Skoči na vsebino

daks

Uporabnik
  • Števec vsebine

    953
  • Pridružen

  • Zadnjič prisoten

  • Zmagovalnih dni

    8

  1. Možno da je res Mclaren nosil del krivde za neuspehe partnerstva Mcl/Honda zadnjih 3 let, ma da Honda ni pripravla mašine, ki bi bla po moči vsaj blizu konkurentom... ne vem, zagovarjat Hondo za to kar je pokazala ta tri leta samo zato ker ti Mclaren ni všeč je mimo.

    Sam nisem nek zagret fan nobene ekipe, dajem bolj poudark na voznike, tko da me res zanima kje bo Mclaren letos, ko se ga da direktno primerjat z Redbullom in fabriško ekipo. In da končno Alonso dobi konkurenčen paket, da bomo vidli čimveč neposrednih fightov med njim, Maxom, Hamiltonom, Ricciardom, Vettlom - predvsem to, tko da ne glede na to, da mi kateri šofer/ekipa ni cool, še skos si želim da so vsi v špici in se "koljejo" med sabo. Konc koncev so mi zmage in rezultati sami tut ratal nepomembni, dobro tekmo/vožnjo cenim po direktnih fightih, ne po tem, da je naslov osvojen na Madžarskem.

  2. Kot vse bolj kaze, bo Mclaren 2018 z Renaultom, Toro Rosso s Hondo, in na vrh vsega naj bi Renault odje*** Red Bull z 2019, zaradi vseh kritik itd. Tako da zna met Red Bull takrat velik problem (Hondo).

    Bo pa vse jasno ta vikend.

    Pa Bottas je podpisal z Mercedesom. In Sainz bo zamenjal Palmerja. Posledično zaradi menjav motorjev...

  3. Pred 2 urama , mancSLO je napisal:

    Verjetno Alonso ne bo toliko pripomogel pri razvoju Honde kot Schumaher pri razvoju Ferrarija svoje čase. 

    Koliko pa je dejansko Schumi pripomogel pri razvoju Ferrarija, in kolk vsi drugi, ki so tisto leto tudi sli v Maranello?

  4. On Sun Apr 09 2017 at 16:32, alkoro je napisal:

    Ko ga je v zadnjem krogu Daniel poskušal prehiteti je spet spremenil smer med zaviranjem.

    To ni več prepovedano.

     

    Drugač pa.. vsi delajo napake, ampak da kdo reče da Maxova vožnja ni super, sploh pa glede na starost, je kar nekej. Tip je car, take rabmo!

    Alonsota je pa res skoda v teh jajcih od avta, bi mogu mešat štrene v ospredju.

  5. Hamiltonu je baje na hitro zmanjkalo gripa in mu ni ostalo drugega kot obisk boxov. Verjetno je zato Seb se nalimal na rit mu. Pomoje mu nebi ratalo zmagat drugace. Ce bi mel res ful hitr pace, bi Seb prisel z boxov z veliko prednostjo, sploh glede na to, da se je Ham zataknu za Maxom.

    Jest upam da bo Ferrari konkurencen tut na pravih dirkaliscih, da bo borba za P1. Pa da se se RB vtakne zraven, da Max mal zmesa strene 😀.

  6. Je rekel da si od nekdaj želi igrati v kakšnem Hollywoodskem akcijskem filmu :lol: Da ima itak že dost izkušenj iz snemanja reklam..

    Citiram: "There's more to life than driving in circles" :lol:

    • Upvote 1
×
×
  • Ustvari novo...