Skoči na vsebino

Sezona 2 [2008/09]

Recommended Posts

• Odgovori 2.3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da se ne bomo sam kregal kdo je kej kriv pa kdo ne... ena "fotozgodba" 3 wide T1 - Mejak cist zmesan po 3h kolesih : Ljubljanske Mlekarne skozi Lesmo 1: Sendvič - Šoster = salama :

Posted Images

justmrw pravi:
......a na kvalifikacijah se da večkrat nastopit?al samo enkrat?se pravi če se mi dons ne uspe kvalificirat, lahko probam v četrtek in še v nedeljo?

Maxl, kaj ja?

Se lahko nastopi 1x od treh predkvalifikacij ali na vseh treh (šteje se pa najboljši čas)?

play pravi:
Kvalifikacije bodo v torek, četrtek in nedeljo med 20:00-20:30.

Se pravi že danes q od 20.00h do 20.30h 30.09?? :mrgreen:

A se lahko prestavijo v torek in četrtek od 20.30 do 21.00 ker pridem domov ob 20.20.

Killer_B pravi:
Kako se pa šteje najboljši čas....kot pri rfactorju? Si špil zapomni najboljši čas? Aja...kaj to velja zdaj za vse al je prvih 15 že not.

Vi samo tišite :D Za vse ostalo, bomo ži mi porihtali...drugače pa nebo kot rfactor...bo kr screen naliman na forum pa bo...

MirO pravi:
hehehehe res si dosledn ADMIN pohvalno ja,je pa zelo mal verjetnosti da bo men kdo to krono odvzel.vendar pustimo se presenetit.

lp MirO

mnde nimaš že abrahama, :mrgreen: :mrgreen: hecam te,sm gasa...

Jest sm tud mal zbegan zdej pa sm edn od organizatorjev :D Kako je zdej, a bojo kvalifikacije glede na skupno uvrstitev v tekoci sezoni al glede na uvrstitev iz posamezne prejsnje dirke :?:

Nekak sklepam da je prva opcija tista prava?

Mja, gužva bo tako al tako, sam na q bi tisti ki kej zejebete (ne mislim sam 1 desetinko zaradi manjše napakce, ampak da greš kej vn al kej podobnega..) lahko se pol umaknli malo drugim..

Na štartu pa mal levo desno gledat k včer sem dvakrat na travo pri zidu zapeljal - that includes you too Bonča ;)

Ostalo je blo pa super in upam da bo tako tudi na zaresnih dirkah :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...