Jump to content

xray80

Member
 • Content Count

  17
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About xray80

 • Birthday 07/08/1980

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  Izola
 • Wheel
  Thrustmaster T300
 • Pedals
  T3PA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nič hudega, tudi če je samo obvestilo, bo o.k.
 2. Hvala Kaj pa downshift protection se ne da izklopit?
 3. Linije so definitivno drugačne. Jaz vozim od roba do roba cestišča, po robnikih redko vozim, tako da tukaj je še rezerve. Kje se pa nastavi grip?
 4. Sem poskusil par krogov, koliko me čas dopušča in sem dosegel čas 1:48:8xx. Samo da otroci ozdravijo, pa si bom vzel več časa Je pa mož na posnetku naredil čas 1:47:911, tako da svaka čast, če ste vozli med 1:44 in 1:46. Ni mi jasno kje ste dobili tiste 2-4 sekunde. Meni zgleda na posnetku skoraj perfekten krog
 5. Alkoro@hvala za pomoč, včeraj sem inštaliral in preiskusil tvoj setup, žal samo za en ogrevalni krog iz boxov. Starejša hči je zbolela in žal bo treba za kakšen dan prestavit preiskušnjo. Drugače čase in setup imam. Potrebna je samo vaja. Sem pa že videl, da bo potrebno veliko vaje za priti na vaše čase.
 6. V prilogi pošiljam sliko,da vidite če sem prav nastavil realism. Jaz imam 3 nastavitve za ABS in TC. Alkoro če sem prav razumel bi jih moglo bit 8. Glede car setupa. Kam morem inštalirat ini datoteko od car setupa, da ga lahko naložit v igri? Npr konretno za Imolo morem kopirat ini datoteko v mapo assettocorsa/content/tracks/imola/data?
 7. Hvala vam za pomoč Zdej pa grem vozit, da vidim kakšen čas lahko naredim v Imoli
 8. Alkoro@ Hvala za nasvete:) Čase sem gledal za red bull ring progo. http://simresults.net/170219-M3G Glede pomagal sem malo zbegan. V pravilniku GT3 hitri dirkač piše, da je dovoljena samodejna sklopka in ABS v rubriki kaj potrebujete pa piše, da je dovoljena samodejna sklopka ABS in TC. Potem ko grem v nastavitve Asseto corsa pa vidim, da imata ABS in TC več stopenj nastavitve. Če sem prav razumel, dovoljene so vse stopnje za ABS in TC in samodejna sklopka. Voznik pa sam odloči, katero stopnjo bo uporabil za ABS in TC? Zelo sem vesel, da ste vozli med 1:44 in 1:46. Sklepam, da so to časi z vašimi privat setupi? Če ima kdo še kakšen setup tudi za druge proge za Mclarna 650S GT3 se priporočam. Hvala za pomoč
 9. Pozdravljeni. Spet sem si namestil volan in odpeljal par krogov pa me zanima kje bi lahko še izboljšal mojo vožnjo. Kot referenco sem si vzel prvenstvo hitri dirkač GT3. Proga Imola in dirkalnik Mclaren 650S GT3. Časi v Imoli so se gibali v prvenstvu (kvalifikacije) med 1:30 in 1:34. Zaenkrat me zanima, kako imate nastavljen volan degre of rotation in pomagala (realism). Za pomagala bi najraje, da nekdo prilepi print screen. (TR,SC,ABS...)
 10. xray80

  Logitech g920

  Pozdravljeni. Kupujem nov volan za pc. Prejšnji je bil g25 pa sem bil kar zadovoljen z njim. Zanima me, kako se obnese g920 oziroma če je kakšen boljši v rangu 300 eur? Igral bom race 07, assetto corsa, raceroom.
 11. xray80

  RACE On

  Mogoče se že ve točen datum izida RaceRoom Racing Expirience?
 12. Grafična sigurno ni problem. Moja konfiguracija intel e7600 (3,06 ghz) 4 gb rama, geforce 8800 gts in imam skoraj vse na full pa cca 100-120 fpsjev
 13. Evo sem rešil problem. Tale mod je res zakon. Ne moreš verjet koliko dodatnih avtov, tudi proge so zanimive. Za vse tiste ki še ne veste. Mod je potrebno inštalirat v igro. Na koncu malo zmrzne sredi inštalacije ampak obvezno počakajte dokler ne napiše finish. Verjetno je potreben patch 1.02. Nato greste na njihovo stran kjer se registrirate. http://rsrbrlive09.rallyesim.com/inscription_P1.asp Greste v play alone in izberete lanch rbr dll in izberete profil muligatawny (nekaj takega)-lanch rsrbr2009 in bi moralo delovat.
 14. Ja tisti pach imam inštaliran, mod sem instaliral v rbr direktorij ne vem pa zakaj ko izberem avto npr subaru 08 je nek drugi medtem ko proga je prava.
 15. Pravkar sem si naložil novi mod rbr2009. Ko zašenem igro mi napiše invalid fingerprint. Mogoče ve kdo kaj je narobe? Kaj mod moram naložiti v direktorij v kateri je igra rbr ali je to kot samostojna igra?
×
×
 • Create New...