Jump to content

reno

Member
 • Content Count

  712
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

reno last won the day on September 17 2011

reno had the most liked content!

Community Reputation

37 Good

About reno

 • Birthday 02/26/1987

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  Kranj
 • Wheel
  Brez volana

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. reno

  Formula 1

  Koncno formula! Zame je vedno to nek prelomni trenutek leta . Trenutek, ko veš, da se končuje zima in začenja pomlad!
 2. Hudo. Vidim, da sva mela tle se neki "borbo".
 3. Šit jaz sm čist pozabu na formulo! Preveč mam enih stvari v glavi zadnje čase. Šiht in doma ene stvari tako, da se res opravičujem. Ampak Suzuka pa ne uide! Toj pa enaA proga.
 4. U hudo Vodičar . Ampak nism mislu glede odsotnosti... .
 5. po treh krogih me kr mine furat
 6. lol dobr, da si me spomnu jaz je tud se nism povleku . Ma ni sans v taki vrocini furat...Bom pa dons mal prej prsu na trening, da mal spoznam progo.
 7. Sam rfactor je start 15 let. Ko sem jaz nabavu ta komp je delal ko urca sedaj pa iz leta v leto slabse. Novga pa nam kupoval, ker je skoda denarja. Grem raj na dopust za ta denar.
 8. Ubistvu zdej rabs za ta mod tak komp, da bi bols RF2 delol . No vcerej je bla katastrofa od dirke jaz sm se matrov cakol, da se bo spucal sam ni sans tud po parih krogih, ko sem sam fural sem po slikcah fural...ampak dobr sm ustrajol dokler nism 50 na uro cez robnik zabelol in me zavrti sm sam reku toj pa brez veze se z motorjam se tolk hit lahk cez zapels pol sm pa raj nehol :>. Itq sm bil pa zadn s cist prevec zaostanka ni blo smisla se matrat...pa se ubolevol sm cist.
 9. Vem vem samo pac nism pomislu, da morm senkrat kupt zarad novih skinov.
 10. Hmm pol bo pa verjetno treba na novo avto kupt. Bom jutri probal ampak verjetno je to to. Aja ta proga btw dela 10x boljs
 11. Jaz imam en problem. Ne vem zakaj ampak ne morem prestaviti na high downforce. Noben gumb ne primer ne Buy, Sell ali Install. Denar ni problem, ker ga imam miljone. Preden smo zamenali skine ni bilo problema sedaj pa imam ta problem. Ali je se kdo naletel na ta problem?
 12. Drgac so teli FPSji pr rfactorju cudni. Jaz sm prov FRAPS nalozu, da sm vidu kolk mam FPSjov in sm mel 60fps sam stekal je k svina ni sans furat kar je fuuuulll cudn. V keri kol drugi igrci je 60fps ze dovolj za tekoce delovanje. Pomojem mora biti razlog v tem, da se okolica hitro premika...ne vidim drugega razloga.
 13. Trost: Vceraj sem probal +fullproc + highprio .. se mi zdi da mejckn je bols sam se zmer kr dost steka. Ocitno je ta steza res prezahtevna za moj komp. Moram sedaj se probat z novim modom oziroma skini vendar slabo kaze. EDIT: Aja glede proge same in bugov...res so kr ene nevidne stene. Ze pri izvozu iz boksov, ko zacnes pospesevati in ce si preblizu stene te kr obrne .
×
×
 • Create New...