Jump to content

buick

Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
 1. buick

  rFactor

  Mene pa zanima ko vozite formulo na rFactorju kako imate nastavljene Driving assistance - Opposite lock, traction control in druge..............? (sprašujem če voziš s tipkovnico) Hvala.
 2. buick

  RACE On

  Oprosti, ampak še vedno mi ni nič jasno.. Tam kjer imam inštalirano igro je torej mapa Race07 - in tukaj so naslednje mape: Custom skins Game data/Animations,Championships,Control set, Locations,Scripts,Sounds,Talent,Teams Manual Mini dump Music Replay data Shaders Timeattack Ui data User data Torej kam in kako zdaj???
 3. buick

  RACE On

  Uh...dajem jih v mapo kjer imam inštalirano igro - mapa Race07/Game data/Locations (za proge kot pri rFactor - sam očitno ni prav) Za avtomobile pa sem poskušal v mapo Game Data/Teams ali v Custom Skins... Očitno tu ni isti sistem kot pri rFactor!? Ja, kje najdem Steam\steammaps......? Pri meni ni teh map.
 4. buick

  RACE On

  Pozdrav. Ker ni posebej teme za Race07 bom vprašal kar tukaj. Imam namreč težave nalagati dodatne proge in avtomobile v igro Race07. Ni mi jasno zakaj mi nič ne deluje oziroma kaj delam narobe. Z dodajanjem prog in avtov v rFactor nimam težav, vse dela super - za Race07 pa mi ne gre. Mode potegnem dol iz strani NoGripRacing in sicer za igro Race07. Prosim če mi lahko kdo pomaga oz. da kak pameten nasvet. Hvala.
 5. buick

  rFactor

  Nekaj me še zanima: tale mod BR KART 1.1. - 100cc, 125cc in 200cc - vse te karting avtomobile lahko vozim le v 1.prestavi. Ali imajo ti avti več prestav ali ne!? Omogočen imam avtomatski menjalnik.
 6. Če se gume izberejo pod TYRE COMPOUND pol jih že ni. A se bi to lahko dodalo zraven v sklopu kakšnega moda?
 7. buick

  rFactor

  Kje bi našel progi Laguna Seca in pa celotno progo na otoku Man - Isle of Man? A mi kdo lahko pomaga? Hvala.
 8. Jaz bi pa sam vprašal kje v igri rfacor bi našel gume za dež (wet tyre)? Namreč edino kar pod Garage/vse možne rubrike...najdem glede gum je Tyre compound in tam so na voljo le S in SS - oboje so za suho stezo. Imam verzijo igre F1 RFT 2009. Hvala za pomoč.
 9. Sem bolj nov tukaj in me nekaj zanima: Dolga leta sem imel na starem računalniku inštalirano igro F1 Challenge 99-02 kateri sem dodajal mode za posamezne sezone. Sedaj je stari računalnik crknu, nabavil sem novega sedaj pa nikjer ne najdem te osnovne verzije F1 99-02, da bi si jo ponovno naložil. Obstaja cel kup drugih verzij formul pa me zanima kje bi našel točno tisto ali pa kaj zelo zelo podobnega??? Tista mi je še vedno najboljša. Hvala za pomoč.
×
×
 • Create New...