Skoči na vsebino

GT SPORT tekmovanja!


play

Recommended Posts

Kdor je v našem klubu GT SPORT Slovenia ali da je nabavil na www.playgame.si svojo verzijo GT SPORT igre, že danes zbiram vse predloge glede daljših tekmovanj v GT SPORT

Kje začnemo?

Ali prvo tekmovanje v postavljanju najboljšega časa, ali se vržemo kar v online dirke, prvi večji trening sobota od 12h dalje, enako nedelja do 12h, če bo možno urediti server javim ime serverja in trening se naj začne!

Če nisi v klubu:

Dodaj ime psn playgame81
In dobiš povabilo v klub, ali najdi naš klub GT SPORT Slovenia

Vabljeni vsi, kateri vozite ali na volanu ali na ploščku!

Link to post
  • Odgovori 38
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

KYOTO IN GRUPA 4 NAM JE PRIČARALA NASMEH   Lep sončen in malo vlažen in mogoče turoben dan na oni strani poloble je preklical kar 16 voznikov in vsaj še 3 kateri so nestrpno čakali, če kdo o

Ko te imajo v mestu Swanley pri Kentu preko glave, veš da nisi dobrodošel za vsaj nekaj mesecev! Zakaj?, celtno mesto je bilo v grmenju skorajda 14 dni, na polno tiščanja in kurjenje gum pomeni,

GT SPORT PRVI VEČJI TRENING!

Preden začnemo z tekmovanjem, VAS vse kdor ima GT SPORT in igra ali na volan ali na plošček, povabim na večji trening v soboto in nedeljo

Sobota od 12h do 22h treningi, večji trening ob 18h 21.10.2017
Nedelja od 12h do 22h trening, večji trening ob 18h 22.10.2017

Vabljeni

Server bo imena:

GT Sport Slovenia

Prosim če se tudi pridružite skupini GT SPORT Slovenija na psnju, ali dosate psn ime playgame81 in vas povabim v našo skupino!

Link to post
  • 2 weeks later...
Danes od 13 ali 14h dalje večji trening v GT SPORT SLOVENIA prvenstvu, vabljeni vsi! Naslednji vikedn že prva SLO dirka!

Kdor bi rad vozil z nami, naj prosim doda ime psn playgame81 in dobiš povabilo v našo skupino!

Hvala VSEM!

Psn skupina: GT SPORT SLOVENIA
Psn obvezno dodaj: Playgame81

Zakaj je potrebno obvezno dodati moj psn profil: Da nato vidite kdaj je narejen server, vidite na lobyu, in med freend listo, priproočam tudi da vsi kateri vozite, se enako med sabo dodate za prijattelje, ker nato imate več časov v šoli, licence in drugje, igra nato rata zelo zanimiva!

Sam trenutno spremljam kar skoraj 100 različnih tekmovalcev oz časov, večina vsi SLO lastniki igre!
Fotografija osebe Playgame.si.
Link to post

Danes od 14h trening KYOTO ZA SLO GT SPORT CUP OD 14H ALI 15h DALJE! 30min trening, 30min q, dirka 12 krogov

po 16h dalje trening za FIA GT SPORT CUP IN GT Sport Manufacturers (ponavljamo vsak dan ttrening za tekmovanja)

IDENTIČNA PISTA IN POGOJI, kot je tekmovanje od 18-17h dalje na uradnem serverju!

Server za SLO treninge je:

GT SPORT SLOVENIA

Kdor ne vozi z nami in imaš željo, prosim dodaj psn ime playgame81 in prejmeš povabilo!

Link to post

Ker v GT SPORT SLOVENIA pokalu prijave malo zamujajo, smo se včer odločili, da to nedeljo naredimo prvi večji URADNI trening nedelja 12.11.2017 ob 21h, pričetek ob 21h, 30q in dirka 12 krogov , KYOTO.

Prva dirka URADNA za GT SPORT SLOVENIA pa bo naslednjo nedeljo ob 21h 19.11.2017

Prijave v GT SPORT SLOVENIA PRVENSTVO!

Prosim, da RESNI kateri se boste udeležili našega skupnega GT SPORT SLOVENIA prvenstva v igri GT SPORT, da se čim prej prijavite na:

Ali tukaj FB profil, tvoj pravi ime in priimek in ime psn računa oz nickname, potrebujemo pravo ime in ime psnja.

Ali na SloRacing.si portalu tukaj:
http://www.slo-racing.com/forums/topic/2954-prijave-v-gt-sport-slovenia-prvenstvo/

Ali na naš meil info@playgame.si , če potrebujete kakšno info, prosim pošljite meil ali pokličite na 031-434-225 Damjan, hvala vsem na sodelovnju!

