Skoči na vsebino

Gran Turismo 6 [PlayStation 3]


Recommended Posts

Komej, komej čakam..... [it] [it]

Gran Turismo®6 is coming!

Acura NSX ’91

*Alfa Romeo TZ3 Stradale ’11

*Alpine A110 1600S ’68

*Audi Sport quattro S1 Rally Car ’86

Ferrari 458 Italia ’09

*Ferrari Dino 246 GT ’71

Ford GT ’06

*KTM X-BOW R ’12

Lamborghini Countach LP400 ’74

*Light Car Company Rocket ’07

McLaren MP4-12C ’10

*Mercedes-Benz SLS AMG GT3 ’11

Nissan 370Z (Z34) (GT Academy Version) ’08

Nissan 370Z Tuned Car (GT Academy Version) ’08

Nissan GT-R Black edition (GT Academy Version) ’12

*Nissan GT-R Nismo GT3 N24 Schulze Motorsport

Nissan Leaf G (GT Academy Version)

*Tesla Motors Model S Signature Performance ’12

Toyota 86 GT ‘12

1200 Cars, abundant custom parts, and on-going DLC

http://www.gran-turismo.com/

i14bzogXrBTSREE.jpg

i1yjELDDQ3OSuEE.jpg

Link to post
  • Odgovori 125
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Komej, komej čakam..... [it] Gran Turismo®6 is coming! Acura NSX ’91 *Alfa Romeo TZ3 Stradale ’11 *Alpine A110 1600S ’68 *Audi Sport quattro S1 Rally Car ’86 Ferrari 458 Italia ’09 *Ferrar

Ja, glede na to kar nastane iz teh GT Academy voznikov... bi kakšna PC simulacija s takšnim programom dajala res hitre dirkače. Seveda bi blo treba omejit na 17 let max. Tastari smo sam se za v pokoj

Fantje govorite kateri res niste vsega probal, vrjemte sicer je tukaj tudi moja ocena, ne realna a vseeno, probal sem skor vse igre, na vseh sistemih konzole, solien pc, pa ajde nekako z najboljšimi volani ali rečeno dost dostopnimi.

Kako če bit dobr zvok, večina vozil v GT5 vsaj 80% ima glede tuninga še 3 različne zvoke, se pravi skor vsak avto 4 zvoke, racen dirkalnikov, vozil v petki je prek 1000, pa si malo zračunajte.

Sam sem se pelja s tremi realnimi Impremazami, imele so od 330 do 380konjev, ko sem v GT5 vozil enak avto, pa recimo približek izpuha, po pravici povem, da je bil zvok vsaj 90-95% realen, GT5 in GT6 pomoje v povprečju nima dobrega zvoka, a določena vozila imajo za moje pojme, gledano na ševilot vozil, št. kombinacij, prokleto dobr zvok.

Fm4 ima boljšega, je pa tudi v Fm4 le cca 400 vozil, veliko sem prevozil Fm4 na Elite volanu, enako na ps3, pa mi je osebno za vsaj 40% bolje vozit GT5 na 500Rs volanu, ta kombinacija+menjalnik, pa navadni tunani avti na GT5, je meni osebno prokleto najboljša kombinacija, vseh iger. Ni boljšega, kot da si stunaš avto, navadni avto na 300, 400konjev, pa naj boprvi ali zadnji pogon, je te avte tako noro furat.

Zmer gledam špil kot celoto, kaj mi nudi, koliko prog, katera vozila, koliko vozil, kakšna je fizika, grafika, kaj lahko delam v igri, da se res lahko zamotim, tunam vozila po par ur skupaj, špil meni osebno ni le dirkačina, mi je kot neka strategija, ne da se ponavlja in ponavlja v igri...Na koncu še kakšno je cena vsega, če se dobi ps3 igro in DF volan rabljeno tudi za 110eur je to res najbolj zanimiva igra.

Sicer za Fm4 ni reč tako dražja a vseeno xbox360, špil, volan csr in stopalke G25 ,se zapravi za rabljeno 270e.

Če pa gledam, pa obe igre primerjam z iRacingom, ker pač od Race ali rF1 itd , ga ne vržem v isti koš le samo zaradi grafike, pa sami veste kakšne so cene, le špil iRacing je lahko hitro toliko ali še več nanese, a vseeno nism niti malo kritičen do dobrih dirkačin, samo občudujem nekatere, da GT5, sedaj 6 ne gledate niti malo kot celoto, le če nekoga nekaj moti, pač zvok ni to to, je igra čist mimo, probejte, igrejte vse različne kombinacije, najbolje z dost dobrimi volani, pol mi pa poročejte...., je pa čist res, da ima vsak nekaj svojega, en sm to žul, en sm drugo in na koncu vsak svoje najraje zagovarja.

Link to post

Če znajo lepo kasirati za igro, naj jo potem še vredu skupaj spacajo.

Rabljen GT5 se dobi za 8 do 15e, nov pa 20e ali celo manj, 6tka bo pa max nova 48e ali celo manj, meni osebno to ni predraga cena.

Link to post

je pa čist res, da ima vsak nekaj svojega, en sm to žul, en sm drugo in na koncu vsak svoje najraje zagovarja.

S tem je v bistvu vse povedano :) Enim je bolj všeč eno, drugim drugo. Nikol ne bomo pršli na isto vejo, vsak bo svoje zagovarjal, tako da niti nima smisla. Meni je za tuning vseeno, nekaterim je pa čisto vseeno, da se replicira fizika čimbolj natančno in so jim druge stvari bolj pomembne. Špil ponuja ogromno vsebine, tega nihče ne more zanikat.

Link to post
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...