Srečanje (sim)racing navdušencev

Si navdušenec nad motošportom ali simracingom in se rad družiš s tistimi, ki delijo tvojo strast? Potem je naš naslednji dogodek ravno pravšnji zate, saj društvo slo-racing.com letos ponovno organizira (sim)racing srečanje.

Srečanje bo potekalo na Kartodromu Bura na Hrvaškem, in sicer 3. 6. 2023 od 11. ure dalje

Vsi prisotni boste imeli priložnost za sprostitev adrenalina z vožnjo dirkalnih gokartov Rotax 125, ki jih bo priskrbel Hitri dirkač.

Steza za gokarte je kratka, zavita in tehnično zahtevna. Potrebovali boste kar nekaj spretnosti, energije in kondicije, da boste lahko mini dirkalnik obvladali in obdržali na stezi.

Malo za šalo, malo tudi zares; na prejšnjem srečanju smo imeli nekaj prostovoljcev, ki so gokarte preizkušali tudi v vlogi kosilnic, pa tudi trdoto zaščitnih gum smo preverili.

Seveda ni bil nihče poškodovan, saj vsi vozniki dobijo zaščitno obleko in čelado.

In še pika na i …

Naš nadebudni član Žak bo na lokaciji pripravil manjši spektakel – pekel bo okusne čevape z lepinjo. Hrano lahko naročite le vnaprej, zato ne odlašajte s prijavo na dogodek (cena ene porcije – 10 čevapčičev z lepinjo in dodatkom je 10 €). Pijača bo na voljo pri baru ob progi.

Dogodek nima omejitve mest, je pa zaželjena prijava, saj boste prijavljeni imeli možnost dirkati po znižani ceni (40 € na vožnjo) ter naročiti hrano.
Obstaja tudi možnost naročila hrane iz bližnje restavracije – v lastni režiji!

Kdor se še ni prijavil, lahko to stori preko obrazca. Tisti, ki ste se že prijavili in bi želeli karkoli spremeniti, pa pišite Matjažu Murnu na Discord.

S sabo ne pozabite vzeti obilo dobre volje, s katero bomo poskrbeli za posebej dobro vzdušje na dogodku.