Skoči na vsebino

Project CARS


B_U_R_I

Recommended Posts

Benjamin ga je začasno odstranil, ker ni bil v sklado z zahtevanim formatom. Bo popravil in znova objavil, jaz pa vržem potem še na Facebook...

 

P.S.: Lahko uporabnik PS4 in PC vozita na istem serverju ali so to ločili?

Uredil - Matjaž Murn
Link to post
  • Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

Evo, odpeljal par dirk v Clio cupu. Zabavno ni kaj, sploh vreme poskrbi, da ni nikoli dolgčas :) Sicer sem pred tem vozil malo travniško verzijo, ampak je občuten napredek v vožnji, po zadnjih zaplatah. Malo me še heca nastavitev FFB na volanu, se mi zdi, da je malo preveč plavajoč občutek pri vožnji. Sicer skrajne sile so dobro simulirane (drsenje, robniki, odnašanje riti), manjkajo mi podatki o detajlih, ki so v AC-ju fantastično vpeljani. Moram najti kak dober setup, da si tole porihtam na mojem CSR-ju.

 

Na hitro sem sprobal še eno online dirko po SPA-ju z GT3 avti. Mrcine so povsem druga pesem in pravi užitek jih je voziti. Se mi zdi, da se tu še zmanjša zaostanek v občutku vožnje do AC. 

 

Skratka, komaj čakam, da se dobimo za vikend in odpeljemo kako dirko.

Link to post

Jaz ne čutim neke velike razlike,ko se daj vozim PC ali AC. Nekako se mi celo PC sedaj dosti bolj dopade,sploh online je superca za voziti. Sedaj,ko so porihtali gume,FFB,dež,postanke v boksih je igra fantastična. Hardcore simulacija gor ali dol meni je samo važno,da se vozi in uživa ;)

Link to post

"so in essence its just using your game exe with a command line hack to force it to look for the DS rather then use the in game server connection feature ..
You now set the Mp session up from the "connect" menu -track cars ,time ,weather ectt.. as you would without a dedicated server , when you hit the 'create button' to launch the server it will now start searching for the DS (as long as you added the command line launch edits> -searchDS "your server name") make sure you add the {""}'s with the name between them .."

Sepravi lahko ingame štelaš mech faliures, če prav razumem.

Ne vidim poante tega kar je napisano. Sem probal in noče zagnati serverja. Drugače pa je to postavljanje serverja otročje lahko,ampak,da ni izšel uradni UI za server je pa žalostno. Tistega,ki pa ga najdem na uradnem portalu,ki ga je eden od uporabnikov naredil pa je stran okužena in me AV ne sputi gor.

Skratka,želel sem narediti tako,da bi bil server generiran z vnaprej nastavljenimi funkcijami (vreme,avti,proga,nastavitve,...) ampak mi vse zlaufa le mehanskih poškodb ne gre nastaviti,pa čeprav sem dobil še eno kodo,ki jo je potrebno vpisati. Skratka odločil sem se,da postavim server tako,da bom lahko vse "štelal"  ingame in potem gasa.

 

Link to post

Danes sva se z @@Rokovnjac -em zmenila,da se malo zapeljeva v PC. Šla sva na kar en server in odpeljala tri dirke. Ampak zadnja,tretja pa je bila legendarna. 15 krogov v Spa-ju je bilo fuuuul napeto,saj sva se borila za 1. in 2. mesto. Kolo ob kolesu,branjenje pozicije,čisto prehitevanje,tu pa tam oz. če sem zares natančen je bil le en rahel trk,ki sem ga povzročil jaz,ker sem mu prišel v zaveterje,hotel sem prehiteti in tudi on je zavil v isto smer in sem ga malce naslonil,ga je zavrtelo in jaz sem ga športno počakal. Skratka zelo fino sva odfurala in na koncu oba zmagala :D 

PS.:Jutri pa ne pozabiti na fun dirko z Clio-ti ;) 

Link to post

Ja,  tole včeraj je bilo iz dirke v dirko bolj zabavno.  Sprva Hockenheim,  potem Imola in za desert SPA.  In kako sva se dajala,  norišnica,  res cel čas v sekundi ali manj.  Tam skozi Eau rouge si ga žgal ko nor,  potem proti moncu mi je ratalo da sem ga parkrat odpeljal na polno:-)  huda dirka,  si želim še več takih,  pa mogoče z večjo domačo udeležbo.  

Link to post

Obetata se dve novi progi.  Obe sta fantazijski,  prva po Norveških fjordih in druga testna,  z ogromnim krogom za doseganje hitrostnih rekordov.  Polek tega pride se nov avto,  Aston Martin se mi zdi da starejša dirkalna različica.  Če lahko,  naj kdo kako sliko nalima,  vse skupaj izgleda dih jemajoce. 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...