LEMA Racing – nov sponzor prvenstva SDP ACC

Podjetje LEMA Racing se že več let specializira za najem dirkaških vozil. Pri njih lahko najamete pravi dirkalnik za testno vožnjo na dirkališču, za  dirkaški vikend, rally ali gorsko hitrostno dirko ali kar za celotno sezono oziroma prvenstvo. Na izbiro imajo kar nekaj vozil (Renault Twingo Cup, Suzuki Swift Cup, Renault Clio IV Cup, Mercedes A45 AMG TCE, Porsche Cayman GT4, Opel Adam R2, Škoda Fabia R5) tako da lahko zadostijo zelo različnim okusom in vozniškim sposobnostim.

Skupaj z njimi smo uspeli zagotoviti odlične nagrade, in sicer bodo najboljši trije vozniki dobili vrednostne bone, ki jih bodo lahko izkoristili za dirkaški vikend v dirkalniku Renault Twingo Cup:

  1. Bon v vrednosti 1000€
  2. Bon v vrednosti 500€
  3. Bon v vrednosti 300€


Dirkačem dajo na voljo tudi opcijo, da dirkaške bone združijo in jih izkoristijo za Endurance dirkaški vikend z Renault Twingo Cup in skupaj kot ekipa odpeljejo vzdržljivostno dirko.

Pri LEMA Racing bodo poskrbeli tudi za vso pripadajočo opremo (kombinezon, rokavice, čelada, čevlji), dirkači pa si morajo zagotoviti dnevno dirkaško licenco pri AŠ2005.