Jump to content

Aggressor

Member
 • Content Count

  354
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Aggressor last won the day on August 28 2013

Aggressor had the most liked content!

Community Reputation

20 Neutral

About Aggressor

 • Birthday 10/08/1985

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  Blueberry

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nisem rekel da je server kriv, rekel sem samo da je šla povezava. Kaj je krivo ne vem, net mi je deloval ok, torej ali server, igra ali mod. Glede na to da se mi to NIKOLI ne dogaja, lahko predvidevam kje tiči zajec.. Imaš prav Skopušnik, ne rabim hodit več na dirke. Če se fura take podrte mode niti nima smisla (khm, prejšna dirka? Npr zakaj sem štartal na Nordu nekje zadaj z še dvema? Ja, vrjetno se mi samo blede). Vse drugo dela ok, probleme imam samo tuki? In še 1x, nisem edini kateremu je zajebavalo. Sem pa edini ki pizdi, to pa.
 2. Hvala lepa za izgubo časa. Ne vem zakaj hudiča smo štartali nekje u pm, potem pa še lost connection to the server- winamp oz internetni radio je cel čas deloval. BTW, ko si prišel gor par min pred dirko Dask, je men sesulo špil.
 3. No kakorkoli, to sem mislil Skopušnik. Med lovdanjem mi kaže v.2.2. Nisem delal zadni moment- prvi dan je vrglo ven samo enkrat in potem je delalo ok. Zdaj ne dela več. EDIT: ravnokar na novo posnel. Proga je še vedno 2.2 med lovdanjem.
 4. Aja? Nebi rekel. Prvič sem sploh inštaliral ta mod, tako da ne more biti narobe. Povečini mi vse dela ok, tole je prvič da zajebava.
 5. Tudi mene meče ven! Kot je že nekdo omenil, takoj ko iz garaže zavijem desno, tema. Kdaj dela, kdaj ne. Btw, kakor mi je jasno se vozi proga v2.1? Med loadingom mi kaže desno spodaj 2.2 (progo sem zlovdal iz linka iz prvega posta).
 6. Aggressor

  WRC 4

  Haha, tokrat se bom zadržal mAxl Mislim da je itak vse jasno..
 7. Ojoj joj, vsaj zaenkrat izklopte damage oz ga dajte na manj, ker tole res ni zabavno..
 8. Aggressor

  RACE On

  Valve je spet po svoje neki muštral. Zbriš komplet vse in na novo naloži, tko je še najbl sigurno da dela vse ok
 9. Aggressor

  RACE On

  Im in Just say when and where
 10. R1s3, med progami v rF najdi F1_12, tam notri more bit 100%
 11. Uf, tut zame bo danes malo kriza- res mi ni zabavno vozit če je v sobi 30C Ampak se bom potrudil, če drugega ne zato, da skopusnik ne zmaga
×
×
 • Create New...