Skoči na vsebino

Iščem enega gejmerja iz avstralije?


play

Recommended Posts

Torej se je vozil okrog z vozniško,ki je potekla on pa tega ni vedel oz. ni polagal pozornosti na to. Čudno,da mu niso nekako spregledali prekrška in ga napotili na krajevni urad,da si podaljša. Ponavadi se da vse zmeniti,razen,če si predrzen oz. kakor koli nevljuden,ali pa je vmes še kakšen drug prekršek. 

Aja,seveda sem pozabil,da se lahko pritožiš. Prvič in drugič ponavadi zavrnejo,v tretje pa gre rado ;) Vožnja brez izpita je seveda velik prekršek,če pa ti imaš izpit ampak si ga pozabil doma,pa ni več tako velik prekršek,ker je vmes človeška narava. Vzrokov za kaj si ga pozabil je lahko nešteto,prav tako je lahko nešteto vzrokov za kaj ni podaljšal veljavnosti vozniškega dovoljenja. Ja,sliši se kot kompliciranje,ampak,ko pišeš pritožbe je potrebno komplicirati,če želiš kaj doseči. Sedaj je tudi problem,ker so mu zasegli avto on pa brez avta ne more v službo. Tukaj lahko sledi odpoved delovnega razmerja,....no z takšnimi izjavami je dobil kolega nazaj vozniško dovoljenje,ko sem mu napisal pritožbo. Vozil je pod vplivom alkohola in dobil prepoved vožnje z avtomobilom,ker fizično ti ne vzamejo izpita. Plačati je moral le globo,mislim,da 1200€ + kazenske točke.

Uredil - silicijeva dolina
Link to post
  • Odgovori 38
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tako jaz vidim Slovenijo: če si v neki firmi fizikalec in delaš za 600€ ali manj,nimaš nobenega kredita za hišo,stanovanje (ker so ti dali starši pisati),potem ni panike,sploh,če si navajen z malo den

Kupna moč je 10x večja kot pri nas, samo je s tem tudi večja konkurenca.    Jaz v tujino ne bi šel. Službo tu imam, lajf mi je zaenkrat kul, z državo se ne obremenjujem. Seveda vsak sanjari o tem ka

Pazi, ni vse zlato kar se sveti  Pa srečno!

Tako je, spregledal sem in se pač vozil s pretečenim. Bil sem tudi nepripet (Ker sem se pač peljal 200m na kavico in sem imel namen tako ali tako skočit vn čez 15 sec, čeprav se ponavadi prvežem ud za tak premik.)

 

Avto je zasežen zarad neveljavnga izpita oz. vožnja brez izpita. Pa ni moj, je od dedka. Lahko bi bil katerikoli avto, pa bi ga zasegli lastniku. Tak je pač zakon, se je naredilo sošolcu isto. Mi je tud policist na mestu rekel, da to ponavad traja max ene 5 dni, pa maš nazaj avto, samo očitno tukaj vlečejo v 3pm. Če bi šel kontra po AC pijan pa še ubil 3 bi še nekak razumu, al pa da bi sumili prevažanje ilegalnih substanc in bi mogl avto preiskat in razmontirat, to je pa absurd. Pa nimam nobenih drugih prekrškov do sedaj. Vsaka šola nekaj stane in mi tudi ni nek hujši problem dat tam nekje do 1500€, čeprav bi raje videl manj, ker pač sem kriv in tu ni debate. (Bom pač šel k drugemu delat zdravniški, kateri ti da doživljensko pa če si napol invalid, ne pa tisti, ki sem šel prej k njemu da me bo vsake 2 let jajcal za 100€ zaradi očal, čeprav sm danes naredu pregled pri okulistu in v 8 letih ni bilo nobene spremembe. Malo sutra.)

 

Nebom pa dau vse prihranke, ki sm jih nabral v enem letu po treh letih nezaposlenosti/nategancij, zarad tega ker oni mislijo vlečt tam.

Link to post

Aja, to je pa slovenija od kod prokeltsvo tvoje...., sm ena info v italiji so mi od leta 2012 kradli davek, do danes 15, preko 50k eur...in JA , država ni vedla kaj se dela, jst pa bedak, zakaj nism jaz ukradu ene 3-4miljone v teh letih, pa bi se danes po jajcih čohal tm kje me ne bi mogl izročit...v tej državi se ne ve kaj se dela, kdo pije kdo plača...

 

 

še en primer, me ustavjo sred avtoceste, mene in mojo deklino, oba PRVEZANA, ona se zmer predn da kluč not ali če sedi poleg, tkoj tkoj prveže, ne lažem, in ja polcaja sta rekla da punca ni prvezana, dobil kazen, kmal bi se mi tm na mestu otrgalo, kaj bi naredu, sm še večjo pizdarijo, oba lagala, in dosegla svoje......slovenija, od kdo....bedarije ja.

Link to post

Pa bi vseeno lahko vprašal za prometno in vozniško? Pomoje da. In bi samo 60e pršparal. :D Priče jim pa neb blo težko nabrat, da sm se vozu.

Lahko so pa preprosto vtipkal kdo ma pretečen izpit in kampirali da me pohopsajo. Pravu direktor da so na sovodnju ustavl lokalca pa se je policist zagovoru da ma pretečen izpit, pa ga je meu velavnga še en tedn. Nkol neveš pr tanaših miličnikih. :)

Uredil - Arne Dopudja
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...