Skoči na vsebino

Assetto Corsa


mAxL

Recommended Posts

  • Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Vi ste OCD :D Če je pod 150ms je totalno OK. Če malce trzne nasprotnik vas moti?

 

Kako je folk razvajen ratal :P

 

@PEK; ALPHA je. Zato piši na njihov forum priporočila za izboljšanje. Kaj pa rFactor...? Update do pol leta po izidu...potem pa skos ista verzija. Seveda je rF malce lažje programirat kot next-gen simulacijo(replay AC 1 krog = 10MB - rF = par kB). ;)

 

Upam da bodo dodal "non-booking" opcijo.

 

 

Dajmo več vozt pa se manj jezit :P

 

Fantje delajo 12ur na dan(ali več), tako da za tistih 35€ ki ste dali... ne vem no.

 

PS: Če bi mi vsi imeli super računalnike(ali vsaj top-moderne) potem ti problemi ne bi bili problem. Optimiziranje za stare PC pa je JEBA.

Link to post

Joco, zdaj lahko to govoriš, .... ko boš pa hotel mal furat bo pa BOOKING! :) In se boš na 4 serverje probal bookirat in bo že full, boš končno prišel na enega in bo za čakat 10minut da lahko furaš.... strgal se ti bo vrjem. :)

 

Če je 150ms v AC se boš na 10m zaletu Joco. :P

 

Non-booking bo seveda prišla, saj ne morejo biti tok neumni da to pustijo. :P

Link to post

Ne vem ker nimam volana samo kakor sem jaz probal je boljše od rF ker v rF si se lahko preveč zaletaval brez posledic. Enostavno ima rF 10x manj podatkov in je tudi kodiranje za online 10x lažje ;)

 

Seveda bom končno mnenje imel šele ob uporabi volana...upam da soon.

 

Glede booking...malce nerodno ja. Ampak imamo steam in se lahko zmenimo kje furamo, vidimo kdo je na katerem serverju itd. Tako da to je zakon(+ avtomatski update, avtomatski mod update, communinty, vse na enem kupu itd...).

Link to post

@Silicijeva - točno tako.

 

AC je planiran za 5 let naprej... seveda bomo takrat imeli boljše kompe. Pač je zdajšnja verzija malce "overkill" za standarden PC če je več kot 20 avtomobilov. Ampak jaz mam proc star 4 leta, grafo pa 3. In dela na zelo visoki grafiki povsem tekoče. 

 

Raje počakam tistih 10-15min za eno spodobno dirko kot pa da grem rFactor pa se takoj povežem in je gor polno trolov ki letijo v prvem ovinku.

 

Če ste v ligi, npr. Racedepartment napišeš v search ime lige daš booking in počakaš. Naložite se vsi ob istem času, vsi imate isto treninga in kvalifikacij in - dirka.

 

Med tisim 10-15min ko čakaš na bukiranje pa malce po netu surfaš :)

 

PS - Kolikokrat sem šel na public server v GTR2 in rF lahko naštejem na prste obeh rok. Rezultat = jeza.

Link to post

Prvo bojo mogli mal optimizirat tole netkodo... res je v rF manj podatkov ja, ... ampak točno boš čutil kam te nekdo zadane in točno tako te bo odneslo kot te mora. S tem da se bo to dogajo z ljudmi ki so cel ocean narazen, v AC zaenkrat lahko furam lepo s 15 pinga proti Selčanu, medtem ko tisti ki imajo pri meni nad 80 pinga skačejo naokoli kot bolhe s čivave. Če se od zadaj zaletim v Selčana (med nama je pinga max 20ms) bo mene obrnilo, on bo odpeljal naprej, rfactor poračuna kako se med tem obnaša avto pa če se zaletavam v Američana... 

 

... no, pa recimo da zato ker je še v razvoju,... ampak kaj ko so napram ISI-ju 15let zadaj na tem področju. 

Link to post

Nisem še probal, ker me do nedelje ni doma, ampak ob postih sem dobil nek občutek, kakšno je stanje. Kunosovci so lepo rekli, da je alfa verzija in da jim pošiljajte buge in pripombe. Booking je OK za ligaške dirke, za public upam da ga bodo ukinili. 100% pa ga bodo, če jim bo vsak pisal, kaj si misli o bookingu. Si pa predstavljam razvijalca, ki je ponosem na končno različico net kode in se za user interface ni toliko zmenil, kot bi se moral. Zdaj je na vrsti ta del in najbrž bodo to v naslednjih updatejih popravili.

Se vidimo v nedeljo, če bo booking uspel, seveda [smoke]

Link to post

Pa vidim folk na raznih forumih npr. Mn3njalnik kjer se kar nekaj folka zanima za SIMULACIJO. Prodaje ima res noro veliko Kunos tako da bo projekt živel. To je to pa če vam je všeč ali ne :P

 

Ravno probavam Racedepartment GT3 server in uživam na tipkovnici. Kaj bo šele ko dobim volan :P

 

EDIT: PEK Glede kode res nism dost(mogel) sprobat. A je res tako slabo? :(

Link to post

Ta booking Joco se ne znebi nobenga trolla, če se zmeniš z nekom za vožnjo in da poznaš ljudi je kul. Drugač pa prepočasni vozniki ki bremzajo 50 metrov prezgodaj da jih potem sam nažgeš od zadaj ker majo 80 pinga in ne moreš dost hiter ukrepat, potem pa čakajo na maščevanje. Včeri sm mel dve nesreče med prehitevanjem, grem bok ob bok in ne vem, al je zarat laga al zarat voznikov, enostavno dotaknemo se in pol še rine v tebe in te odbije. Potem spustiš človeka naprej in iz maščevanja se ti napolno zapizdi v šupak da te odnese čez pol proge, kljub temu še lahko zmagaš ker če ni na progi aliena(Glavač) je dolgcajt. Dokler ni slipstreama je pa še posebi dolgočasno, nobene taktike v prehitevanju. 

Booking je pa tut zgrešen, za lige vredu, ampak za public serverje je no go. Itak se prjavjo vsi in pol ene ko so mal nerodni zajebejo kej pa se pozabjo joinat in imaš njihov avto naložen na server da ti žre fps-je.

Link to post

Ja polovico šoferjev na serverjih lahko prehitim s tipkovnico  :P

 

Ampak ne vem, za lige je kul to. Na steamu se pa najde kdo ki je izenačen pa se zmeniš. Tud če sta dva je lahko zanimivo :) Mi je že govoril en tip k je zmagal Nizozemski GT Academy kdaj ma kej vozla. Bomo nardil kak video :D

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...