EKIPA SRe 

Ekipo SRT (sedaj SRe) sta ustanovila Matjaž Murn in Tomaž Eržen, ki sta se leta 2016 kot administratorja portala (danes društva) slo-racing.com udeležila 12-urne dirke na Sebringu (kjer sta tudi zmagala!). Nastalo je partnerstvo za občasne vztrajnostne dirke, še posebej v simulaciji iRacing, na kar je pomembno vplivala tudi serija Clubsport. Po ustanovitvi društva slo-racing.com smo se odločili, da ustanovimo še uradno ekipo, ki se bo redno udeleževala izbranih prvenstev. Ekipa ima trenutno 6 voznikov, ki so razporejeni v simulaciji Assetto Corsa Competizione vodi pa jo Matevž Baš.

ČLANI

Matevž Baš (vodja ekipe)
Zanimanje za bencinske športe imam že od malih nog. S simracingom pa sem se prvič srečal v srednji šoli, in sicer z igro LFS. Po več kot 10 letnem premoru od simracinga, me je situacija s korono pripeljala do tega, da sem si ponovno kupil volan in pričel z igro iRacing. Kmalu me je prijatelj navdušil za ACC, kjer sem spoznal fante iz slo-racinga, ki so mi ponudili mesto vodje ekipe.

Tomaž Eržen (tajnik)
Ljubitelj vsega kar brni je leta 2008 po naključju opazil vabilo v LFS Demo prvenstvo, na hitro nabavil dva volana za trening doma in na faksu, po 2 letih sem se pridružil slo-racing.com in vse ostalo je prihodnost.

Matjaž Murn (častni član)
Eden od začetnikov simracing scene v Sloveniji in ustanovitelj slo-racing.com društva, kjer sedaj fantje organizirajo raznolika prvenstva in srečanja v živo.

Dario Baić
Fan avto-moto športa in vseh vrst dirkaških iger. Bolj resno zanimanje za sim racing sem začel leta 2020 z Assetto Corsa Competizione

Denis Medvešek
Prve resnejše kilometre nabiral pri OPK-Ligi v rFactorju, kjer se je tekmovalo z F1 dirkalniki. Kasneje se tu in tam udeležil kakšnega prvenstva, ki jih organizira F1PRO in ChiliSimracing v rFactor 2. S prijavo na SDP pa se sedaj preizkušam še v igri Assetto Corsa Competizione.

Jure Artač Vičič
Začel s Colin McRae Rally 04 in GTR2. Kasneje kupil svoj prvi volan (Logitech G27) za Gran Tourismo 5&6 in od takrat naprej vozil vse od tovornjakov in delovnih strojev do dirkalnikov. Leta 2021 pa začel s tekmovanjem.

Uroš Jelenko
Bivši nogometaš, ki je v iRacingu dosegal odlične rezultate, vendar nato zamenjal simulacijo in se pridružil ekipi.

Vsi vozniki ga poznamo pod stavkom: NE OVINKA!

Blaž Majcen
Stara šola iz časov GPLa in RBRa, ni važno kaj se vozi samo da se simulira…

Luka Zupančič
Star bumbar se je s pomočjo šestega čuta pred začetkom korona pizdarij odločil, da se poda v sim racing vode.

PODPIRAJO NAS

S pomočjo ekipe na SIMRACINGCOCKPIT.com osvojite skrivnosti simracinga in se podajte v razburljiv, realističen ter tekmovalen nov svet e-športa.

Pri podjetju Bars d.o.o. se zavedajo, da mikro podjetja in samostojni podjetniki nimajo časa za »birokracijo« in jo zato urejajo namesto njih. Podjetjem, ki imajo večji obseg poslovanja pa omogočijo uvajanje lastnega informacijsko računovodskega sistema ali pa delujejo enako kot pri manjših podjetjih in opravijo vse delo namesto njih. Kljub temu, da se predstavljajo kot računovodski servis pa ponujajo celovito paleto storitev, za katere je dobra računovodska podpora samo osnova.

THRD – Tilen Horvat Racing Designs je ljubiteljski grafični oblikovalec, ki skrbi za poslikave vozil tako v virtualnem kot realnem svetu, hkrati pa nudi tudi ostale vrste grafičnih storitev. Večinoma je aktiven na mednarodnem področju, kjer med drugim ponosno oblikuje virtualne poslikave za Valentina Rossija, Mattio Pasinija, E-športno akademijo Jeana Alesija in mnoge druge ekipe širom sveta. Z letom 2022 si obeta tudi večji prodor izven virtualnega sveta, tako kot mu je že uspelo leta 2015 s poslikavo za takratnega državnega prvaka v reliju Aleksa Humarja preko natečaja na portalu slo-racing.com.