Skoči na vsebino

Spin Tires


zamex23

Recommended Posts

Je kar zanimivo, samo sem včeraj rage quit naredil, ker sem kamion med drevje zataknil, tamali džip mi je parkrat v blatu obstal, kamion za prevoz lesa sem pa prevrnil :D Ni tako simpl.

Link to post
  • Odgovori 47
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

13. junija pride simulacija tovornjakov..ni ravno dirkačina ampak mislim da vseeno sodi v to temo. Fizika odlična in prav tako ostale stvari, na voljo bo tudi multiplayer.  

Sem nabavil, v zadnjem hipu takorekoč Zraven pa še Next car game, ki je tudi cenejša do jutri zvečer. Če je nekaj takega kot Flatout, se že veselim.

Ne vem,če ti bo všeč  

Jaz sem tudi probal demo verzijo, z džipom je res težko, takoj si do podna v blatu in samo po neki sreči in tiščanju na gas nekaj minut se ti uspe izkopati. UAZ je dosti boljši (hud kamijon, smo se v vojski enkrat vozili v Cerklajh, kjer so ga imeli za prevažat tanke, vsi napisi v Ruščini, zgleda prav divje). Prideš takorekoč kamor želiš. A v celotni verziji se da naštimat kontrole na volan, ker mi v demu to ni uspelo (pomoje ne podpira).

Link to post

Tudi sam sem imel priložnost voziti UAZ v mariborski vojašnici,ko sem še bil zaposlen na MORS. Vozilo je res noro,saj ima dva tankovska motorja in mislim,da je to cca 1600 kubikov. Neke končne hitrosti res nima ima pa nenormalno moč. Drugače je igra dobra,ampak ni ravno ful realna,saj ko se vozilo pogrezne v blato do blatnikov ali pa še dlje je nemogoče zapustiti območje brez pomoči vitle ali pa pomoči drugega vozila,ker se pod vozilom ustvari tako rekoč vakum,kar onemogoči premikanje vozila,gume pa se vrtijo v prazno. Drugače pa,če imaš veliko časa je pa zanimiva,saj potrebuješ kar dosti časa,da se premakneš za pol metra.

Link to post
  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...