Naj vas zelo opozorim, trenutno sprejemamo le do 16 članov, ker server omogoča do 16 voznikov, če nas bo skupno le 25, bo narejena ena skupina, če nas bo vsaj 30, se naredijo dve skupini.

Prijave tukaj, oz takole:

1.Damjan Šimenc PSN Playgame81 
2.Branka Vidmar Šimenc PSN Playgamepikasi 
3.Andrej Šarman, PSN AndrejS_72
4.Doljak Roma PSN Dolfmaister
5.Nik Valant PSN funnynik123
6.Simon Podlogar, PSN Simtomy
7. Aleš Pšaker PSN Schatz1979
8.Daniel Golob PSN Xorbyplayer 
9.Marko Jozić PSN: Evil794

Trenutno do 20 članov voznikov!

HVALA VSEM NA SODELOVANJU!

PS: Iščemo tudi nove sponzorje za nagradne igre, v primeru da oglašujemo tvoje podjetje dejavnost ali drugo, nam prosim pišite na naš meil info@playgame.si sprejemamo male tolažilne nagrade, sponzorski logo bo objavljen na VSEH naših banerjih in na novem GT portalu (prav kmalu), v bodoče upamo tudi na naših CUP vozilih v sami igri!

Hvala vsem sponzorjem na sodelovanju!

Link to post

Pa je za nami prvi večji uradni trenign!

Najprej vsem vse pohavle na udeležbi, nabralo se nas je od 14 do 16 kandidatov, številka me preseeneče, prej sem milsil da nas bo max do 10.

 

Pa gremo po vrsti, vozilo se je skor 2h kvalifikacij, vse lepo in prav, če ne bi na koncu server nas vse pomešal, zakaj, še ugotavljamo, upam da se bo reč uredila.

Na štartu oz prvem štartu ste določeni ostali na štartni vrsti, prosim preverite malo sami, kdor  vozi na plošček, ali je imel ročno zavoro vklopljeno, ker en klik pomeni  da avto stoji, večina teh težav ni imela.

Samo vožnjo za vsaj 80% kandidatov lahko zelo pohvalim, tisti kateri ste se malo šalili, zelo prosim za malo bolj resnosti, ker na prvem tekmovanju , določenim osebam, če bo šlo tako dalje, žal ne bom omgoočil tekmovanja, prosim od danes dalje dobesedno BREZ DOTIKOV, v primeru vsakega dotika bo potreba po njem določena dobra razlaga.

Vsi kateri boste tekmovali, kto kaže bomo anredili še en test enako to nedeljo ob 21h, naslednjo če bo vse OK prva dirka.

Za enkrat vsem pohavle, pa prosim za par pijanih voznikov,da se mal bolj resno posvetite špilu, hočem le cllean dirke, fer dirke, hvala vsem!

Link to post

GT SPORT SLO CUP!

Danes nedelja v primeru , da nas bo voznikov od 12+ do 16 in da kvalifikacije končno uspejo ( včer smo testirali kvali, in rezultat je, da je POTREBNO ko se vozi kvalifikacijski čas, ko je tvoj čas najhitrejši in ko se bo RACE dirka začela, v tistem času POZOR: JE POTREBNO BITI NA PISTI, ne v boksih, obvezno VSI moramo biti na pisti in tako ostanejo pravi kavilfikacijski časi, kateri se prenesejo v race v dirko in ostajamo na pravilnih pozicijah.

Povdarjam, DA danes v primeru večjega št voznikov in pravilno izpeljane kvalifikacije, štartamo v prvo dirko GT SPORT SLO CUP tekmovanja. Dirk bo 5, le v vednost.

Danes server od 14h do cca 17h, in od 19h ali 20h do 21.00h, nato restart serverja in od 21h dalje do 21.20h kvaifikacije, nato 21.20 ali 21.30h prva uradna dirka, katera bo imela 12 krogov.

Še par namigov:

Vozimo grupa 4 vozila, ne predelane, vse različne zmesi gum, do supersoft, in obrabo gum 5x, ter porabo goriva 5x, damage na full, če delaš hiter kvali krog, predlagam da spremljaš stanje goriva, količino goriva in obrabo gum, za kvali je potrebno imeti supersoft gume, za samo dirko ne, ker je le teh gum obraba prevelika, primerne ali hard, soft gume, vse skupaj je tvoja odločitev tudi zato, kolikokrat boš šel v sami dirki v bokse. Primerno je od 2x do 3x opraviti postanke, vseeno je tvoja odločitev.. Povdarjam naj bo kvali in dirke clean, brez dotikov. Vsem srečno!

Vabljeni VSI prijavljeni!

Link to post

KYOTO IN GRUPA 4 NAM JE PRIČARALA NASMEH :)

 

Lep sončen in malo vlažen in mogoče turoben dan na oni strani poloble je preklical kar 16 voznikov in vsaj še 3 kateri so nestrpno čakali, če kdo odpove dirko, ne dobi homologacije ali uniči bolid že na kvalifikacijah.

