Skoči na vsebino

Assetto Corsa


mAxL

Recommended Posts

  • Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Eni smo še tok sveži da težko postavlamo iz kroga v krog identičen čas, da bi se lahko ukvarju še z setupom. Včasih je pač zadost d dobiš vsaj mal bolš od stock nastavitev. Kšna zrihtana krilca, prestavna razmerja, take malenkosti.... sej z časoma se vsak loti setupov, IMO.

Link to post

Že z osnovnim setupom,ki ti ga ponudi igra lahko postaviš kar soliden čas. Vse je odvisno od stila vožnje,nastavitve volana( FFB).Seveda je potrebno voziti,nastavljati in spet voziti. Pri meni je edino to problem,da nimam dovolj časa,kot nekateri in si zelo težko naredim dober setup. Ampak mi trenutno ne pade na pamet,da bi prosil za setup,ker se moj stil vožnje definitivno razlikuje od drugih. Sem pa zelo vesel nasvetov glede nastavitev dirkalnika.

Vem,da obstaja veliko razlag za nastavitve,pripomočkov,ampak vseeno bom opisal mojo težavo in morda z pomočjo alienov,ki jih na Slo racingu ne manjka našel rešitev.

Moj stil vožnje je kar agresiven,torej zelo rad zapeljem čez robnike,kar pa privede do poskakovanja dirkalnika in seveda izgubi časa. Recimo,da je govora o privzetih nastavitvah,me zanima z katero funkcijo bi dobil koliko toliko mirno prečkanje robnikov,da bi vsaj za 3% zmanjšal poskakovanje dirkalnika,ko prečka robnik in pristane z kolesom na tleh. Ni toliko problem prečkanje robnika,ampak,po prečaknju,ko vozilo poskoči in pristanejo kolesa na podlago se mi dogaja,da potem poskakuje kot vzmet. Poskušam se izogibati robnikom in izboljšujem čase z izogibanjem,ampak nekako bi rad osvojil nastavitve za katere ne najdem rešitve. Joco je že podal kar nekaj koristnih nasvetov in jih bom upošteval in upam,da se najde tudi za moj problem kakšna rešitev.

Link to post

Mene bolj nekaj drugega moti zadnje čase pri AC. Nekako se ne morem znebiti občutka, da je pri dirkalnikih (govorim GT verzije in formule) v AC vse nekako tako plastično al kako bi reku.. Bolj me vse spominja na kakšno arkado kot pa simulacijo.. Recimo če primerjam z rF2 (megani) in nek gt2 dirkalnik, sploh ni primerjave v samem občutku.. Tudi NKPro, je bil v tem pogledu za moje pojme daleč boljši. Je pa res, da je občutek pri počasnejših avtomobilih boljši.. Pri raznih lotusih in fičotih imam filing, da vozim neko čudo na 4 kolesih, medtem ko pri "dirkalnikih" tega ne morem doseči. Ima še kdo tak občutek? 

Link to post

Refound vsi, pa bo multi v dveh urah! Banda!

 

Sej je jasno, da se hecaš, pa vseen. Tkole boš daleč prišel, ampak dlje, kot do BF(x) ali podobnih "sproščanj", pa res ne. Ne se sekirat za stvari, na katere nimaš vpliva, valjda imaš še kaj druzga za delat?

Edina težava z AC je ta, da rečejo jutr bo, pol pa ni. Ampak v razvoju software-a ne gre tko, še posebi, če je ekipa majhna (in pri Kunosu je majhna). Največ težav je vedno tik pred izdajo, še posebi, če recimo beta testerji niso opravl svojga dela, ker jih ni blo dovolj al' pa zarad česarkol druzga. In verjetno so testiral bolj interno, torej z manjšo ekipo. Naj dajo ven trenutno verzijo ene tisoč uporabnikom, pa bodo dobil v enmu dnevu feedbacka za en mesec dela.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...