denis 38 Napisano November 27, 2011 Share Napisano November 27, 2011 Moja novost: Res da ni glih velik zaslon je pa koristen za kak setup (telemetrija) PS:Komentarji zaželjeni. Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano December 5, 2011 Share Napisano December 5, 2011 Pomoje prej moteče, če ti med dirko pade na tla si gotov ker boš ziher šov pobirat. Glede na velikost je isto če maš to v ekranu nekje desno manj zapuščaš cesto in zumiraš kot na tole. Je pa zanimivo da se da. Citiraj Link to post
denis 38 Napisano December 5, 2011 Share Napisano December 5, 2011 Jes sem hotel ubistvu s tem probat spravit to na ipod. In ratalo mi je. Na dirki ga pa ne uporabljam. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano December 8, 2011 Share Napisano December 8, 2011 Kul, bom probal . Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano December 10, 2011 Share Napisano December 10, 2011 Dost je bilo klošarjenja. Če sem pred še pred kratkim životaril na stolu s koleščki in škatli od ekrana, ki sem jo moral gledati postrani, sem sedaj prešaltal na naslonjač (te posadi v ležeči položaj - f1 style) in nov ekran. Vse skupaj izpade noro. Edina skrb je sedaj ta, da nebi zaspal med vožnjo zaradi leženja. haha Staro: Novo: Eye vision: 1 Citiraj Link to post
weasel 13 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 a se ti nč ne pela volan s to polico? Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 Sej če na spodnji sliki dobr pogledaš, ma fiksirana vodila mene pa že tut neki časa daje misel, da bi si počas kak "Ersit" naredu K pr bajt ni nbenga fiksnga stola pri roki (so vsi na kolesih, razen kuh stoli) Grobo idejo že mam, sam počas si moram skicirat, kake mere dobit trgovinskih Rseatov in veselo na delo Moj trenutni plac: Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 a se ti nč ne pela volan s to polico? Kadar imam volan gor prpopan jo zategnem... pol pa tista dva šraufka enostavno odšraufam kadar rabim polico bolj za pisanje - tipkovnico, da se nazaj lahko fura vn pa not... Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 vidim ADRI da si napredoval 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano December 11, 2011 Share Napisano December 11, 2011 tauko, a stol si zraven volana dobil? Po barvi sodeč... Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano December 13, 2011 Share Napisano December 13, 2011 Hehe, ne ne to je zgolj slučajno naklučje Citiraj Link to post
Seko 7 Napisano December 15, 2011 Share Napisano December 15, 2011 No tudi sam že nekaj časa nisem naložil novih fotk mojega igralnega placa. Zgodilo se je veliko od tega da imam costum konstrukcijo, podalšane ročke za prestavlanje na volanu, stršan menjalnik, zamenjal sem tudi fedre v pedlakah. Od prej imam še vedno qsp volan, ročna ki trenutno ni povezana. Pa še slike: In zaradi pregravanja volana sem tudi vgradil ventilator in stikalo. Ugotovil pa sem tudi da je G25 zelo zaprt glede hlajenja in to sem seveda popravil s tem da sem spredaj lepo porezal plastike. Ventilator: 2 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano December 15, 2011 Share Napisano December 15, 2011 Poštena zadeva. Se ne bojiš praha v volanu? Citiraj Link to post
Seko 7 Napisano December 15, 2011 Share Napisano December 15, 2011 Se nimam kej bat, ker ventilator vse spuca ven, ga pa tudi na dobrih 14 dni odprem in namažem s mastjo, da ni tako glasen volan in pa da tudi lepše se obrača... Citiraj Link to post
Recommended Posts