Skoči na vsebino

B_U_R_I

Moderator
 • Števec vsebine

  8 163
 • Donacije

  0,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  304

B_U_R_I last won the day on April 7

B_U_R_I had the most liked content!

Ocena v skupnosti

3 059 Odlično

O uporabniku B_U_R_I

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Ljubljana
 • Volan
  Thrustmaster T500 RS
 • Stopalke
  CSP V3

Zadnji obiskovalci profila

18 848 ogledov profila
 1. Kaj poslušate?

 2. Kaj poslušate?

  To, da je svet zjeban, je sam miselnost in odnos, ko si enkrat star pa betežen Svet je vedno bil in vedno bo poln priložnosti. You just gotta grab 'em by the balls! Še zmer si je treba postavljat cilje in jih uresničevat. Pa tut, če je za to treba kej prehodt. EDIT: Ajde pa še zadnje posilstvo z Imagine Dragons
 3. Kaj poslušate?

  Ponavad ne sodelujem v teh debatah, sam me je Sašo s tisto akustično izvedbo YD&B prepričal, da grem mal "akustične/live" verzije meni ljubih komadov iskat. Probably not your cup of tea, sam moram mal mladostne svežine v to temo ufurat, da ne boste sami stari prdci dirigiral tempa
 4. Volani in pedala

  Zdej se pa počas umiri s temi ps4 forami, k tut niso več smešne. Tam imaš temo Fanatec vs. Thrustmaster posebej zate in se izživljaj, tukaj pa pusti, da forumašem svetujejo s kakšnimi konkretnimi predlogi kaj se splača kupit za PC. Vso neprimerno vsebino v nadaljevanju brišem.
 5. Fanatec vs. Thrustmaster

  Še enkrat - Mitja bi rad nekaj, da bo vozil na PCju. Kot bi šel v avtosalon in rekel, da se zanimaš za enega športnega kupeja. Prodajalec bi ti pa SUVa turil, ker ima velik kufer, sedem sedežev, da boš lahko fural not vse 4 otroke (čeprav nimaš nobenga), je dvignjen od tal in se lahko kdaj zapelješ tudi offroad, zraven ima pa še 400 konjev, da lahko na avtocesti vse vikend voznike prehitiš. Dobro drži ceno, da ga boš lahko potem tudi za podobno ceno prodal naprej. Tudi če je tvoj namen avto met vsaj 20 let in bo v vsakem primeru takrat vreden bore malo in ti ta podatk čisto nič ne pomeni. In ta SUV je res dober kot celota. Sam ni to, kar ti iščeš. Razumeš?
 6. Fanatec vs. Thrustmaster

  Pa dejmo vse še enkrat opomnit, da debata teče na pobudo @Mitja Bonča, ki se zanima za menjavo opreme. Uporabljal jo bo pa samo na PCju. Torej je že v štartu popolnoma irelevantno kako se volan obnaša na Xbox ali Playstation. Jaz ne grajam ne enega ne drugega... Volan imam Thrustmaster, pedala Fanatec in oboje zadošča mojim potrebam (trenutno je oboje super za prah nabirat, ker ni cajta za vozit). Če bo pa kdaj kej več cajta pa definitivno pogledam za kakšnim DD volanom. Če gledamo iz stališča kupca - zakaj bi šel kupovat volan od slovenskega trgovca, če me to pride dražje kot, če naročim direktno od proizvajalca? Če bi BMW dostavljal avte na dom iz Nemčije in bi bil avto naročen direktno iz tovarne na dom cenejši, ga ne bi nihče več kupoval pri naših prodajalcih vozil v Sloveniji. Jaz razumem, da moraš ti preživet in met od prodaje neki RVCja. Samo v današnjih časih, ko kupec gleda globalno in ne več samo 2km izven svojega kraja, se morajo trgovci prilagajat kupcem. To pomeni kakšna dodana vrednost (npr. daljša garancija, kot jo ti ponujaš na rabljeno opremo) ali pa nižje cene kot ostali prodajalci (proizvajalec). Verjamem, da Fanatecu ne gre prav nič slabo pri prodaji...
 7. Stran

  Imaš
 8. Stran

  Dodal nekaj volanov in stopalk med katerimi lahko izbirate na svojih profilih. Če ima kdo še kaj kar manjka, naj sporoči in bomo dodali.
 9. Slike

  Res, da so bli počasnejši, ampak smo se vsaj mal boril za pozicije ...
 10. Formula 1

  Zdej boš lahko F12018 fural na dveh ekranih pa te ne bo nič motilo, ker je itak Halo tam
 11. Assetto Corsa

 12. Stran

  Klicaja ni zaradi tega, ker vam portal prikazuje oglase in se menjajo - to naj bi bilo "ne"varno. Če klikneš npr. na ZS, kjer se ne prikazujejo oglasi, potem vam bo pisalo varno. Pa organizatorjem se oglasi ne prikazujejo (vsaj mislim, da se naj ne bi) in tudi zaradi tega ni klicaja.
 13. Stran

  Portal je sedaj dosegljiv na https:// namesto na http:// Če že za dirkanje nimam časa pa vsaj malo za varnost in zasebnost poskrbim.
 14. Bathurst 12h (10. - 11.2.2018)

  Da ne pozabim še to - hvala vsem vpletenim, ki ste malo poskrbeli za organizacijo, da smo nekateri samo prišli, peljali, razbili avto in šli... Ter hvala @mancSLO za stream!
 15. Bathurst 12h (10. - 11.2.2018)

  Meni je bilo tole tudi top. Sicer nekaj smole, nekaj nezbranosti, zato pa na drugi strani kljub vsem težavam obilo dobre volje in vzpodbujevanja, tako da je malce lažje prenašat tisto slabo vest, ko si kaj res po neumnosti zaje***. Saj večino so nam drugi pomagali, ampak kakšno smo si pa tut sami zakuhal Pa mislim, da skoraj brez izjeme. In s tako ekipo si upam kadarkoli še na kakšno višjo goro, kot je Mt. Panorama. Močno upam, da se mi rata še kdaj udeležit - če ne drugače, vsaj en stint, tako kot ta vikend , če za več ne bo cajta. Hja, kdaj pa misliš, da mam drugač cajt? Ponoč, ko vsi spijo. Zdej lahko, ko sem utišal rig, da ne škripa in cvili. Na paddle shifterje sem nalepil tiste mehke "nogice", ki so za na stole, da ne odrgneš tal - ublažijo zvok. Isto sem naredil na stopalkah - pedala za gas in bremzo sem v obeh končnih pozicijah na enak način utišal, tko da se zdej sliš samo glasen piš vetra, ko cel stint sopiham v mikrofon.
×