Skoči na vsebino

Gran Turismo 6 [PlayStation 3]


Recommended Posts

DANES URADNI TRENING SLO TT BMW! WABLJENI!!

Še par dobrot ,da boste fino treniral, DANES URADNI TRENING OB 19H-VABLJENI!

Pista: Mid-Field Raceway Reverse v obratno smer!
Avto: BMW Vision Gran Turismo (vozilu se lahk menja olje, se ga opere itd, večji konji!, Vozilo kot tovarniško lahko nastavljate sledeče: zavore, podvozje, zadnje prvo krilce za podtlak-nadlak.

Gume: Sport soft, Nekako se v 25 minutah potroši celotno gorivo, vozilo je nekako najhitrejše če ima najmanj bencina-mogoče je potreben minimalen balans vozila, ali predelava podovozja (camber itd), s tem dobite še nekaj boljši končni čas.

Ker se bencin potroši, predlagam da na dirki TT oz. tekmovanju, spremljate porabo goriva, ter obrabo gum, ponovno se meni soebno zdi, da najhitrejši krog naredim, ko imam nove gume, ko naredim en krog iz boksa, naslednjega na polno in ta krog naredim najboljši čas, gume nekje na 9, ko je pri meni guma na 8, delam vsaj 0,300 slabši čas.

Povdarjam, da ko ste na dirki, ne smete iti fizično v boks, če greste preko kontrolerja v meni nato v boks, ne morete nato nazaj na pisto, pozor!

Se pravi vozite se 30min, vmes greste le v bokse, na menjavo gum ali po nekaj bencina.

Se furamo danes!

Aha še časi, včer mi je nekak ratalo 1.09.7xx čas...kaj pa vi?

 

11046642_890752127636056_355232086190605

Link to post
  • Odgovori 125
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Komej, komej čakam..... [it] Gran Turismo®6 is coming! Acura NSX ’91 *Alfa Romeo TZ3 Stradale ’11 *Alpine A110 1600S ’68 *Audi Sport quattro S1 Rally Car ’86 Ferrari 458 Italia ’09 *Ferrar

Ja, glede na to kar nastane iz teh GT Academy voznikov... bi kakšna PC simulacija s takšnim programom dajala res hitre dirkače. Seveda bi blo treba omejit na 17 let max. Tastari smo sam se za v pokoj

Včerajšni uradni trening , ne TT tekmovanje, se je odvijalo odlično, že popoldan smo žulili avalt preko 2h, in nato proti večeru še 2h, pokazalo se je sledeče: kdor je prišel le na trening ni naredil tako hitrega kroga, ta vozilo in pista, je nekako kombinacija nekaj urnega testiranja.

Sam bolid je bil najhitrejši, po nekaj krogih,, recimo ko se je naredilo preko 12-14 korogov, so padali odlični časi kot za šalo, ponavlja se delna zgodba iz prvega TT-ja, avto je hiter par krogov in je najhitrejši, ko nima nič bencina in gume nad 8, vsaj 9 ali celo 10 delno obrabljene.

Ker pa je kar nekaj nastavljanja vozila, pa sam ne bom razlagal reči, včer sem si nekako stestiral vsaj 5 različnih nastavitev in na koncu niti ne vem, če sem bil kaj hitrejši.

Čez teden vabljeni , večina naredim vsaki dan server za cca 2h, ponavadi od 16h, 17h dalje....trening pomenili le eno, da boste na tekmi hitri in konkurenčni!

Še časi treninga.

casi-gt-nedelja-pravi.jpg 

Link to post

Včerajšnje tekmovanje nam je ponovno ponudilo najboljše boje, ter boje vse do zadnjih sekund!

Sprva je bil trening v pričakovanju že nared ob 17h, nato smo do 19h naredili posamezniki že preko 70 krogov, ja noro:)

Počasi se je ura bližala na 19-to, in na serverju je bilo že kar nekaj hitrih šoferjev, ker je pista nova, in bolid BMW dokaj nov, ga noben dodobra, niti piste ne pozna, vseeno so šli časi v nebesa.

