Automobilista 2

V─Źeraj so vse simracing entuziaste presenetili pri Reiza Studios. Pokazali so namre─Ź teaser video, s katerim so uradno napovedali, da lahko decembra 2019 pri─Źakujemo Automobilisto 2. Kaj je najve─Źje presne─Źenje? Izbira grafi─Źnega pogona.

Na spletu se je veliko ┼ípekuliralo, da se bo brazilski studio odlo─Źil za sodelovanje s Studio 397 in uporabil njihov gMotor2, na katerem trenutno te─Źe rFactor2. Za Automobilisto 2 so izbrali MADNESS grafi─Źni pogon od britanskega razvijalca Slightly Mad Studios, ki je poznan predvsem po svoji fran┼íizi Project CARS.┬á

Jasno je, da bo nov simulator izgledal vrhunsko, manjkali pa ne bojo niti prehodi med dnevom in no─Źjo, dinami─Źno vreme in spremenljive razmere na stezi ter izjemna podpora za VR. ─îe k temu dodamo ┼íe strokovno podkovanost ekipe pri Reiza studios, ki je z Automobilisto ┼że postavila visok standard glede simuliranja fizike in FFB, nas ─Źaka zelo kvaliteten izdelek.

Dirkalnike in steze si bodo ve─Źinoma sposodili iz njihovega prej┼ínjega naslova, nekaj pa bo tudi nove vsebine, in sicer je znano, da bodo v simulatorju stezi Brands Hatch in Imola ter dirkalniki BMWja in McLarna.

Napovednik obeta ogromno, pri─Źakovanja pa so zelo velika. Mi se ┼że zelo veselimo, da preizkusimo to novo dirka─Źino, saj bo po vsem videnem sode─Ź prava poslastica za dirka┼íke navdu┼íence.