Skoči na vsebino

DDF1

Uporabnik
  • Števec vsebine

    562
  • Pridružen

  • Zadnjič prisoten

  • Zmagovalnih dni

    12

Vsa vsebina uporabnika DDF1

  1. DDF1

    Splošna debata

    Če koga zanima organiziramo Mclaren 1998 F1 sezonico za čez zimo na rFactor2. več bo na www.f1pro.si .
  2. DDF1

    Formula 1

    ORF1 se da gledat vse, nič ni zatemnjeno. Pa tudi reklam ni vmes.
  3. DDF1

    Formula 1

    Žal teh časov ne bo več. Vse preveč v igri je denar korporacij v ozadju. Sicer pa takoj podpišem da vrnejo stare čase
  4. DDF1

    Project CARS - Lastniki

    Ker se ne najdem na seznamu Damir Dubarič (PC verzija)
  5. DDF1

    Sezona F1 na rFactor2

    Z oktobrom začnemo novo sezono z modom sezone 2015, ki je trenutno eden boljših za 2015. Če koga zanima se nam lahko pridruži.
  6. Kar je dobru nej slabu.

  7. DDF1

    Hrošči in napake in "TO-DO"

    Matjaž super ti gre, kar tako naprej. Sem tudi sam imel take zabave s stranjo
  8. DDF1

    DiRT Rally lastniki

    Hvala, zdaj se moram samo še vozit naučit
  9. DDF1

    DiRT Rally lastniki

    Z današnjim dnem sem tudi jaz lastnik Damir Dubarič
  10. DDF1

    Grafične kartice

    Kot kaže nas ima veliko še I5 2500K. Do zdaj nisem imel nikoli težav na nobeni igri. Aja pa igram na 4K, tako da vse kar je manj dela samo še lažje. Kot je rekel Benjamin, je potrebno zagotoviti dober pretok zraka, to je vse. Napajalnik pa ja 700W bronze ali boljše.
  11. DDF1

    Grafične kartice

    Imam R9 290x , v idle je nekje 47 stopinj, med igro pa ne gre čez 73 stopinj, kar je super glede na to, da naj bi baje delovala pri 80 do 85 stopinjah ko je obremenjena. Za idle maš po mojem kar v redu.
  12. DDF1

    Formula 1

    Se strinjam, končno ena bolj zanimivih. Še dober da je bil SC
  13. DDF1

    Prenova portala

    Stran je odlična, kar tako naprej.
  14. DDF1

    Formula 1

    Danes na dirki so še najbolj zažgale stare formulce, škoda da samo par krogov. F1 pa tudi ni tako tiha (nove), dirka pa tako dolgočasna. Edino kar smo uspeli videt je nesreča Alonso in Raikonen direktno pred nami. To je pa tudi vse. Gp2 je bolj zanimiva.
  15. DDF1

    Formula 1

    Jutri pa v Avstrijo Bolj zaradi old school F1 kot nove
  16. DDF1

    Volani in pedala

    Bolj kar tukaj zmoti je "money refund" politika ki si jo navedel, Saj kot prodajalec sploh ne vem zakaj bi ti šraufal, to lahko jaz sam Glede vračila denarja pa je problem ja. Če npr. jaz od tebe kupim, in sem nezadovoljen, si mi dolžan vrniti denar, relacija do TH pa je spet stvar druge zakonodaje. In nisi edini ki ima te težave, saj poznam tudi enake težave z dosti večjimi proizvajalci. V vsakem primeru pa mislim, da če zaslužiš kar prodajaj TH dalje. Nisem pa toliko v zakonodaji, če npr. nekaj šraufam in potem nekaj ne deluje kot je treba (tudi če je bilo to že prej) ne morem zah
  17. DDF1

    Volani in pedala

    Ja ta nosilec. Je počen na dveh koncih, sicer je materiala okrog dovolj, samo enkrat bo verjetno popustilo.
  18. DDF1

