Skoči na vsebino

Assetto Corsa


mAxL

Recommended Posts

  • Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Dear followers, 

Our development team is working hard on the next release of Assetto Corsa, that will upgrade the main version of the game and will include important additions. We would also like to thank you for all the constructive criticism and helpful tips you submit to our official forums everyday helping our team to improve Assetto Corsa at the best.

Graphics 

We are redefining some features related to post processing effects, HDR and particle rendering optimizations that improve graphics environment, lighting and framerate performance. The engine has been optimized in order to guarantee a more stable framerate in all conditions, including single-player and multiplayer races. Smoke effects have been also improved, fixing an issue that affected the performances when huge amount of smoke was generated, especially at race starts. 

Artificial intelligence

CPU occupancy has been optimized to guarantee better and more stable performance. Furthermore, we worked to improve interaction of AI with each other and against the player car, as well as their "racing attitude”. The result is less collision accidents, better and more predictable lines and greatly improved race starts, delivering a better racing experience. 

Flag and rules

The next build will introduce race flag and rules, including yellow, blue and black flags, both in single and in multiplayer. More details regarding this feature will be available at the release.

Overcast conditions

Next build will introduce the option to define the sky/weather conditions: player can choose between light/heavy fog, clean/light/heavy cloud, that affect lighting, visibility, track temperature, and so on, adding more immersion, different racing scenarios and environmental effects. As usual all the conditions are moddable and new ones can be created by the community.

Damages, views and sounds

Several parameters and functionalities related to damages, head movements, mirrors FOV values, reverberation and environmental sounds have been added or optimized, improving the overall driving and replay experience. 

Replays

Assetto Corsa replays are universally appreciated for their fidelity, resulting in very realistic movements, car behaviour and camera management, but resulting also in high requirements in terms of hard disk and memory space. Unfortunately such big files are not easily handled by players who join or organize leagues and online championships. Next build will add quality settings options that allow up to 4x smaller sizes and longer replays. 

Pre-order and release date

Assetto Corsa is not in Early Access anymore but that doesn’t mean that development is finished. As promised, the Dream Pack will also include several improvements, optimizations and new features. All the new code features will also be included for free on the main simulation, to allow gamers to enjoy Assetto Corsa and the new Dream Pack even more. However the process needs time to be completed. The release of the Dream Pack and of Assetto Corsa 1.1 is confirmed for Q1 2015. Thank you very much for understanding, for your kind support and passion. 

 

 

10984161_1067352766624374_89994498452400

Link to post

Haha, kake sračke si zmišljujejo..te govorice o AC2 so še od vsega najbol zgrešene, si je nekdo zmislu pa mal po svoje razložu kak intervju pol pa pride tole ven. Ne pravim da ni mogoče da bo nekoč izšel, ampak do zdaj ni še noben od razvijalcev omenjal ničesar v zvezi s tem. Mokro stezo bojo mogoče še lahko vključl v ta AC ampak so male šanse, sem prebiral po forumih že slabo leto nazaj.

Link to post

To o AC2 ni izmišljeno, ampak zelo slabo razložena Marcova šala. Ko so ga vprašali glede dneva in noči, ter dežja, je odgovoril, da jim bo dež izziv, ampak dneva in noči pa ne bo, ker engine od AC enostavno ne prenese več virov svetlobe in bi potreboval popolno prenovo jedra. Je pa "zagotovil", da boto to naredili v AC2, če bo kdaj izšla. Po tem intevjuju je blo dosti ljudi, ki so se na njega pizdli in mislili, da AC ne bo imel več supporta developerjev po izidu. Tisti intevju je bil na koncu preveden z google translate in je izgubil tisti humor... Pa tudi ljudje so vajeni, da so taki intervjuji neki resni in profesionalni očitno :)

Link to post

Da popravim še malo!,da bo bolj jasno!!!!

 Je pa "zagotovil", da boto to naredili v AC2, če SPLOH bo kdaj izšla. 

Za obstoj  tega malga podjetja in nadaljni razvvoj AC-ja,

so pač malo predčasno pohiteli z nedokončano 1.0 verzijo,da lahko vn dajo plačljiv dlc!!!