Vedeti nam da, da iščemo še vsaj 13 do 16 novih kandidatov, da izpeljemo 2 serverja, 2 tekmovanji.

Razdelili se bomo v skupine 16-16 ali 13-13 , več info malo kasneje.

Kvalifikacije so trajale skor 1,30h , v tem času so se VSI kvalificirali, in prvi štrat v GT SPORT SLO CUP je obudil sadove in pognalo se je 15 voznkov, je pa eden od voznikov ostal na šrartu (le v vednost, da server blokira 2 voznika, dirko ponovimo, če le en, je ne ponovimo).

Vis vozniki so imeli akr nekaj dela, po pregledu vide vas je res večina vozila zelo odlično, skor brez dotikov, naj omneim da kdor gre iz serverja med igro ven, ne dobi točk, za drugo dirko prosim če počakate do konca, da vsak dobi svojo točko, katera na koncu lahko pomeni  veliko.

Bolj je bilo vroče in več vlage bolj so bili obiskovani boksi, v sami dirki 12 krogov je bilo potrebno v bokse kar 2 ali celo 3 krat, odvisno od izbere gum, večina je vozila prvih par krogov  na supersoft gumah, nato na trši zmesi, odlična formula za upseh je bila ali 2x soft gume ali 3x supersoft gume, pa tudi trše različice so se obnesle dosti dobro.

Večjih težav ali da bi poklicali rešilce, ni bilo potrebe, nekaj zvite pločevine (naj omenim  da igramo na 100% damage, se pravi en mal večji dotik voznika ali sijoče japonske ograje, je pomenilo  takojšnji obisk boksov in tudi tako nadaljujemo glede poškodbenega modela v bodoče

Rezultati neuradni so objavljeni na psnju, ju3 dodam točkovanje in filem dirke , ter že ju3 zvemo katera država nas kliče na novo žganje gum

 

Se že danes vidimo na novem treningu po 15h. 

 

Hvala vsem na udeležbi in se vidmo na pisti!

 

Rezultat iskanja slik za japan

 

 

Link to post

GT SPORT SLOVENIA CUP 2 DRIKA

 

Kdaj? 3.12.2017 , server ob 20h , od 20h do 21.20h kvalifikacije, 21.30h dirka 15 krogov

Kje? brands hatch indy

Vozilo? GOLF GTI 

Gume? Super Soft Racing in vse ostale

Težina? Lahko je olajšan do konca cca 1,200kg

Moč? Stock brez predelav

Poškodbeni model: 100% 

Obraba gum: 4x (se pe testira)

Poraba goriva: 4x (se še testira)

PS: Avto je dobro prilagoditi, se pravi, lahko je nižji in trši, enako velja za menjalnik, katerega se lahko skrajša, priporočeno je 210-220kmh na točno Indy pisti

Prosim tudi če lahko na avto dodate številke in kakšno zanimivo nalepko in barvo, da bodo vozila različna.

 

Hvala vsem na sodelovanju!

 

Treningi od danes dalje oz skor vsaki dan po 15h do cca 19h...

 

Rezultat iskanja slik za brands hatch indy

 

 

Rezultat iskanja slik za gran turismo sport  golf gti

Link to post

GT SPORT SLO CUP!

Danes če bo več kandidatov nad 15+ bo trening in server urejen od 19h dalje.

Če nas bo več, da bi bila potreba po dvojen serverju, bomo probali izpeljati na dveh serverjih hkrati trening kvalifikacij, nato pa se razdelijo tekmovalci na dva serverja, od 19h do 20h trening in kvalifikacije za razdelitev v dva serverja.

Nato od 20.30h dalje do 21.20h kvalifikacije na vsakem serverju posebaj, razdeljeni tekmovalci, , ob 21.30h dirka na dveh serverjih hkrati.

Vabljeni v čim večjem številu.

Uradna dirka pa drugo nedeljo , enako od 19h dalje...

Prijavljeni do sedaj, potrebujemo še 6 kandidatov za dva polna serverja, vabljeni!

