Jump to content

Maranello

Member
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-28 Horrible

Osebne informacije

 • Sex
  Ni pomembno
 1. Sem problem že rešil
 2. Glej, jaz lahko grem in tebi dam pri vsakem postu minus, po možnosti povem prijateljem naj se registrirajo in dajo pri vsakem tvoje postu minus in boš ti tudi mel -20 .. in ne, z tem ne grozim, da bom to naredil, ampak samo pravim, kako gledam na te minuse jaz.
 3. To tudi bom.. Tukaj me je pač zavrtelo med borbo za pozicijo in potem še tale nesrečen kabel.. drugače nebi bilo tega prepiranja tu in nepotrebnega smetanja teme(očitno bo treba temo za prepiranje odpret ) in se tudi jaz opravičujem vsem za izpade (ampak ko eno stvar napišeš 3x pa ostali še vedno svoje govorijo, te mi pa res prekipi).
 4. Moje obnašanje na forumu je takšno, kakršno mate vi do mene.. Pa zaenkrat smo v državi, kjer lahko človek pove to kar misli, ali? To za forume ne velja?
 5. kabel se je iztaknil par metrov po tem ko sem se zavrtel in sem volan dal nazaj gor.. Ker je očitno, ko sem volan dol cuknil, bil že čisto narahlo gor in je ven padel. Zato sem se odločil, da bom drugič uporabil malo drugačne metode pritrjevanja.
 6. Ker za razliko od vas poskušam prehiteti koga in ne celo dirko čakati da bo ta drug naredil napako.
 7. Pritiskal na gas? kako? če se je kabel ven štekal več gasa nisem mogel dodajat in da sem "skapčil" da je kabel ven, sem potreboval kako sekundo, 2 in Kunčič je bil že v moji "riti".. Ja saj ka pa naj dam plus za to, da sem že ene 3x napisal, da se mi je kabel iztaknil ti pa še vedno pišeš o nekem bremzanju pa kaj ti jaz vem kaj? p.s: hvala tudi tebi.
 8. LOL.. kaj morem res vsakemu posebej napisat kaj se je zgodilo??? IZ VOLANA SE MI JE IZTAKNIL KABEL ZA PEDALE!!!!.. JASNO??? Ali kaj vam je? Mislim.. To je višek. in ja, vi kar usekajte po minusih, me sploh ne skrbi, tudi če bo -100 pri ugledu pisalo.
 9. Jaz sem čisto normalen, zdaj če pa ti nisi, ne jokaj tukaj.. Nevem, kje v celem posnetku mojega dirkanja si ti videl kje kako nevarnost od mene.. Tam za Silvota(Silvoja, kakorkoli) pa neboš nič rekel, ko me je začel v zid not rivat (tam pri boksih), da sem MORAL malo v njega zavit, da sem si vsaj tolko placa naredil, da sem lahko normalno peljal? Mislim, svašta..
 10. Mislim da je čisto odvisno kak voziš.. Glede motorja mislim.. Jaz sem cel ogrevalni krog mel motor na 96°(to je tista normalna temperatura, ko se ne pregreva), ko sem pa čakal na štartu se je pa temperatura dvignila na 110°(kritična meja je tam okoli 120° +).
 11. a ti znaš brat????!!!!! no.. te si še enkrat preberi moj post.
 12. Dobre borbe z nekaterimi dirkači . Sem se pa žal zavrtel in ko sem se poskušal rešiti, sem tak močno vrtel volan, da sem ga iz mize dol cukno , te so se pa še pedali odklopili in ko sem skušal priklopit nazaj, je v mene silovito priletel Bašelj in konec dirke.. Vseeno pa dober začetek.
 13. Prodaja se volan Logitech MoMo z veljavno garancijo(kupljen Septembra 2010) + Race 07 z priloženim Steam acc. za 60€
 14. Meni dela.. Dol povleči oba paketa, potem pa enega samo razširi npr. na namizje, se ustvari 1 datoteka .exe(združena sta paket 1 in 2) in tisto samo inštaliraš v 'rFactor --> GameData'.
×
×
 • Create New...