Skoči na vsebino

WRC 5


vajtos

Recommended Posts

  • Odgovori 38
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Murn mogoče te prepričam z mojim filmom, da si reč dol potegneš in probaš, meni je dost nor špil!  

Nimamo cajta ker špilamo dobre reli igre.

Kaj so pa svetovna leta? A niso pol to navadna leta?

Za tale gRally se morm tam strinjat z enim komentarjem... Res cool če bi ta špil pršu ven leta 2003.. je pa trend pri useh teh špili wrc5 loeb pa tut ta gRally da je cesta šroka približno 1 kilometer.. Glih zato je dirt3 tk lahka igrca nevem zaka folk ne posluša potrošnikov takih špilov pa se jim mal prilagajajo..

Link to post

se strinjam z napisanim, samo roko na srce v multy ali pa leaderbord ti tudi siroka cesta ne pomaga, ce ne ves kako ovink vzeti...smo na dirt 3 kar lepo dominiral, ko smo malo bolj redno spilal. Hec je to, da so tudi na gamepadih bili konkurencni volnarjem, ni pa potem  vec primerjave z bolj konkretnimi simulacijami.

Link to post

No js sm si dirt 3 zdej umislu pa sj nemorem rečt igrca je zlo fun razn kena blocka pa njegove bedarije.. ampak pač ni pa vredna takega hypa pa pač če gledamo da je že dirt 3 na tak princip naret se mi zdi mal butasto nardit še 3 take špile ker ga folk po usej logiki nebi kupu.. Pač developerji bi mogli res mal bol svoje potrošnike poslušat

Link to post

tocno tako! Pogrevanje stare zupce je brezvezno, prav tako kloni ki so ze outdated. Dirt fransizo sem zacel spilat z Dirt2, ki je bil malo bolj zajebckam kot Dirt3 za Dirt1 pa (nisem igral) je bil tudi s stalisca rally obcutkov za tisti cas povedanih lepih nekaj besed. Takoj ko je Dirt3 ven prisel maja 2011, smo ga s kolegi nabavili in to je bilo, kot si rekel res fun spil. Dejansko smo se nasmejali na polno pri teamskih trailblaizerjih, ali rallycrossu, tudi outbreak nas je na polno narezal, pa zivce smo zgubljali pri cat&mouse, ACAT mode pa ostale kombinacije.... dobili kolegov, da se vedno kaksen piwovski dirt3 ob petkih odspilamo in nasploh je res zelo zabaven spil. Tudi kaksno resno tekmo smo odspilal in na leaderboradu bili vedno pri wrhu, ce seveda odstejem cheaterje. Nenazadnje smo tudi na Mimovrste pred tremi leti vse nagrade odnesli :)

Prva je bila ogled formule 1 in G27 volan...to pa se vseeno splaca spilat in se kaksen dober krog odpeljat na tekmi...skratka Dirt 3 imam v lepem spominu in se vedno rad kaksno odpeljem, ter spijem piwo s starimi kolegi swedi in druscino, ce je le pri volji za session ;)

Link to post
  • 4 months later...

Madonc 3 dni igram wrc 5 na ps4 ampak le na plošček, meni se reč pelje zelo lepo, grafika je vredu, zvok je dober, sama fizika je zanimiva, ne vem je še kdo kaj probal mogoče?

Osebno sem rk malo presenečen, le moje mnenje...

Link to post

To je to. Igra je narejena za konzolo,za ljudi,ki se ne mislijo kaj dosti obremenjevati z fiziko dirkalnika,da ima kopilot glas kot ona ženska v GPS napravi,ki te usmerja. Preširoka, enakomerna vozišča,ki ne dajo občutka,da si zares na makadamu z kamenjem,ki lahko zelo vpliva na izkušnjo.

Link to post

To si mal tko tko povedal, preglej Nemčijo, nato še druge države, glede glasa, je tko tko, vsak avto svojega kopilota in je drug zvok, probaj junior wrc, nor zvok vozila, fizika je tko tko, jaz ne bom komentiral dokler ne probam na th 500, to bom jutri in javim nazaj, ampka če se reč pelje na plošček dosti ok, in kot vidim je nekaj nastavitev zavore gasa, imam obučtek da bi znalo biti na volan zanimivo, ..

 

 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...