The Masters GT3 CUP by slo-racing.com & S1 Racing

Tokrat bosta dirko organizirala kar dva slovenska organizatorja dirka┼íkih simulacij, in sicer┬áS1 Racing┬áter┬áslo-racing.com. Dirka bo namenjena povezovanju privr┼żencev Assetto Corsa Competizione in seveda ┼íirjenju interesa za tovrstni e-┼íport.

Dirka─Źi se bodo spopadli na ┼ípanskem dirkali┼í─Źu Circuit de Barcelona-Catalunya. Proga zahteva veliko znanja in predpriprav v nastavitvah, ┼íe posebej glede aerodinamike dirkalnikov predvsem pa bo izziv velika temperaturne razlike med dopoldnevom in popoldnevom.

 

POTEK:

Dirka bo potekala v dveh delih, in sicer stre┼żnik za┬áprosti trening┬ábodo imeli dirka─Źi na voljo kar dve ure v┬ápetek 24.4.2020 med 18h in 20h. Obisk prostega treninga je zelo za┼żelen zaradi medsebojnega spoznanja dirka─Źev in priprav komentatorjev dirke.

Kvalifikacije┬áse bodo odvijale naslednji dan┬á(sobota 25.4.2020) ob 18h. Vozniki bodo imeli 30 minut ─Źasa, da uspe┼íno odpeljejo svoj najhitrej┼íi krog, ki bo pomenil ┼ítartno pozicijo na dirki.

┼áe isti dan pa se bo odvila tudi┬ádirka, ki bo trajala┬á1 uro. ┼átart je predviden┬áokoli 18:30, morda s 5 minutno zakasnitvijo zaradi koncentracijskega po─Źitka dirka─Źev.

Med dirko bodo vsi sodelujo─Źi imeli obvezen enkratni postanek v boksih, kjer bodo morali zamenjati vse ┼ítiri pnevmatike. Ostali postanki in korekcijska dela na dirkalnikih so po ┼żeljah posameznih dirka─Źev.

ÔÇô Prosti trening:┬á24.4. od 18:00 do 20:00┬á
ÔÇô Kvalifikacije:┬á25.4. ob 18:00 do 18:30
ÔÇô Dirka:┬á25.4. ob 18:30 do 19:30
ÔÇô Pitstop:┬á1x obvezni postanek v boksih (menjava pnevmatik)

PRENOS V ┼ŻIVO

Prenos dirke se bo odvijal preko Twitch kanala, kjer boste lahko tudi ljubitelji tovrstnih dogodkov, spremljali svoje favorite in preko ÔÇťklepetaÔÇŁ tudi komentirali dogodke in komunicirali z napovedovalci.

NASTAVITVE DIRKE / STRE┼ŻNIKA

STRE┼ŻNIK:┬áS1 Racing ÔÇô Season 2020 ÔÇô Official Server

Dirka─Źem so na voljo vsi avtomobili, za katere si sami izbirajo nastavitve in te┼żavnost. Zaradi mo┼żne premo─Źi dolo─Źenih znamk dirkalnikov organizatorji ne izklju─Źujejo mo┼żnosti balansiranja z dodatkom te┼że. O tem ÔÇťpraviluÔÇŁ bodo vsi udele┼żenci obve┼í─Źeni vsaj 3 dni pred za─Źetkom dirke.

─îas in vremenske razmere celotnega dogodka bodo dolo─Źene glede na realno stanje na pravem dirkali┼í─Źu, zato priporo─Źamo, da udele┼żenci spremljate┬áprognozo.

PRIJAVA

Na dogodek se prijavite na portalu StageOne Racing.

 

PRIHODNOST

V kolikor bo izkazanega veliko interesa, sta portala pripravljena tudi v bodo─Źe sodelovati in pripraviti novo prvenstvo v ACC, izklju─Źen ni niti nagradni sklad.