SRe – Sponzorji

S pomočjo ekipe na SIMRACINGCOCKPIT.com osvojite skrivnosti simracinga in se podajte v razburljiv, realističen ter tekmovalen nov svet e-športa.

Pri podjetju Bars d.o.o. se zavedajo, da mikro podjetja in samostojni podjetniki nimajo časa za »birokracijo« in jo zato urejajo namesto njih. Podjetjem, ki imajo večji obseg poslovanja pa omogočijo uvajanje lastnega informacijsko računovodskega sistema ali pa delujejo enako kot pri manjših podjetjih in opravijo vse delo namesto njih. Kljub temu, da se predstavljajo kot računovodski servis pa ponujajo celovito paleto storitev, za katere je dobra računovodska podpora samo osnova.

THRD – Tilen Horvat Racing Designs je ljubiteljski grafični oblikovalec, ki skrbi za poslikave vozil tako v virtualnem kot realnem svetu, hkrati pa nudi tudi ostale vrste grafičnih storitev. Večinoma je aktiven na mednarodnem področju, kjer med drugim ponosno oblikuje virtualne poslikave za Valentina Rossija, Mattio Pasinija, E-športno akademijo Jeana Alesija in mnoge druge ekipe širom sveta. Z letom 2022 si obeta tudi večji prodor izven virtualnega sveta, tako kot mu je že uspelo leta 2015 s poslikavo za takratnega državnega prvaka v reliju Aleksa Humarja preko natečaja na portalu slo-racing.com.