Jesen prinaša pestro dogajanje

Čas poletnih počitnic se približuje koncu, kar pomeni bolj aktivno sodelovanje slo-racing voznikov v različnih simulacijah in prvenstvih.

»Prašinarji«, kot jih v slengu imenujemo na portalu, so že polnem tekmovalnem ritmu. V simulaciji Dirt Rally 2 se prav te dni potijo na prvem prizorišcu letošnje sezone. Tekmovanje je zanimivo predvsem iz stališča, da je edino tovrstno tekmovanje, ki podpira multicross platformo, kar pomeni, da se lahko medsebojno pomerijo vozniki platofrm PC, Playstation in Xbox.

V začetku jeseni bo organizirano tudi prvo prvenstvo v novi simulaciji Asetto Corsa Competizione z GT3 dirkalnilniki. Organizatorji prvenstva pripravljajo zadnje podrobnosti in v kratkem je pričakovati najavo prvenstva z vsemi podrobnostimi.

Vzporedno bo izvedeno tudi nekaj FUN dirk z simulacijo Assetto Corsa; v primeru večjega zanimanja pa tudi kakšno manjše fun prvenstvo.

Na sceno se vrača tudi slo-racing eSports moštvo, ki si je že zagotovilo nastop v prvenstvu Clubsport series powered by DGFX in sicer v simulaciji iRacing. Prav tako je pričakovati udeležbo sloracing ekipe na iRacing special eventih (Bathurst 1000 z dirkalnikom V8 supercar in Le mans Petit z dirkalnikom razreda GT3 ali GTE).

V kolikor bi želeli več informacij o prihajajočih aktivnostih članov portala ali pa radi tudi sami podali kakšne predloge za prvenstvo ali udeležbo na kakšni dirki ali prvenstvu, se nam lahko pridužite na Slo-racing Discordu !