Če koga ni na lisiti, naj javi na meil ali se prijavi na meil info@playgame.si

1.Damjan Šimenc PSN Playgame81 
2.Branka Vidmar Šimenc PSN Playgamepikasi 
3.Andrej Šarman, PSN AndrejS_72 
4.Doljak Roma PSN Dolfmaister 
5.Nik Valant PSN funnynik123 
6.Simon Podlogar, PSN Simtomy 
7. Aleš Pšaker PSN Schatz1979 
8.Daniel Golob PSN Xorbyplayer 
9.Marko Jozić PSN: Evil794 
10.Aleksander Koprek PSN alexkoprek2011 
11.John Dremelj PSN icedragon_si 
12.Nejc šiška PSN DesmoRider-Slo 
13.Grega Hüll PSN Hulligan32 
14. Dejan Grobelnik dex_sLo 
15.Denis Kobal PSN: neonx64 
16.Sašo Vrhovec PSN Vrho_SI 
17.Alen Brulec PSN weedee2511 
18.Ožbej Kladnik, PSN ozbej46 
19.Renato Klenovšek PSN InWIIsiBOX 
20. Gregor Obrstar PSN: gregor199122
21.Jernej Turk PSN: sasoturk
22.Marko Ivsek Psn:MarkoIvsek
23.Žan Pungartnik PSN pungec2212
24.Žan Veljič PSN TrueVelko
25.Edin Tabakovic PSN mad_maddox
26.Žan Kavčič PSN: Kavc97

Do 32...

Fotografija osebe Playgame.si.
Link to post

GT SPORT CUP NOVOSTI!

-To nedeljo 3.12.2017 2 dirka GOLF GTI CUP

-Naslednjo nedeljo 10.12.2017 drika za VSE tiste kateri niste vozili prve dirke, enaka pista in vozila , pista Kyoto vozila Grupa 4, (nekako najhitrejši avto je VW Sciiroco

-3 dirka 17.12.2017 nedelja vozila Grupa 3, pista Vilage

-Možna prijava le še 9 novih kandidatov, prijave enako na meil info@playgame.si

-Za vikend urejen server, od vikenda dalje kot kaže bomo imeli kar 3x serverje, poganjajo 3x PS4 PRO konzole, ena konzola bo 24h za treninge, mišljena bo le za postavljanje hitrih časov, ne za tedensko dirkanje.

-Kdor bi vozil z nami in nima GT SPORT igre, jo lahko naroči pri meni novo za ceno 30EUR, ker kdor vozi z nami dobi špil ceneje 1f642.png:)

-Iščemo tudi nove sponzorje, (na meil info@playgame.si ), sponzorja bremeni ali bon do 25eur ali izdelke do 25eur, reklama objavljena na parih poratalih, dnevni domet vseh portalov cca 2k+ ogledov.

-Danes četrtek, petek in sobota TRENINGI GOLF GTI

Stay tuned!

Fotografija osebe Playgame.si.
Link to post

Info glede GT SPORT SLOVENIJA tekmovanja!

Kako poteka danes tekmovanje?

GTSS 24h server se bo imenoval po 13h dalje GTSS server 3.

Narejeni bodo 3-je serverji.

GTSS SERVER 1
GTSS SERVER 2
GTSS SERVER 3

Trening uradni od 19h dalje

Ob 20h dalje obvezne kvalifikacije za vse do 20.30h, nato do 21.00h znani rezultati v kateri server se moraš prijaviti ,
ali 1,2 ali 3tji server.
(REZULTATI bodo objavljeni na GT SPORT SLOVENIJA psnju )

Od 21.00h do 21.20h hvalifikacije na vseh treh serverjih, ob 21.30h štart dirk na vseh 3 serverjih hkrati.(Preberi spodaj opozorilo)

Dirka15 krogov.

Nasveti: Prosimo brez dotikov, če pride do dotika da nekoga odrineš, ga tudi počakaš, na kvalifikacijah ko nisi še v hitrem krogu, obvezno pazi na vse ostale za tabo oz kdor je hitrejši tisti krog, se mu odmakneš.
Na dirki, ker je pista kratka cca 50skund, bo po preteku 10 do 12 krogov prihajalo, da bodo prvi najhitrejši ulovili zaostale za krog, prosim kdor vidi da zaostaja za krog, da zelo spremlja dogajanje na pisti, obvezno in brez razmišljanja spustiš dalje voznika, kateri te je prehitel za cel krog.

Kvalfikacije potekajo le 20 minut, v tem času če hočeš biti hiter moraš voziti vseh 20min, da je rezervar oz gorivo čim bolj prazno, posledično si lahko hitrejši tudi za eno sekundo, zato je najbolje voziti celih 20min, in šele na koncu bodo najhitrejši časi.Tvoja odlčitev katere zmesi gume uporabljaš, vseeno predlagam SS super soft racing gume, za dirko se odliči sam.

Nastavitve Golfa najdeš na psn Gt Sport slo portalu.

OBVEZNO IN POZOR: ko so uradne kvalifikacije končane, oz zadnjih par minut, pred uradno dirko, OBVEZNO moramo biti vsi na pisti, ne v boksih, ker le tako ostane kvalifikacisjki čas in razporeditev pravilna. Spremljajte na levi tudi chat pogovore.

Vsem srečno in na polno danes 1f642.png:)

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...