Skoči na vsebino

thestig

Uporabnik
  • Števec vsebine

    69
  • Pridružen

  • Zadnjič prisoten

Ocena v skupnosti

1 Nevtralno

Osebne informacije

  • Spol
    Moški
  • Volan
    Logitech G25
  1. thestig

    Simulatorji

    Če jih kdo pozna jim naj pove, da imajo napako in sicer pod perks piše developmnet namesto development. Nič groznega, a zna koga zmotit.
  2. thestig

    Porsche SuperCup LeMans 20.11.2013 [rFactor]

    Probam jutri reinštalirat rF. Upam na najboljše.
  3. thestig

    Porsche SuperCup LeMans 20.11.2013 [rFactor]

    Port je za dvopičjem ane? Vpišem, nič. Tudi drugih ne najde, saj je seznam prazen.
  4. thestig

    Porsche SuperCup LeMans 20.11.2013 [rFactor]

    Ne vem zakaj, ampak ne gre. Kliknem connect in nato join, na vrhu kliknem moder križec, vpišem IP pa vseeno nič ne najde.
  5. thestig

    rFactor

    Pa bi najdlo vsaj kerega drugega, ko refresham listo. Kako pa lahko naredim svoj server? Tisto pod connect in make se mi zdi zlo na hitro vse skupaj.
  6. thestig

    rFactor

    Isto. Nič ne najde.
  7. thestig

    rFactor

    Sem že v temo za Le Mans napisal pa verjetno nihče ni videl. Zanima me, zakaj mi ne najde SloPorsche serverja oziroma nobenega serverja ne najde ko kliknem connect, pa tudi, ko ga kdo naredi in iščem po njegovem IPju ga ne najde.
  8. thestig

    Porsche SuperCup LeMans 20.11.2013 [rFactor]

    Kdo ve, zakaj mi ne najde serverja? Je offline?
  9. thestig

    Računalniki

    Vsi box procesorji imajo zraven hladilnik, če nikjer ne piše box, ga nima. Če boš pa navijal pa priporočam nekaj od Noctue, ker je kvalitetna in jo vsi hvalijo.
  10. thestig

    Računalniki

    Če bi se še malo stegnil, je pa tole zmaga. http://funtech.si/si...i-radeon/17561/ Ob takšnih grafičnih bi jaz razmislil o še močnejšem napajalniku, ko bo grafična napolno obremenjena bo 630W iz mojega predloga verjetno premalo.
  11. thestig

    Računalniki

    Noben kolega nime firme ali s.p.? Ampak je treba pazit, nemore neka šlosarska firma kupovat zidakov in podobno, se je treba mal zment, verjetno bi šlo skozi tut kot pisarniški računalnik.
  12. thestig

    Računalniki

    Na kateri strani? 760 in 7870 je pa stvar posameznika, eni prisegajo na Ati, drugi na nVidio. Ati je znan po dobri podpori in varčnosti, za nVidio ti pa mora kdo drug povedat, je nikoli nisem imel. Razlika je tudi v softwaru in arhitekturi itd. Ti pa priporočam Atija, ker me ni še nikoli razočaral, pa še software je otročje enostaven, karkoli rabiš nastavit nastaviš hitro in brez kakega kompliciranja. Nekaj let nazaj, ko je prišel Dirt 2 ven mi je štekal, ko sem vozil, v tisti hiški in v menijih je blo pa tekoče kot mora bit, pa sem v pol ure vse rešil. Iz njihove strani sem stegnil nek update
  13. thestig

    Računalniki

    Pa kupiš še kako malenkost ki temu manjka, ki ga imaš sedaj pa prodaš. In ja, pomoje je hoh.de najboljša opcija, drugače pa ti nisem povedal cene za funtech. Cena je 697€ s sestavo, brez sestave je 677€, ampak vse to brez windowsov. Že razmišljaš, da bi preko firme kupil?
  14. thestig

    Računalniki

    Možno, ampak meni kaže. Bom takole napisal: Intel Core i5-4430 3,0 GHz (Haswell) 1150 - boxed Matična plošča ASUS, LGA1150, IH87 (H87M-E) Pomnilnik Corsair Vengeance Low Profile 8GB 1600MHz DDR3 CML8GX3M2A1600C9 BLUE Trdi disk WD Green 1TB SATA6Gb/s 64MB (WD10EZRX) SAPPHIRE RADEON HD 7850, 2048 MB DDR5, PCIe 3.0, DP, HDMI 11200-07-20G Napajalnik Thermaltake Berlin - 630 W Ohišje Cooler Master Elite 330U RC-330U-KKN1-BK Midi Tower - črno Svetujem ti, da pogledaš še na hoh.de, ker lahko dobiš isti procesor tudi 30€ ceneje, je pa res, da tam ti računalnika ne sestavijo. Ni pa
  15. thestig

    Računalniki

    Izmed zgornjih varjant bi jaz vzel 2. varjanto. Če pa novo pa nekaj takega http://funtech.si/si/konfigurator/ Res da presega tvoj budget za 200€, če pa hočeš še original okna pa še 100€ zraven, ampak poganjat bi moglo to vse. Prišparat bi se še dalo malenkost na procesorju, mogoče tudi matični in na RAMih, ampak teh sem dal 8GB ker AC proporoča vsaj 6GB. Trdi disk je nekaj normalnega, če hočeš res hiter PC kupi SSD, ampak so še kar dragi, ohišje je nekaj normalnega, napajalnik je dobro, da je malo boljši, ker so tišji in zanesljivejši, sploh ob velikih naporih za grafično in procesor. G
×
×
  • Ustvari novo...