    Volani in pedala

    Imam pa eno vprašanje, nosilec za T500 se da dobiti posebej ali ne?
  19. DDF1

    Volani in pedala

    Jaz nikogar ne vodim nikamor Sicer nisem preverjal nalepk. Je pa tako, če veš kaj delaš mislim da ni težav. Če se lepo naredi vse skupaj, se tudi ne vidi da je bilo odprto. Sicer pa vem da na Logitech sem tudi sam prej nekaj razdrl, pa na servisu ni nihče težil zaradi garancije. Po mojem dokler nimajo težav z dobaviteljem, potem tudi ni težav do nas končnih uporabnikov. Aja kdo pa je sploh pooblaščeni servis pri nas za Thrustmaster?
  20. DDF1

    Volani in pedala

    Play jaz sem napisal oz. pisal o vijaku ki se ga ovije če hočeš zamenjat volan (to je vse zunaj). Če pa ti želiš vijake zategniti znotraj škatle (ohišja) pa žal to podre garancijo. Ne enačimo pa strele s tem, ker vem oz. poznam fore zavarovalnic. Jaz vem da če sem imel težave sem se obrnil na servis. Kot prvič vejo kaj je treba narest in naredijo kot je treba. Ti kot prodajalec pa v osnovi nimaš kaj šraufat nekomu. Razen če se oba zavestno odločita in rizkirata prekinitev garancije. Govorim izključno za odpiranje ohišja ali odpiranja volana.
  21. DDF1

    Volani in pedala

    Seveda da lahko zamenjaš obroč, saj imam sam tudi F1 obroč in ga menjavam z GT volanom, ko to potrebujem. Tukaj ni težav. Samo ne razumem kaj ima drug volan ki ga daš gor veze s škripanjem Odpiranje škatle, da bi prišel do ventilatorja, jermena ali česa podobnega pa je prekinitev garancije. In tudi jaz nisem zasledil, da bi kje pisalo, ko sem prejel tako osnovni volan, kot tudi F1, da se tega ne bi smelo menjati Saj je vijakec ki sprosti plastični obroč, ki se potem odvije. Ter obratno za novega fiksirat.
  22. DDF1

    Volani in pedala

    Vidim, da ste si vzeli časa za T 500. Ga imam že nekaj časa, vozim vsak dan vsaj 2 uri. Nič ne škripa ali cvili. Lufta ne čutim. Nisem prav nežem, obešam se pa ravno ne na njega. Kar sem do zdaj opazil je edino da ni čisto v centru volan (govorim o malenkosti). Glede odpiranja volana vsi vemo, dokler je v garanciji se tega ne dela, razen pooblaščen servis. Izven tega pa po mili volji
  23. DDF1

    Računalniki

    Evo v roku 10 dni dobim AMD ATI R9 290X OC edition (4gb rama) in LCD DELL 27" 4K. Potem pa upam da bo delalo na 4K Verjetno bo potem na voljo 7870 OC edit. in DELL 24" lcd.
  24. DDF1

    Project CARS

    Včerja sem čisto paddel v cliote, moram reči da je prav zabavno če ne celo najbolj zaban špil za vozit. Grafika je res vrhunsko narejena, fizika sicer ni AC, ni pa spet totalna arkada. AI je soliden, se ne pustijo preveč zafrkavat Končno igra ki je ven prišla in me je pozitivno presenetila. Mclaren P1 je tudi top zadevca. Ostalega še nisem uspel niti probat, ker sem s clioti začel kariero Upam, da bo kaj akcije preko neta. Aja če kdo ve kje dobiti nastavitve za T500 bi bil zelo hvaležen. PS. Ker sem nabavil preko Steam, bom imel igro ki sem jo pred pol leta naročil na Amazon
  25. DDF1

    Dodatki

    Mitja zakon. Še mal bo se sploh ne bo noben hotu vozit po pravi stezi
×
×
  • Ustvari novo...