Srečanje (sim)racing navdušencev in članov društva slo-racing.com

Po dveh letih, ko je bila organizacija večjih družabnih dogodkov močno otežena in nepredvidljiva, društvo slo-racing.com v letu 2022 ponovno organizira srečanje vseh članov društva, udeležencev dirk in prvenstev kot tudi vseh navdušencev nad virtualnim dirkanjem in dirkanjem na splošno.

Srečanje bo v nedeljo, 15. 5. 2022, od 10:00 naprej. Dogodek bomo izvedli v sodelovanju z enim od naših sponzorjev, Hitrim dirkačem, zato bo srečanje potekalo na Kartodromu Bura pri Rijeki na Hrvaškem. To seveda pomeni, da se bodo vsi zainteresirani lahko pomerili tudi v vožnji s 125cc rotax gokarti, ki bodo zagotovo poskrbeli za veliko dozo adrenalina.

Poleg dogajanja na sami progi pa boste lahko preizkusili tudi dirkaški “rig”, ki nam ga bo za srečanje posodil AMZS, predstavil ga bo aktualni državni prvak SDP ACC Denis Medvešek. 

Lahko boste skušali postaviti najboljši čas med vsemi udeleženci srečanja in se potegovali za privlačne praktične nagrade. Da se izognemo dolgotrajnemu čakanju, bodo vožnje potekale na principu vnaprej rezerviranih terminov. Svoj termin lahko rezervirate tukaj. Za lažjo organizacijo dogodka vas prosimo, da svojo prisotnost potrdite preko preko FB Eventa.

Pijača bo na voljo v baru ob progi. Poskrbljeno bo tudi za hrano, saj bomo vsi udeleženci lahko naročili dostavo iz lokalne restavracije.

Vabljeni vsi navdušenci nad simracingom in upamo, da se vidimo v čim večjem številu!

Ekipa slo-racing.com