Srečanje (sim)racing navdušencev in podelitev

Ljubitelji motošporta in simracinga, pozor!

Društvo slo-racing.com z navdušenjem napoveduje svoje redno letno srečanje, ki bo tudi tokrat potekalo v znamenju hitrosti, adrenalina in prijateljskega tekmovanja na štirih kolesih.

V svojih koledarjih si označite datum 25. maj 2024, saj se bomo takrat zbrali na kartodromu v Kopru (tokrat brez dirkalnikov, ki jih ponuja Hitri Dirkač), kjer boste imeli priložnost, da na nepoznani in dolgo pričakovani progi pokažete svoje dirkaške spretnosti ali pa se preprosto prepustite čaru hitrosti v varnem in kontroliranem okolju.

Dogodek bomo izkoristili tudi za slavnostno podelitev priznanj in nagrad najboljšim v letos izvedenih prvenstvih.

Dogodek je odprt za vse, ne glede na izkušnje z dirkanjem, vendar je za lažjo organizacijo zaželena predhodna prijava. Prijavljeni udeleženci bodo imeli možnost uživanja v dirkanju po ugodnih cenah. Imeli boste tudi možnost naročila hrane in pijače (ali bo to iz bližnjega lokala ali v samoorganizaciji in ob pavšalnem plačilu sporočimo v kratkem), da boste med premori lahko okrepčali svoje moči in delili vtise s sotekmovalci.

Čim prej se prijavite na dogodek in potrdite svojo udeležbo. Za vse dodatne informacije ali spremembe vaše prijave se lahko obrnete na člane vodstva društva slo-racing.com preko Discorda.

Pridite pripravljeni na dan poln zabave, smeha in nenazadnje – hitrosti. To bo priložnost, da obnovite stare in sklenete nove prijateljske vezi v skupnosti, ki jo združuje strast do motošporta. Vidimo se na kartodromu v Kopru – ne zamudite!