Skoči na vsebino

Dirt Rally - Fun eventi


n1vekk

Recommended Posts

  • Odgovori 63
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Peugeot 306 Maxi - Rally Germany V Nemčijo se bomo ta vikend podali s Peugeot 306 Maxi. Z močnim atmosferskim motorjem in podvozjem pripravljenim za asfaltne ceste se ta avtomobil v vojaški bazi

BMW M3 - Grčija Po dolgem času bo v Dirt Rally Slo-racing ligi spet fun event. Po grških brzincih bomo dirkali z BMW M3, ki s 300 "konji" in pogonom na zadnji par koles omogoča obilico drsenja po

Subaru Impreza WRX STI - Wales Rally GB Tokratni Fun event bo potekal (kot lahko tudi iz slike ugotovite) v Veliki Britaniji s Subarujem Imprezo WRX STI Group A. Rally bo malo daljši, obsegal bo

opel_manta_400_rally_car.jpg

Opel Manta 400 - Grčija

Ta vikend se boste v Grčiji lahko preizkusili z Oplom Manto 400. Z močnim atmosferskim motorjem in zadnjim pogonom je kot nalašč za drsenje po grških makadamskih cestah. Rally ima 9 hitrostnih preizkušenj med katere so razdeljene 3 servisne cone kjer bodo vaši mehaniki lahko popravljali vendar ne nastavljali najeti avtomobil. Event bo trajal od petka 7.4. ob 14:00 do ponedeljka ob isti uri.

Uredil - nivek_m
Link to post

Ves penast prisel domov iz sluzbe in kako najbolje sprostit varovalko kot....PuniM!!!

Sem sel kar direkt na progo...pa naj bo kar bo. Vidim da sem prvi sploh na sessnu, kar me je navdalo malce s strahom malo pa je vzelo tudi tenzije.

Tokrat nobenega izleta izven proge razen dveh pobranih grmickov in malega rolinga. Pohvalno Ali, da nisi tokrat zakljucil ze v prvi etapi...cestitke ;)

Avto krasen, proga idealna za powerslide cez ovinke, seveda ce je petkovo bozanstvo prasinarjev na tvoji strani. Ene par harpinc mi jih ratalo narest tako lepih, da sem se kar kusnil na levo roko par pa je bilo tudi pretiranih in so sle desetinke...tko pac je!

Maline nobene pobral, sem pa prepad ze jahal po robu, kot divji jezdec iz zahoda ...tko da decki good luck&have fun....tnx Nivek za tale sus adrenalincka. Grem zdej za nagrado kujci enga orosencka spit!

 

 

Uredil - AliBuggy
Link to post

Na servisnih stageih lahko save-as. Tokrat je Nivek nastavil to na 3 stage. Vse skupaj te pride v susu 40min ali manj, kot bodo peljali alieni. Ce nisi se vozil Mante se ti preden zacnes spalaca odvozit en stage v Grciji, da dobis filing za avto in podlago...ostalo so nianse ravnotezja med biti (pre)pogumen in tehnicno takticen postrezeno na krozniku srece. Najvecji plus je ker ni restartov in je potrebno biti se zelo skoncentriran cel cas (tudi zavedanje, da ne mores ponovit stage-a nekaj pripomore k pressingu) pa to, da je stock setup pridoda tudi malo utezi med ljubitelji spila in prasinarskimi alieni :DD

Tko da kar pogumno na en trening, pol pa pici miki...PuniiiiiM! Zabava zagotovljena adrenalina na tej kombinaciji je dovolj.

 

Pol pa na pir ;)

 

Link to post

DNF zame :( Sploh se nisem znal ujet z autom...understeer, oversteer, stvari sploh nisem imel pod kontrolo...

Ali, kapo dol za case [ok] moj tempo se mi zdi da niti ni bil toliko za tvojim samo, da za razliko od tebe sem namesto v cilj peljal u grapo...over and over again :D 

Link to post

Zanimivo je tole. Par vprasanj:

1. Najprej sem se bal, da ce ce mocno zaletis, si out -- pa vidim da tudi v tem eventu deluje "recover vehicle". So vseeno kaksne omejitve? Ker ce lahko avto potegnes ven iz grabna, potem je strah odvec in lahko picis kakor gre, mar ne?

2. Da se naucim avta (nimam niti dobrega obcutka za sirino) -- ali obstaja kaksna progra, kjer je recimo samo asfalt oz. makadam, pa da se lahko preganjas, ali je edina opcija, da vedno naredim nek custom event? Nekaj sem zasledil nek Battersea complex, ampak ne vem tocno, kako naj bi bilo to vezano na career mode. Kdo ve?

Link to post

1. Avto lahko se zmeraj toliko unicis da avtomatsko odstopis, z izleti s ceste pa je malo loterija...nekje lahko das recover nekje avtomatsko odstopis.

2. Za trening moras vozit costum event, druge ni. Tisti battersea area je biu v Dirt 3, tukaj ga ni vec.

Link to post

Respect @AliBuggy, uspelo ti je najt pravi balance med hitrostjo in previdnostjo! Začelo se je z grmičkom, ki mi je pobral kar nekaj časa, na sredini nekaj uspevalo, na koncu pa še ostal brez ene gume in pošteno zašvical :). Kljub temu, da sem od četrtka čist brez energije sem naredo en video za tiste, ki še boste vozli. Se vidimo na naslednji.

 

 

Uredil - mare87
Link to post

Mini Marathon Wales Mini edition with Minis! Vse 4 dolge etape,2 prehoda v spremenljivih okoliščinah..ljeto,zima,noč,dan,nema veze,en servis po 4 etapi brez setup-ov+ 5€ entry fee za vse donatorje Sloracingov,ostali free entry.Zmagovalec prejme poleg rispektov še letno naročnino na PIL,antenino prilogo Zaupne besede,ter enciklopedijo Vzpon in padec debat o sviloprejstvu na Sloracing forumih! 

Engage!

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...