Stage One Racing season 2020

Ekipa gaming centra Stage One v letu 2020 pripravlja simracing dirkaško sezono Stage One Racing season 2020. Kot uvodno dirko bodo 1. februarja organizirali Assetto Corsa Competizione 1vs1 v Stage One lokalu , kjer so bo tekmovalo na dveh simulatorjih z UVI Racing stoli in G29 volani. Vabimo vas tudi , da se pridružite njihovi dirkaški skupnosti v Facebook skupini, kjer boste lahko sledili vsem njihovim dogodkom.

Prijavljeni dirkači se bodo pomerili v Assetto Corsa Competizione in se potegovali za glavno nagrado turnirja PlaySeat. Prijavnina za udeležbo na turnirju je 20€. Več informacij o dogodku in prijavi si oglejte na njihovi spletni strani.

V naslednjih mesecih bodo organizirali tudi online dirke, kjer boste konec vsakega meseca lahko tekmovali za lepe nagrade.

Poleg Assetto Corse bodo organizirali tudi dirke v ostalih dirkaških igrah, kot so RaceRoom, iRacing, Dirt, etc. Vse informacije o dogodkih bodo na voljo na njihovi spletni strani in socialnih omrežjih kot so Facebook in Instagram.