Sebring 12h – iRacing special event

Slab mesec je naokoli in ─Źas je za nov endurance dogodek v simulaciji iRacing. Tokrat se selimo v Zdru┼żene dr┼żave Amerike bolj natan─Źno na dirkali┼í─Źe Sebring, ki je znano predvsem po svoji neravni podalagi.

V tokratni izvedbi dirke Sebring 12h se bodo poleg divizije GTE v kateri nastopa tudi sloracing ekipa z dirkalnikom Chevrolet Corvette C8 GTE pomerili ┼íe dirkalniki divizije GT3 in LMP2, kar bo ┼íe dodatno popestrilo dirka┼íki vikend. Na ┼ítartu se pri─Źakuje pribli┼żno 18 dirkalnikov iz vsake kategorije.

Na zadnjem special eventu v Bathurstu so na┼íi fantje dirko zaklju─Źili par stotink za devetim mestom v svoji kategoriji in tokrat bodo poizkusili dobro uvrstitev ┼íe nekoliko izbolj┼íati.

V ekipi sloracing team je tudi tokrat izku┼íeni troj─Źek Pertot, Prosen in Pristov, kateremu se bo priklju─Źil tudi nov obraz slovenske simracing scene, Martin ┼áterk.

Ekipa bo poizkusila tudi vsaj za del dirke zagotoviti live stream prenos, v kolikor nam to tudi uspe, bo povezava do prenosa objavljena na sloracing Discordu.