SDP 2022 DR2.0 sta se pridružila dva nova sponzorja

Z veseljem naznanjamo, da bo tudi letos slovensko državno prvenstvo v rallyju sponzoriral rallyshow.si, ki so že lani bili sponzor t.i. “powerstage” izzivov in tudi letos bodo prispevali nagrade za najhitrejše udeležence v tem izzivu.                                                             

Rallyshow je adrenalinsko dirkaško doživetje in je primerno je tako za tiste, ki v dirkalniku sedijo prvič, kot tudi za tiste, ki želijo izboljšati svoje sposobnosti. Za dirkanje je na voljo Suzuki Baleno 4WD, ki nudi ravno prav moči, da ga hitro obvlada vsak voznik in z njim doživi edinstveno rally izkušnjo drsenja po makadamski podlagi. Razgibana proga pa nudi vse vrste odsekov, ki poskrbijo za zahtevno in hkrati zabavno vožnjo.

Gradbena mehanizacija - prevozi Suhadolnik

Kot sponzorji pa se letos prvenstvu letos pridružuje Gradbena mehanizacija – prevozi Suhadolnik, kjer bodo poskrbeli, da bo glavni nagradni sklad za najboljše v prvenstvu še izdatnejši.

V podjetju nudijo storitve s težko in lahko gradbeno mehanizacijo, tako za končne kupce kot tudi podjetja in imajo večletne izkušnje z urejanjem okolice, ki jih izvajajo z gradbeno mehanizacijo in ročnim delom. Druge storitve, ki jih izvajajo, vključujejo tudi nasutje, dovoz in odvoz raznega materiala, odstranjevanje štorov, ureditev parkirišč in dvorišč, vkop čistilnih naprav, izdelava kamnitih zložb, ureditev meteorne vode.

Obema sponzorjema se zahvaljujemo za pomoč in podporo pri izvedbi prvenstva.