Skoči na vsebino

TurboD

Uporabnik
  • Števec vsebine

    8
  • Pridružen

  • Zadnjič prisoten

Ocena v skupnosti

0 Nevtralno

Osebne informacije

  • Spol
    Moški
  • Volan
    Logitech Driving Force Pro
  1. TurboD

    GHD Gorjanci [Hotlaps]

    Danes sem tudi sam probal malo to progo. Ker nisem reden tekmovalec in bolj redko špilam igre nasploh, sem se kar namučil, da sem šel pod 2 min Je pa proga res carska in pohvale avtorjem.
  2. TurboD

    GHD

    Vstopnina je bila 15€. Za odrasle, za ta majhne pa nič. Je in ni dost, odvisno kako to gledaš, Koliko pa je kaj vstopnina drugod?
  3. TurboD

    GHD

    Sem bil včeraj na dirki. No ja, se mi je zdelo, da je blo veliko formul pa prototipov, več kot ostala leta. Je pa bilo definitivno manj gledalcev. Kriza ali pa to, da so organizacijo letos baje imeli nekdo drugi. Skratka fajn za zabit cajt v nedeljo.
  4. Ali ima kdo (ali pa pozna koga), ki ima star gokart, pa ga ne rabi več in bi se ga rad znebil za simbolično ceno. Ali pa njegove dele. Sem se lotil delat neke vrste offroad gokard za otroke, pa iščem dele (volan, zadnjo os, sedež, zavoro, prednje "spindle" za kolesa in tako naprej).
  5. TurboD

    Simulacija vs Real race

    Zanimivo, še posebej una fora, da ne smejo dirkat v British GT....Nisem vedu. Film od unga finca je pa tud zanimiv.
  6. Ali je morda kateri od vas kdaj naletel na kakšen video, kjer najprej neprofesionalni dirkač vadi progo na kakšnem simulatorju (kot mi tukaj ), pol pa mu dajo pravi dirkalnik in vozi to progo s pravim dirkalnikom... Me zanima, koliko mu simulacija pomaga v pravem svetu ...
  7. TurboD

    Simracing cockpiti

    Počasi mi le ratuje, da bom dokončal moj "bolid". Ni še čisto končano, bo pa enkrat... . Pol se pa paste...Bo kr samo vozilo. Me pa zanima, ali se splača imet tri monitorje? Ali je pol kej boljši filing?
  8. TurboD

    Volani in pedala

    Mene pa neki zanima. Ali je z volani, ki imajo tudi poleg gasa in bremze tudi sklopko, vožnja hitrejša? Se doseze boljše čase v primerjavi z slabšimi volani? Imam Logitech Driving Force Pro, ki ima stopalke samo za gas in bremzo. Imam občutek, da sem prikrajšan za še boljše čase prav zaradi neuporabe sklopke. Ali je na tem kaj resnice?
×
×
  • Ustvari novo...