Jump to content

marcy

Member
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

marcy last won the day on May 2 2014

marcy had the most liked content!

Community Reputation

60 Good

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Wheel
  Logitech G25
 • Pedals
  Ni podatka

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Slike: https://imgur.com/a/bE5Nkr9 Če pride kdo na dom iskat dam za 120eur komplet. Rabim prostor v stanovanju:) 041 504 nič osem nič.
 2. Prodam komplet rabljen Logitech G25 volan + FK game seat, ker se mi že 2 leti nabira prah na njem. Sproban nazadnje spomladi v Assetto Corsa in deluje odlično. Cena 150eur. Pogoj je osebni prevzem na domu. Okolica Zreč (Celje). Racing Rig je sestavljen, lahko se na sredini odšraufa na 2 dela. Je takšen: https://www.fk-shop.de/en/Tuning/Sport-seats-belts/Racing-simulator-seats/Game-Seat-for-PC-and-Games-console-Leatherette-black-beige.html Več info na mail markokoz90@gmail.com za dodatne kontaktne informacije.
 3. Eno hitro vprašanje? Če sem odvozil stage 1, lahko grem ven in drugič nadaljujem ostale? ker nimam opcije save and exit kot ponavadi pri career. Ali moram vseh 6 v enem odvozit?
 4. edit: Marko Koželj / Markokoz / PrvoDrevo Racing
 5. Evo sem tudi jaz nabavil. Pozitivno presenečen. Prav fun je.
 6. Zaradi kao next gen konzol ala ps4 nam tudi pcjašem downgrejdajo kvaliteto, primer je Witcher 3, ki je šel nazaj v grafiki v razvoju dveh let zaradi konzol, ker niso ble sposobne niti 30fps narediti. Itak je lepo videt na ps4, če pa zavira kompleten razvoj. Ker 2x seperate se jim pa ne splača razvijati. Me pa pri igrah z volanom še najbolj moti, da imam fps pod kakšnih 100, imam občutek da ni tiste odzivnosti. Sploh pod 60 ni šans da lahko igram.
 7. Res je, mene so kupili sam z dinamičnim vremenom, ko se sredi tekme uščije in dejansko se mi splača iti v bokse zamenjat gume, ker delam po 3s boljši čas potem z wet gumami. Res epic.
 8. @Alibuggy meni pa meni deluje super fast, za razliko od AC, kjer klikneš in čakaš 1s da odpre in zagrabi. pri Pcars je meni 5x bolj hiter in tekoč. Imam pa na 770gtx komaj 60-80 fps na high nastavitvah, ko je bil dež, sem moral znižat neke nastavitve, da ni štekal. za ultra tako rabiš verjetno grafično tipa 980 za 600+eur.
 9. Tudi jaz pozitivno presenečen, fizika ni na nivoju AC, samo je pa bolj fun kot AC, career mode, epic tweeti in obvestila, AI je boljši in ne vozi v faking koloni in ko en počaki vsi počakajo. Dejansko je agresiven. Grafika nenormalna, ko pride nevihta med dirko, pa hit skočiš v bokse po dežne gume. not bad. avtov/prog dost, serij pa tudi, zdaj sem lepo začel z kartingom. Profil ti lepo analizira in ti kaže veliko zanimivih podrobnosti o online/career itd. Sem dober za par 100 ur verjetno.
 10. Hvala. Sem oddal prednaročilo
 11. Play a tudi fizična oblika project cars je za steam? če prednaročim pri tebi dobim steam key ? Maš noro ceno. Niti ene cd key strani ni, ki bi bila cenejša od tebe.
 12. marcy

  Dodatki

  Ful zakon. Komaj čakam Grobnik.
 13. marcy

  Assetto Corsa

  Torej ta nahajpanaa novica 31ga je novica o novici ki bo drugi teden o DLC-u. Lambo je res kul, sam ne moreš to v mojih očeh primerjat z najavo AC in DLCja, ki so po letih tko nahajpal. 2012 AC reveal, 2014 DLC etc. Ja bolš da bi tiho bli pa pol res dali ven vse o dlc in lambo in vse. Dejansko so pač naznanili eno avtomobilsko licenco in to je to. Tist kar bodo drugi teden povedali ne spada sem Še vseeno pa je to eden najboljših steam early access-ov. Pol bi pa težili, kako se nič ne dogaja in kdaj bo nasledn update. Samo zato, k ste čakali na dlc, še ne pomeni, da je novica o l
 14. marcy

  Assetto Corsa

  Torej ta nahajpanaa novica 31ga je novica o novici ki bo drugi teden o DLC-u. Lambo je res kul, sam ne moreš to v mojih očeh primerjat z najavo AC in DLCja, ki so po letih tko nahajpal. 2012 AC reveal, 2014 DLC etc. Ja bolš da bi tiho bli pa pol res dali ven vse o dlc in lambo in vse. Dejansko so pač naznanili eno avtomobilsko licenco in to je to. Tist kar bodo drugi teden povedali ne spada sem Še vseeno pa je to eden najboljših steam early access-ov.
×
×
 • Create New...