Skoči na vsebino

Xaveak

Uporabnik
  • Števec vsebine

    35
  • Pridružen

  • Zadnjič prisoten

Ocena v skupnosti

0 Nevtralno

Osebne informacije

  • Spol
    Moški
  • Kraj
    Ljubljana
  • Volan
    Logitech G27
  1. Xaveak

    P: Logitech G27

    Ok, sem ugotovil da bi se volana res rad znebil, tako da nova cena: Po dogovoru.
  2. Kupljen septembra 2010 v dinocompu, ima garancijo še do letošnjega septembra. Dobro ohranjen, uporabljal sem ga samo v Gran Turismo 5 in pa malo v Race On. e-mail: chehus@gmail.com Prodajam ga za 220€ in niti centa manj, za manj ga raje sam obdržim.
  3. Xaveak

    Gran Turismo 5 [PlayStation 3]

    Kva je zdej play, kje je tvoj granturismo.si portal?
  4. Xaveak

    Gran Turismo 5 [PlayStation 3]

    Kako vam kej gre ljudeki? Jaz sem A-spec lvl 20 in pa B-spec lvl 15
  5. Xaveak

    Gran Turismo 5 [PlayStation 3]

    Mam občutek, da je bil skorajda od vseh prvi avto Honda civic type r
  6. Xaveak

    Gran Turismo 5 [PlayStation 3]

    Načeloma bi ti mogu delat katerikoli HDMI kabl. Sam priporočam ti, da kupiš verzijo 1.3a, 1.4 rabiš samo, če imaš 3D televizijo in nameravaš uporabljat 3D tehnologijo. Kar se extednerjev tiče nimam pojma če kaki obstajajo, imaš pa veliko različnih dolžin HDMI kablov. Sprehodi se v kak bigbang, tam bi jih zihr mogl imet nekaj na voljo.
  7. Xaveak

    Gran Turismo 5 [PlayStation 3]

    Play, kolko si že kaj lvl?
  8. Xaveak

    Gran Turismo 5 [PlayStation 3]

    Sam ste smotani res. To kar se damage-a tiče, je zdej že res 1000x blo napisan po vseh različnih youtube videih in forumih itd., da se ti odpre ves damage šele pri lvl 40 prej pa pri lvl 20 (ne še popoln). Kar se skakanja avta tiče zaradi crasha, je res da čudno in smotano in pa slaba fizika. Sam kdo za vraga bo šel explicitno se zaletavat v avte? Sam folk k bi rad dokazal kolk zelo "pomanjkliv" je GT5 in njegova fizika. V bistvu glede na to, na kolk široko publiko v bistvo ciljajo pri PD, se mi zdi da so zadeli v terno. Ker je špil fajn tako za ne dirkače, kot tudi za tiste, k hočejo čimveč o
  9. Xaveak

    Gran Turismo 5 [PlayStation 3]

    No ja, medtem ko igraš ne dobiš take grafike. Tako grafiko imaš samo pri photoshootingu. Je pa še vedno zelo dobra grafika, če človek odmisli nekatere standard avtomobile.
  10. Xaveak

    Gran Turismo 5 [PlayStation 3]

    Jst sem včeraj dobil špil in ja, špil je lots of fun! Sploh special eventi so mi zakon in pa licence. Mogoče sem se mal zafrknil, zato ker sem šel najprej delat licence, potem pa special evente in tako zaslužil ene lepih 200,000. Posledično sem si kupil Hondo Civic Type R 97 letnik in jo predelal do konca. Kar je blo pa čist prevelik overkill za tiste prve dirke, ki jih imaš v A-Specu. In ja, nekateri standard avtomobili zgledajo precej obup, kar se tiče premium avtov in pa interior viewa, je pa super. Sploh ko drviš čez 200 km/h in se ti vse skupaj trese Trenutno se mi zdi da sem šele lv
  11. Xaveak

    Gran Turismo 5 [PlayStation 3]

    Ja no, sej Thrustmaster nima dragih volanov. Mogoče se je Kaz odloču za Thrustmasterja namesto logitecha tut zato, ker bodo ziher nardil kak boljši volan kot ga je naredu logitech po isti ceni al pa mogoče mal dražji, sam ne verjamem da bodo navili na več kot 200€. Kar je posledično bol dostopno množicam. Bomo vidl.
  12. Xaveak

    Gran Turismo 5 [PlayStation 3]

    Jaz sem pa včeraj prebral, da se PD pripravlja na razkritje novega official volana za GT5: "Thrustmaster T500RS" Men se zdi zanimivo, da niso šli spet z logitechom, ampak da so zbrali Thrustmasterja, me zanima kakšen volan bodo vn dali.
  13. Xaveak

    Gran Turismo 5 [PlayStation 3]

    Ne vem kolko cajta ga ima play, lahko ti pa povem, da ga imam jaz od 12tega 2008, kupljen bil zarad GT5 in sem čakal ever since V špilu, kot sem spremljal vse skupaj, ne rabiš delat "izpitov", ampak jih imaš pa na voljo, pa pomojem so ql, jst vem da je to prva stvar k se jo bom lotu ko dobim špil. kakšne kvalifikacije? pred dirko?
  14. Xaveak

    Gran Turismo 5 [PlayStation 3]

    Zakaj maš pa ti odvečne kopije play? Kakšen je pol sploh tvoj cilj, kar se portala "www.granturismo.si" tiče? Razmišlam če bi ti lahko kako pomagal
  15. Xaveak

    Gran Turismo 5 [PlayStation 3]

    Jao Play, ti me boš tolk zrajcou, da k bom dobil špil, me vsaj 1 tedn ne bo iz sobe... si bom najbrž kr hladilnik not preselu pa zaloge za 1 tedn nabavu
×
×
  • Ustvari novo...