SRT ÔÇô Sponzorji

Podjetje Anni d.o.o. je v slovenskem ra─Źunalni┼íkem prostoru prisotno ┼że prakti─Źno od samega za─Źetka. Brez pretirane hvale lahko re─Źemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj so v tem ─Źasu uspeli svoj polo┼żaj na trgu mo─Źno utrditi, njihovo ime pa je v ra─Źunalni┼íkem svetu prepoznavno.

S pomo─Źjo ekipe na SIMRACINGCOCKPIT.com osvojite skrivnosti simracinga in se podajte v razburljiv, realisti─Źen ter tekmovalen nov svet e-┼íporta.

Nas╠î doktor z╠îeli porus╠îiti klis╠îeje ┬╗kar je zdravo je neokusno┬ź. Zato je v svojem laboratoriju zvaril okusen in osvez╠îilen napoj. Ta skrivnosten napitek bo ugodno vplival na vas╠î okus in zdravje. Prepustite se okusom in z╠îivim bakterijam, da vam poleps╠îajo dan. Torej nas╠îa vizija je bila ustvariti okusno kombuc╠îo iz kvalitetnih sestavin, ki jo bo vsak z veseljem probal in pil, da pa je dobra zate, je pa samo dodaten plus! Kombuc╠îa je zamenjava za vse brezalkoholne pijac╠îe polne sladkorja in dodatkov, ki jo lahko spijes╠î brez slabe vesti.

Pri podjetju NAPOPKE se ukvarjajo z izdelavo raznovrstnih nalepk (stenske, avto-moto nalepke, odsevne, ozna─Źevalne, magnetne etc.). Izdelujejo tudi reklamne majice, skodelice, steklenice in ostalo. Nudijo sublimacijski tisk na razli─Źne izdelke. Njihov cilj je imeti kvalitetne izdelke in storitve, kar zagotavljajo z uporabo kakovostnih materialov. Zavedajo se, da je zadovoljstvo njihovih strank najpomembnej┼íe, zato se trudijo prilagoditi va┼íim ┼żeljam in potrebam.

c. by Lyra

lyra