Better Halves on Track

V času korone, ko simracerji preživijo še več časa v svojih prestolih oziroma rigih (nepoznavalcem so znani tudi kot simulatorji) in ko naše boljše polovice še glasneje in s strožjim pogledom dajejo jasno vedeti, da je bilo igranja za ta dan dovolj, smo se odločili, da jim naš hobi predstavimo v prvi osebi.

Organizirali smo zabavni dogodek Better halves on track, kjer se bodo brhke mladenke z dirkalniki razreda GT4 pomerile na sloviti Barceloni. Polurna dirka z 20-minutnimi kvalifikacijami bo v soboto, 19.12. ob 19.00. 

Seveda pa takega dogodka ne moremo izvesti brez nagrad, zato sta Collection by Lyra in Doctor Kombucha poskrbela, da bodo udeleženke prejele nagrade. 
Collection by Lyra modno oblikovan nahrbtnik v vrednosti 50€ za prvo mesto, toaletno torbico za 2. mesto in maske za tretje mesto. Doctor Kombucha pa bo poskrbel za prepotrebne vitamine, ki jih v teh časih naše dame še posebej potrebujejo.

Fantje, svoje dame lahko prijavite na dirko tukaj, po prijavi pa nas poiščite enega od administratorjev na našem Discordu, da nam posredujete ime in priimek svoje boljše polovice, da bomo lahko pripravili seznam »dirkačic«.