Skoči na vsebino

FIA GT3 Spa-Francorchamps 12.12.2012 [Race 07]


sennas

Recommended Posts

  • Odgovori 64
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

SERVER ZA DIRKO JE GOR. Ime: Sloracing GT3 by DD Geslo: sloracing Všečkov se ne bom branil.

Čas je da ponovno priklopimo volančiče in se zdivjamo (ampak brez izrivanj! ) na legendarnem Spa Francorchampsu! Game: Race07 (Race On/Race injection) Mod: FIA GT3 v2.0 mod Track: Spa-Fr

Moram še nekaj napisat in pospemat Q: Končno enkrat dež, zanimivo, Porsche ima težave, slabi krogi, ampak ajde, fun je pa bilo R1: Dober štart, sem se izgonil kaosu prvega ovinka, umirje

Žal so si preveč različni avti... na tej progi je prišlo še toliko bolj do izraza.

V r1 crash bum bang in nato prebijanje naprej.

V r2 crash bum bang in nato prebijanje naprej. Ko nas je ostalo samo 5 in sem videl, da nimam šans za nove dvoboje, sem kar stisnil escape.

Odličen mod, ampak se enostavno ne da konkurenčno dirkati s Poršejem :)

Link to post

Fajn dirke. Ta nemški bombnik ma hud stroj pod haubo :D

Samo je pa drugač tak krast bel...

R1: Po tem ko sem se parkrat znašel pred skoraj usemi Porši ki so se zasukal, iz zadnjega mesta na 5. zmanjkal mi je en krog, pa bi šel še mimo Mirkota(pravim zato ker z Mercedesom ni problem zletet mimo).

No na R2 pa prvi krog na P1 in tam do konca, 3 kroge pred ciljem me ulovi Kralj, dokler ne naredi napake. Sem bil pa zlo presenečen da sem se tko držal P1, glede na to da sem mel skor 1.5s slabš FL.

Uglavnem super, prva zmaga v GT3, dirke pa tut še kar napete :)

Link to post

Samo treba vedet, da sem pelal z zjebano bremzo. :D Do 2 ali 3 kroga je še delala kolkr pač je, potem pa kar na ravnini mi enkrat prijemala in je šlo samo kakih 80% gasa, spet drugič se na bremzanju kar zataknla, lol. Sem se pa fino fajn zabaval. Bo treba spet pedale odpret pa pogledat kaj je to za ena galama not. Je bilo tole potem preveč reševanja z biasi pa levo nogo imam malce ožuljeno (Grega, če bereš zdej vem kako je bilo tebi takrat, haha). :D

Link to post

Kaj delajo nove stopalke :D

Zaenkrat še ne, sm vozu s tastarimi ker se morem še navast... Morem še mal pregledat če je varjanta nardit žlajf bolj mehk, mrbit kej veš? Drugače morem cockpit čimprej nardit [Joj] Še nek da prašam ja, kako pri Clubsport pedalah meri zavore? Na pritisk al kako? Oz. zakaj je par cm deadzone-a?

Uredil - mAxL
Imaš ZS!
Link to post

Moram še nekaj napisat in pospemat :D

Q: Končno enkrat dež, zanimivo, Porsche ima težave, slabi krogi, ampak ajde, fun je pa bilo :)

2012-12-1200003.jpg

R1: Dober štart, sem se izgonil kaosu prvega ovinka, umirjena dirka na tretjem mestu, poršeja sem kar gnal, samo je nerealistično pričakovati več :)

2012-12-1200005.jpg

R2: Nekaj sem se upiral Vedranu, ko je letel mimo ko raketa na Camel straight, sem hotel napisat lol ali nekaj, ampak sem imel na preslednici N in je šel motor rakom žvižgat. Nič hudega. Slikce žal nimam.......čestitke zamgovalcem :)

Še par akcijskih slik, nič obdelanih:

2012-12-1200007.jpg

2012-12-1200009.jpg

2012-12-1200012.jpg

Je pa tako, ne vem kaj si eni prav mislite......pretirano se zbija no, sej vemo da je fun, ampak vseeno ena stopnja kulture bi lahko bila prisotna, ne pa gazi vse povprek........lumpi ste eni, bo treba šibo!

Za vnaprej bo kaka druga serija fun dirk, ker tole so avti pretirano različni in potem eni uidejo (bomo probali npr. BMW M3 gtr2 ali nekaj podobnega, kjer je vse enakovredno)......stay tuned :)

Lp

Link to post

Sam res ej. Jaz sem s totalno zje*ano bremzo, ko nisem vedel kako bo pred ovinkom uspel se lepo, čisto dvobojevati z Markotom tri četrt dirke (ajde pustmo tista dva dotikeca, ki nista nič spremenila :D ), to pa že v prvi ovinek poln šus Grožana uponašat. Sem na prvi dirki se glih za glih ognil crashu. :P

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...