Očitno je bilo rečeno, da če bo čas približno na minuti in 9 sekund,da bo sam čas nor, dosti dober, ker pa je v igri kar nekaj resnih voznikov in hitrih, je na koncu čas dobil oznako 8 sekund, čez eno minuto.

Čas 1minuto in 7 sekund je prokleto nor, kaj je vse bilo potrebno narediti, da si bil v času od 8 do 9 sekund, vam pove, da je bilo potrebno 30 min zelo hitro spremeniti v čim več krogov, da je bil bolid čim bolj prazen, ker se tiče goriva, spet ena mala loterija, lahko si delal po 2-3 hitre kroge in hodil v box po nove gume, ter nisi dotočil tak bencina, ali pa še hitrejša zgodba, naredil po 10 ali več krog, in šel kasneje v boks, pridobil nekaj na času in si nekako imel po 20 minutah že prazen rezervar....(S tem da si moral dodobra si nastavit vozilo, kar pa seveda ni niti malo lahko).

Da to še ni vse, najboljši čas je padel v zadnjih 2 minutah, norih 30 minut tiščanja.

Zadnih 10-min so bili že znani skorjda najboljši, imam pa občutek, da ste eni zadnjih 5 minut prehitro odnehali (zaspali), enim najbolje dela adrenalin zadnjih par minut, to se je sedaj pokazalo že v drugič!

Tko da, Ajda kapo dol, Kaco enako, enako Kelbek matral si se, enako sme se jaz, sm jaz sm kr obupal..., Anndro kam si šel hudiča, škoda da nisi ostal do konca.Luka enako hud čas!


Kmalu znan naslednji avto, pista, in kmalu znano vmesno tekmovanje oz prava dirka, delal bom dvojno tekmovanje TT in pravo dirko!

Več info kasneje.

In seveda vseh hvala na udeležbi, blo je noro!

Časi dirke TT 2, SLO BWM

 

img2895.jpg

Link to post

Danes trening od 18h dalje!

V nedeljo uradni trening ob 19h, Autumn Ring Mini reverse, avto katerikoli stock itd minimalna težina 1,050kg, PP max 420, poraba goriva max na full, enako gume, vreme sončno...

Ni še 100% da bodo taki pogoji glede tekmovanja TT-ja, kateri bo nedelja 29.03.2014, wabljeni!

Link to post
  • 3 weeks later...

Še dobr da nas ni blo včer 10kosov+, zadnjih 40sekund je meni dol vse skupaj padlo, net umru, tko da se vam trem ki ste še fural poleg mene, zelo oproščam, nimam vaših časov, vem le svojega..

Tkole zdej pa za res, vem da vam gre TT že malo na živce, vas zastopim...

PRVA uradna dirka, bo na dan 13.04 ponedeljek ob 20h, (ne rad bi delal dirke na dan ko je motogp, ali f1, gledam večina na moto gp da ne bo dirk)..

Glede vozil se še odločam, enako pista, celotna reč se bo odvijala, prvo trening 15min, nato q, nato dirka dolga od 10 do 15 krogov..., potrebno bo iti tudi v bokse..

Kar se tiče navodil so le sledeča, vožnja na dotik, je dovoljena, sicer treba mal pazit, da se koga ne odrine preveč, če se ga je možnost dogovora dveh voznikov, v primeru da ne, se odločim sam, + dva mi bosta še pomagala, nucam še dva mini sodnika?

Ko potekajo kvalifikacije, pazite ko niste v hitrem krogu, se hitrejšemu zelo lepo odmaknete, enako delno velja tudi na treningu..

Vse vaše želje resno odobravam, kdaj bi vozili, katere piste itd, če pa bo imel vsak drugo željo, se na koncu odločim sam, upam da ne bo zamer,..

(Ker pa še nabiram sponzorje, mislim firme s katerimi sam delam, če bomo naredili SLO CUP, da bo več dirk več nas ki radi vozimo , računam vsaj 15+ voznikov, imam v glavi glavno nagrado vredno cca do 600eur, tko da se bo splačal vozit).

Ideje prosim na plan....dela se pa tudi že naš GT portal! 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...