Za njih dobro (plače krediti,stroški,želja po izboljšanju..itd)in pa za nas,

ker tako lahko kupujejo drage licence za skeniranje novih prog!,pa ostale stvari!

Mislim,da bojo dlc-je talali ene dve leti..oziroma dokler bo zanimaje......potem pa,kdo ti ve.

 

fight-211-a.jpg

Link to post

pač ni blo treba popravljat... tisti, ki hoče razumet, bo razumel :) AC ima obljubljen support vsaj do konca 2015 (planirani dlc-ji in dodatni avti ter proge in dodatne funkcije), kar bo po 2015, se še ne ve 100%. Verjetno bojo zmožni licencirat še kaj in pokrit tudi 2016 (nekako se pol konča... po tolikem času zmanjka stvari :) ).

Zdej kmalu pride vn 1.1 in Dream Pack dlc. Potrjenih je zravn še 40 avtov, pa 3 proge. Za to kar ponujajo, za tako male pare, enostavno ni konkurence.

Link to post

Verjetno bojo zmožni licencirat še kaj in pokrit tudi 2016 (nekako se pol konča... po tolikem času zmanjka stvari :) ).

 

Ha. Zmanjka stvari. Ta pa je dobra :) Stvari ne bo nikoli zmanjkalo. Težava je v tem, da z enkratnim nakupom ni konstantnega pritoka denarja, posledično se stvari ustavijo in je potrebno izdat kakšen DLC ali AC2. iRacing je zunaj že 10 let pa še vedno ni zmanjalo stvari. Pa je malo večji studio, z več zaposlenimi in (to samo špekuliram) večjim finačnim pritokom.

Link to post

 

Verjetno bojo zmožni licencirat še kaj in pokrit tudi 2016 (nekako se pol konča... po tolikem času zmanjka stvari :) ).

 

Ha. Zmanjka stvari. Ta pa je dobra :) Stvari ne bo nikoli zmanjkalo. Težava je v tem, da z enkratnim nakupom ni konstantnega pritoka denarja, posledično se stvari ustavijo in je potrebno izdat kakšen DLC ali AC2. iRacing je zunaj že 10 let pa še vedno ni zmanjalo stvari. Pa je malo večji studio, z več zaposlenimi in (to samo špekuliram) večjim finačnim pritokom.

 

v iRacingu ni modanja in nima smisla, da bi samo licencirali zmodane avte in jih dali v dlc. Nisem mislil, da dejansko zmanjka vseh avtov in prog na svetu, ampak tistih zanimivih, ki "spadajo" v assetto corso. 

iRacing hoče met preveč... plačevalna politika je pa popolnoma drugačna, kot pa pri vseh ostalih dirkačinah. Ne pozabit, da je iRacing 10 let nazaj bil obupen in da je vseeno za zbugan produkt zahteval denar. Dobra stran iRacinga je oval in multi. Tuki pač pohodijo vse ostale dirkačine, ampak žurijo kožo s hrbta.

Link to post

Dokler so redne finančne injekcije, ne bo zmanjkalo materiala in interesa. IR, roko na srce, ne glede koliko profesionalno so se spravili v ta projekt, pošteno pokasirajo vsako malenkost. Zračunal sem če vzameš komplet proge in vozila + letna članarina, cifra se dvigne do ca 900€. Če se resno spraviš vozit, še ni tak strošek (seveda če si lahko privoščiš), drugače pa kar visoka cifra.

Link to post

To je pa tudi res kot pravi sarabwt, iracing je v štartu (l.2006) bil slabši od polizdelka, pa so vseeno pokasirali pošten denar. Zato je hecno poslušat oz. brat toliko kritik/graj preko AC in toliko pohval na račun IR, katerim se še sanja ne kakšne porodne krče je IR dejansko imel preden so spravili v neko normalno obliko. Me zanima koliko bi teh danes plačevalo za takšen polizdelek...

Vrednost ACja požreš v pol-večera, IR je pa "poštena plača" ;)

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...