EKIPA SRT 

Ekipo SRT sta ustanovila Matjaž Murn in Tomaž Eržen, ki sta se leta 2016 kot administratorja portala (danes društva) slo-racing.com udeležila 12-urne dirke na Sebringu (kjer sta tudi zmagala!). Nastalo je partnerstvo za občasne vztrajnostne dirke, še posebej v simulaciji iRacing, na kar je pomembno vplivala tudi serija Clubsport. Po ustanovitvi društva slo-racing.com smo se odločili, da ustanovimo še uradno ekipo, ki se bo redno udeleževala izbranih prvenstev. Ekipa ima trenutno več kot 15 voznikov, ki so razporejeni predvsem v simulaciji Assetto Corsa Competizione in Dirt Rally 2.0.

ČLANI

Andrej Čuk
Moj začetek simracinga je tesno povezan z bratovim. Zgodaj me je seznanil z Richard Burns Rally in dirkanju z volanom, vendar sem resno zajadral v te vode šele z izidom Dirt Rally. V slo-racing tekmovanjih v Dirt Rally 2 sem si do sedaj privozil dve zmagi – ena z R5 in drugo z Group A dirkalnikom.

Blaž Majcen
Stara šola iz časov GPLa in RBRa, ni važno kaj se vozi samo da se simulira…

Danilo Skela
Navdušenec nad F1 vse do leta 2014, ko pa se je pojavila doba hibridov in V6 motorjev pa sem pospravil volan in pol sem en popoldan slučajno opazil Assetto Corsa Competizione, pobrisal prah iz volana in stopalk, vse skup priključil in od takrat samo še gas do podna.

Dario Baić
Fan avto-moto športa in vseh vrst dirkaških iger. Bolj resno zanimanje za sim racing sem začel leta 2020 z Assetto Corsa Competizione

Denis Medvešek
Prve resnejše kilometre nabiral pri OPK-Ligi v rFactorju, kjer se je tekmovalo z F1 dirkalniki. Kasneje se tu in tam udeležil kakšnega prvenstva, ki jih organizira F1PRO in ChiliSimracing v rFactor 2. S prijavo na SDP pa se sedaj preizkušam še v igri Assetto Corsa Competizione.

Gašper Mrak
Navdušenec nad motoršportom, na kar sem še dodal virtualno dirkanje med korona krizo, spoznal slo-racing.com portal in pričel sodelovati na njihovih dogodkih.

Jure Artač Vičič
Začel s Colin McRae Rally 04 in GTR2. Kasneje kupil svoj prvi volan (Logitech G27) za Gran Tourismo 5&6 in od takrat naprej vozil vse od tovornjakov in delovnih strojev do dirkalnikov. Leta 2021 pa začel s tekmovanjem.

Kevin Markočič
Rojen 1993, rally navdušenec od 1994. V prvo simracing rally prvenstvo sem se prjavil 7.3.16 in od takrat naprej dirkal ter organiziral dirke na slo-racing.com

Marko Benedetti
Rally navdušenec že od malig nog. S simracingom sem začel v rally simulaciji Richard Burns Rally, nato sem se preselil na Dirt Rally. Odpeljal sem še dve prvenstvi v Asseto Corsi – BTCC in F3. Trenutno največ vozim Dirt Rally 2.0 ter Richard Burns Rally, bom pa začel tudi Asseto Corsa Competizione.

Luka Zupančič
Star bumbar se je s pomočjo šestega čuta pred začetkom korona pizdarij odločil, da se poda v sim racing vode.

Matevž Baš
Zanimanje za bencinske športe imam že od malih nog. S simracingom pa sem se prvič srečal v srednji šoli, in sicer z igro LFS. Po več kot 10 letnem premoru od simracinga, me je trenutna situacija s korono pripeljala do tega, da sem si ponovno kupil volan in pričel z igro iRacing. Kmalu me je prijatelj navdušil za ACC, kjer sem spoznal fante iz slo-racinga, ki so mi ponudili mesto vodje ekipe.

Marko Čuk
Kot se za Idrijčana spodobi, sem bil rally-ju in bencinskim hlapom izpostavljen že od majhnih nog. Dirkačine sem prvič izkusil že na Spectrumu ZX, resneje pa sem začel voziti ob izidu igre Richard Burns Rally in nakupu prvega volana. Po nekajletnem premoru je DiRT Rally spet prebudil mojo dirkaško žilico.

Simon Lušenc
Dolgoletni navdušenec rallyja s svojimi začetki pri rosnih letih v prvi izdaji PC verzije igre Colin McRae Rally. V letu 2014 z nakupom prvega volana resneje začel z vožnjami v simulacijah. Po petih letih treniranja in samostojne vožnje sem kočno zbral pogum in se priključil takratni dirkaški klapi preko foruma na slo-racing.com. Trenutno najbolj dejaven v simulaciji DiRT Rally 2.0

Matjaž Murn
Leta 2007 odkril slo-racing.com, kmalu zatem nabavil volan in se začel malo bolj aktivno udejstvovati v simracingu. Udeleževal sem se predvsem prvenstev na našem portalu in pomagal pri organizaciji. Kasneje sem od takratnega lastnika prevzel vodenje, ki ga poskušam kombinirati z dirkaškim udejstvovanjem.

Tomaž Eržen
Ljubitelj vsega kar brni je leta 2008 po naključju opazil vabilo v LFS Demo prvenstvo, na hitro nabavil dva volana za trening doma in na faksu, po 2 letih sem se pridružil slo-racing.com in vse ostalo je prihodnost.

Tadej Kraševec
Navdušenec nad avtomobili in vsem kar je povezano z njimi. Začel dirkati z Colin McRea Rally 04, kupil volan g25 in začel vozit Gran tourismo 5 in 6. Po nekaj letih se je prestavil na računalnik in Assetto Corso, ko pa je prišla ven Assetto Corsa Competizione, so se mu zažgali motorčki na volanu in se je odločil za premor. Ko je prišla korona in karantena, se je vrnil v dirkanje in se pridružil ekipi SRT.

PODPIRAJO NAS

Podjetje Anni d.o.o. je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj so v tem času uspeli svoj položaj na trgu močno utrditi, njihovo ime pa je v računalniškem svetu prepoznavno.

S pomočjo ekipe na SIMRACINGCOCKPIT.com osvojite skrivnosti simracinga in se podajte v razburljiv, realističen ter tekmovalen nov svet e-športa.

Pri podjetju NAPOPKE se ukvarjajo z izdelavo raznovrstnih nalepk (stenske, avto-moto nalepke, odsevne, označevalne, magnetne etc.). Izdelujejo tudi reklamne majice, skodelice, steklenice in ostalo. Nudijo sublimacijski tisk na različne izdelke. Njihov cilj je imeti kvalitetne izdelke in storitve, kar zagotavljajo z uporabo kakovostnih materialov. Zavedajo se, da je zadovoljstvo njihovih strank najpomembnejše, zato se trudijo prilagoditi vašim željam in potrebam.

Naš doktor želi porušiti klišeje »kar je zdravo je neokusno«. Zato je v svojem laboratoriju zvaril okusen in osvežilen napoj. Ta skrivnosten napitek bo ugodno vplival na vaš okus in zdravje. Prepustite se okusom in živim bakterijam, da vam polepšajo dan. Torej naša vizija je bila ustvariti okusno kombučo iz kvalitetnih sestavin, ki jo bo vsak z veseljem probal in pil, da pa je dobra zate, je pa samo dodaten plus! Kombuča je zamenjava za vse brezalkoholne pijače polne sladkorja in dodatkov, ki jo lahko spiješ brez slabe vesti.