Jump to content

Steam

mancSLO

Recommended Posts

A meni steam v redu dela: Ko grem v store, mi takole razvrsti in na klik se ne zgodi nič. Pa download tud ne dela nekaj. Sem moral AC 10 krat ponovit update danes:

steam.jpg

Sej tako zgleda, Matjaž. Tisto mojo sliko dobim, ko na tvoji npr. kliknem na Racing. Na moji po tem ni noben link aktiven?

Se je steam nekaj posodabljal in sedaj je v redu [ok] .

Edited by mancSLO
  • 3 months later...

Firewall mi blokira steam. Ker gre za skupinski ruter in ne vem če bo možno kaj spreminjat na njem me zanima če bom lahko igral dirt rally prvenstvo? 

Edited by branebrane

Nisem cist preprican da mi blokira na ruterju. Na servisu mi je rekel da mi na pcju požarni zid blokira, a sem preveril in ima steam dovoljenje.

@Matjaž Murn Skrbnika je težko dobit :(

P.S. Ravno traja akcija 50% znižanje za assetto corsa do nedelje.

• 3 weeks later...

To je meni napisal, ko sem imel "samo" cca. 5 GB prostora na disku, pa update sploh ni bil tok velik...Ko sem pa disk mal počistl na 15 GB prostora, je šlo pa brez težav.

• 3 months later...
  • 2 months later...

Fizična oseba ali trgovina? Do sedaj še nisem imel problemov. Samo pozoren moraš biti,da je igra original zapakirana z varnostno nalepko,kajti rabljena igra in Steam ne gresta z roko v roki ;) Torej igra ne sme biti rabljena! Drugače pa,če piše,da je region free in da je za steam potem ni panike,pomeni,da bo tudi tebi delovala.

Hvala. Dobil bi samo datoteko z katero bi aktiviral igro na steamu.

Tole piše na ebayu:

No physical product such as box, jewel case, CD/DVD or card will be delivered. Please consider that you will get only a unique activation code by message.