Jump to content

Strauss

Pending
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Strauss

 • Birthday 01/01/1970

Osebne informacije

 • Sex
  Ženska
 • Wheel
  Ostalo
 • Pedals
  Brez
 1. Strauss

  Mobikrog

  Version v1.0

  43 downloads

  Ime: Mobikrog Lokacija: Slovenija, Šentjernej Dolžina: 2 km Širina: 8 m
 2. Škoda ker na replayu ne kaže priimkov. Sn si šel zdej pogledat mal in videl da je edn z Monster energy cliotom mogu v predzadnjem krogu tankat. Sn videl da spodaj v replayih piše pogled na kater avto imaš. Tisti z tankanjem je bil Spindler.
 3. Odpeljal smo in z izjemo enga trapastega prehitevanja je blo kar solidno odpeljano. V enem ovinku namesto da bi eno mesto pridobil sn 3 izgubil, pol se pa nisn več kot na 4 sekunde približal. Drgač je bla pa fina dirka.
 4. Strauss

  rFactor

  Vse kar rabiš je igra rFactor in cliocup 2008 mod. na forumu oziroma na prvi strani pa se prijavlja z vsako dirkom posebaj. Vozi pa se z pravim imenom in priimkom. To bi blo vse.
 5. evo odpeljal 21 krogov in pod 1:30 880 ne gre. vse na original nastavitvah, ker tud če jih spreminjam kakega boljšega časa ne spravim skupaj. če pa po sektorjih dam taboljše cajte skupaj bi blo 1:29 690 samo je drugi sektor mal čudno merjen ker je glih pred ovinkom in se mi zdi nekako nerealen če bolj pozno zaviraš imaš itak tam precej boljši čas sam ovinek pa precej slabše izpelješ.
 6. Jest tud že ko sn pogruntal kako se pelje, sn se še zmeraj zadi vozu Za mene ste enostavno predobri. Očitno je moja tehnika vožnje totalno zgrešena, da na krog za najboljšimi zaostanem 4-5 sekund. najboljši cajti 2:01 xx jest sn pa do zdej najboljši krog naredu 2:05 9xx
 7. Samo jih nikoli ne vozi toliko, kot je prijavljenih.
 8. Fajn je blo, čeprav zadnje 3 kroge sploh nisn mogu večnormalno vozit, ker se mi avto sploh ni več držal ceste, tak da so me na konc vsi prehiteval. Vmes smo se pa še kar borili, tud če v ozadju Sam ni mi jasno kako lahk pelješ to progo 2:02 . Jest komaj pod 2:07 prlezem. Pa na tekmi se je pokazalo da na ciljni ravnini ni pametno preveč z motorjem zavirat ker nabije obrate do amena in je enmu glih pred mano mopet odprlo.
 9. V igri naj proba nstavit Force feedback strenght na -100%.. Isti problem sn imej jest ko sn dal win 7 gor in nove driverje. Prej mi je zmeraj delalo normalno na +100%
 10. Itak da bi delovalo. Jest sn si 12 let nazaj sam naredu komplet volan (tak mim grede takrat si bil srečen če si ga sploh lahko kje kupil ker jih je blo tolk malo) uporabil pa potenciometre in ostalo štromarijo od joysticka. Zraven pa dodal še dodatne gumbe pa je vse delalo brez problema. Samo zakaj so bli joysticki priklopljeni na zvočno kartico in zakaj hudiča so te priklope sploh basal na zvočne mi še danes ni jasno.!??? Edino kar zna bit problem je to ker to niso tipke ampak klecna stikala in zna bit da nebi delal uredu ker bi blo isto kot bi stalno tiščal gumb na tipkovnici, v igrah pa
 11. Strauss

  rFactor

  No pa ga boma le dočakal.
 12. Kolikor sem jaz špilal lahk povem sam to da so eni modeli avtov preprosto nevozni. Naprimer že sam na začetku ko izbiraš sm si kupu 2 Audija in oba nadgradil. Prvi S4 se pelje lepo, medtem ko z drugim TT nisn mogu odpeljat kroga ne da bi me neslo iz proge. Pa se šteje, da naj bi imel boljšo lego na cesti pa sam 30 hp več kot S4.
 13. No FF mi je kar sam od sebe začel v igri delat normalno. Vzrok: pojma nimam kaj je blo narobe ker nisn nič spreminjal. Edino kompjuter sn še enkrat na novo zalavfal pa dela. Kar se pa igre tiče, mi je pa še kar uredu za vozit, edino avto gre preveč po tračnicah kljub temu, da imam komplet vso pomoč izklopljeno.
 14. Nej mi edn pove kako v tem špilu naštimat FF. imam G25 Win 7 in zadnje drajverje za visto(za sedmico jih itak ni). Problem pa je ta da mi FF v igri dela ravno obratno kot bi mogu. Pri Pro race al kar že je tisto sn imel funkcijo invert FF tukaj v tej igri pa tega ne zasledim. V rfactorju mi FF dela normalno brez da bi kaj popravljal. A kdo ve kako to poštimat?
×
×
 • Create New...