Skoči na vsebino

snakemaster

Uporabnik
  • Števec vsebine

    11
  • Pridružen

  • Zadnjič prisoten

Ocena v skupnosti

0 Nevtralno

Osebne informacije

  • Spol
    Moški
  1. snakemaster

    rFactor

    Ker kolikor vidim je ta mod prirejen iz fsone 2011 in bi prosil če mi lahko kdo da link do tega moda? (sem že iskal po netu pa sem dobil samo mrtve ali plačjlive linke, na njihovi uradi strani pa samo piše da bo verzija 2 kmalu na voljo)
  2. snakemaster

    rFactor

    Zdaj ko sem probal še mod za slabe računalniki in ima isto težavo ugibam, da je mogoče da se je ta napaka pojavila šele v novejši verziji moda in posnetki ki sem jih gledal tukaj so verjetno bili starejša verzija in zanima če bi lahko kdo šel preverit če ima tudi to napako (najlažje z ferrajim pogled tv cam)?
  3. snakemaster

    rFactor

    Sem že probal pa ne pomaga.
  4. snakemaster

    rFactor

    Sem preveril to se meni tudi v replayu vidi ta napaka + v show rom dirkalniki izgledajo v redu, le ko se igra naloži se to pojavi če sem pozoren je za delček sekunde celo normalo pol pa se posede oz premakne to vzmetenje ali kolo.
  5. snakemaster

    rFactor

    Ne, ko voziš.
  6. snakemaster

    rFactor

    Narobe je to da glede na vaše posnetke te težave imam samo jaz. In to da imam nekaj narobe me zelo moti.
  7. snakemaster

    rFactor

    Ni samo to problem ampak tudi to kar pri prejšnjem komentarju napisal tiste palice oz vzmetenje, ki povezuje sprednja kolesa je pri večina dirkalnikih narobe postavljena dobro poglej sliko.
  8. snakemaster

    rFactor

    Ker sem vozil Mercedesa nisem opazil da pri drugi formulah tudi vzmetenje narobe postavi Še nikdar si mi ni zgodilo kaj podobnega. (to se opazi pri vseh formulah pri nekateri malo oz samo nepremikanje prečke pri ostalih je pa tako kot pri temu ferrariju)
  9. snakemaster

    rFactor

    Da detajle imam na ful sem probal tudi low nastavitve in celo ponovno naložil igro pa ni nič pomagalo, zanimivo pa je da pol sem šel pobrati mod f1 2012 singleplayer, ki pa v redu deluje.
  10. snakemaster

    rFactor

    Ja vaš mod.
  11. snakemaster

    rFactor

    Ne vem če je prava tema ampak nisem našel boljše. Potegni sem mod za f1 2012 in pri nekaterih dirkalniki se tista prečka ki povezuje kolesa ne premika med tem ko vzmetenje deluje, če kdo ve kaj je narobe naj prosim pove. Sem tudi preveril vaše posnetke in na njih se opazi premikanje teh prečk.
×
×
  • Ustvari novo...