Stage One Racing season 2020

Ekipa gaming centra Stage One v letu 2020 pripravlja simracing dirka┼íko sezono Stage One Racing season 2020. Kot uvodno dirko bodo 1. februarja organizirali Assetto Corsa Competizione 1vs1 v Stage One lokalu , kjer so bo tekmovalo na dveh simulatorjih z UVI Racing stoli in G29 volani. Vabimo vas tudi , da se pridru┼żite njihovi┬ádirka┼íki skupnosti v Facebook skupini, kjer boste lahko sledili vsem njihovim dogodkom.

Prijavljeni dirka─Źi se bodo pomerili v Assetto Corsa Competizione in se potegovali za glavno nagrado turnirja PlaySeat. Prijavnina za udele┼żbo na turnirju je 20ÔéČ. Ve─Ź informacij o dogodku in prijavi si oglejte na njihovi spletni strani.

V naslednjih mesecih bodo organizirali tudi online dirke, kjer boste konec vsakega meseca lahko tekmovali za lepe nagrade.

Poleg Assetto Corse bodo organizirali tudi dirke v ostalih dirka┼íkih igrah, kot so RaceRoom, iRacing, Dirt, etc. Vse informacije o dogodkih bodo na voljo na njihovi spletni strani in socialnih omre┼żjih kot so Facebook in Instagram.