NEO predkvalifikacije za ekipo slo-racing.com eSports

Kot smo napovedali, se uvod v jesensko obdobje na portalu pri─Źenja zelo pestro. ┼Że naslednji vikend v soboto ekipo slo-racing.com eSports pri─Źakuje prva od dveh kvalifikacijskih preizku┼íenj. Z dirkalnikom Audi R8 LMS GT3 se bo ekipa poizkusila uvrstiti v eno najbolj pomembnih ─Źe ne celo najpomebnej┼ío ligo v svetu sim racinga. Govora je seveda o ligi NEO, katere za─Źetki segajo v leto 2013, ko je bilo organizirano prvo prvenstvo.

Tekmovalni razredi

Ekipa slo-racing.com eSports

Ekipa slo-racing.com eSports bo nastopala v zasedbi Domen Gantar, Jan Aleksandrov in kot “rezerva” Sa┼ío Prosen, ki ┼że tekmuje v ClubSport series z dirkalnikom Porsche GT3. Ista ekipa se je poizkusila kvalificirati v prvenstvo ┼że lani, vendar ji je zmanjkal kan─Źek sre─Źe.

Predkvalifikacije

Vsa mo┼ítva , ki se preko rezultatov pretekle sezone niso uvrstila direktno v ligo, morajo opraviti predkvalifikacije. Predkvalifikacije potekajo na na─Źin, kjer morata vsaj dva voznika ekipe narediti vsak po 10 zaporednih krogov brez incidenta. Rezultata 10 krogov dveh najbolj┼íih voznikov iz ekipe se se┼ítejeta in to predstavlja skupni ─Źas ekipe.
Ekipe z najbolj┼íimi ─Źasi se bodo tako preko kvalifikacij uvrstile v prvenstvo NEO.

Prizori┼í─Źe predkvalifikacij bo Donington park.

15.September 2019
Pre-qualification details
Track: Donington Park Racing Circuit
Lay-out: Grand Prix
Location: North West Leicestershire (UK)
Length: 4,020 km (2.498 mi)
Turns: 16

Celoten dirkaški koledar v seriji NEO

V kolikor se bo ekipi uspelo uvrstiti v samo tekmovanje, bo razpored dirk slede─Ź :

Registrirana moštva

Seznam moštev,ki bodo prisotna na predkvalifikacijah.