Skoči na vsebino

Project CARS: Prototype 2 @ Le Circuit Bugatti - 11.6.2015


skopusnik

Recommended Posts

Potek

 

11.6.2015 (dan dirke):

  • 19:00 - Trening (100 min)
  • 20:40 - Kvalifikacije (20 min)
  • 21:00 - Dirka 1 (približno 30 min)

 

Nastavitve strežnika

Server: slo-racing.com pCARS
Geslosloracing


Podlaga: Dinamična

Pomoči: Samodejna sklopka

Čas: 20:00 

Obraba gum: Vključena (100%)

Poraba goriva: Vključena (100%)

Poškodbe: Vključene (50%)

 

Kaj potrebujete

  1. original simulacija Project CARS
  2. poznavanje 
  3. v nastavitvah Assetto Corsa obvezno nastavite  pravo ime in priimek brez šumnikov: ne Murn Matjaž, ne MURN Matjaž, ne Matjaž MURN, ne M Murn... temveč Matjaz Murn
  4. Če se dirke ne boste uspeli udeležiti, je potrebno v tej temi sporočiti odsotnost. V kolikor tega ne storite in se dirke ne udeležite, imate prepoved udeležbe na naslednji dirki. Enako velja za tiste, ki se boste poskušali dirke udeležiti in ne boste na seznamu prijavljenih voznikov.

Dirkalniki

  • Caterham SP/300.R
  • Palmer Jaguar JP-LM
  • Radical SR3-RS
  • Radical SR8-RX

Proga

  • Le Circuit Bugatti
Link to post

Vsi podatki bodo podani do sobote zvečer. Prosim, da spremljate temo, da ne bo nejasnosti :) 

 

Čas bo verjetno "pohitren", da bomo imeli dan (oz. večer) in noč. Vremenski pogoji se bodo tudi verjetno spreminjali (dež). Glede na to, da bo to prva dirka v Project CARS, pritožbe po dirki vnaprej zavračamo  [krniki]

Link to post

Včeraj sem si naredil dirko z temi dirkalniki in seveda nočno-dnevni cikel. Ko se je začelo temnit je guma začela izgubljati oprijem,kar je razumljivo. To se je opazilo tudi na indikatorju(zeleno-modro),ki je privzeto vedno na zaslonu. Zanima me,kako vi rešite ta problem,da so gume vedno dovolj ogrete? Ali je to nižanje tlaka v pnevmatiki ali kako drugače? Pa opazil sem,da ima Caterham SP/300r KERS. Kako pri hudiču se le ta pri zaviranju ne napolni? Ali je to bug ali pač tako ima?

Link to post

Nemoreš polovit temperature gume. Lahko nižaš tlak samo potem ti jih bo podnev pregreval, edin če je oblačno pa je proga hladna. Drugače pa pitstop pa menjaš gume z drugačnim tlakom. Varn način je, da jih za dnevne temperature nastavš oz mogoče 0.5 bar na vsaki manj, da še mal v noč potegneš. Lahko se počutš sposobnga pa si jih odzračiš za noč sam pol boš podnev mogu bol po jajcih vozt. Lahko tut camber mal odšponaš nazaj v plus, pa ti mal dlje zdržijo tut če se pregrevajo.

Link to post

Dopudja nazaj z več nasveti. Ko si nardiš pit preset se ti itak tlaki gum resetirajo v 3pm tko da morš skos na novo in pomožnosti zamudiš pit...

 

Poleg tega, sm sprobal vse avte na tej progi. Za tiste, ki majo jajca vozt do daske, Radical SR8. Tisti, ki nočejo švicat a bi šezmer bli radi konkurenčni, Caterham. Nekdo, ki se mu malce sanja za kaj se to gre naj vzame Radical SR3. Tist, ki pa hoče odvozt počas pa brez naprezanja nej pa Jaguarja vzame.

Link to post

Arne lepo povedano ;) Zato bom jaz izbral Caterham-a. Je dosti bolj v "izi" za  vozit,ampak je pa tudi dovolj hiter. Zdaj ne vem kako bo nastavljeno na serverju,ampak jaz sem naredil,da se vse skupaj začne ob 14.h,vreme sem nastavil 4 slote(oblačno,rahel dež,oblačno in sončno),čas se premika z 15 x hitrostjo in sem bil na Q že v temi. Zanima me tudi ali bo organizator naredil dedicated server ali bo to public z geslom? 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...