Skoči na vsebino
Serverji :

B_U_R_I

Moderator
 • Števec vsebine

  8 239
 • Donacije

  0,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Zmagovalnih dni

  320

B_U_R_I last won the day on December 17 2018

B_U_R_I had the most liked content!

Ocena v skupnosti

3 128 Odlično

O uporabniku B_U_R_I

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Ljubljana
 • Volan
  Thrustmaster T500 RS
 • Stopalke
  CSP V3

Zadnji obiskovalci profila

19 138 ogledov profila
 1. B_U_R_I

  Moja kletna luknja - session room - Alibuggy

  Tut cenejš dobiš Pa obvezno te luči in ne tiste, k so na Alfi v videu...
 2. B_U_R_I

  Logitech G29 + ročna zavora

  Probaj vprašat @zokid - ni videti zakomplicirano tole naredit. Če še kaj dela, bi ti pomoje lahko zrihtal.
 3. B_U_R_I

  Fanatec produkti

  @edgeslo sej lahko tole vzameš
 4. B_U_R_I

  Kaj poslušate?

  Začneš uporabljat kakšen servis kot je npr. LastPass ali KeePass, kjer so gesla shranjena in kriptirana. Potem pa s tem inactive account managerjem sporočiš geslo do krovnega LastPass/KeePass računa. Oz. omogočiš dostop do svojega gmail računa, s katerim si registriran na LastPass in KeePass in lahko na ta način narediš Password Recovery. V tistem spremnem pismu pa seveda napišeš navodila Jaz sem imel včasih našteta vsa gesla v tem IAM, vendar ni to najbolj dobro z vidika varnosti.
 5. B_U_R_I

  4. Blackwood (16.12.2018)

  Tokratne dirke vrhunske! Spodaj replay vseh dirk, če komu kaj prav pride. QR in R1. R2. Na R1 nori boji na milimetre z Erikom in Jankom. Na R2 pa še hujši boji za P5 z Erikom, Simone-om, Trpinom, Kurentom (pa verjetno še kom).
 6. B_U_R_I

  Kaj poslušate?

  https://myaccount.google.com/inactive
 7. B_U_R_I

  Večer novega z gostom #7

  Lahko pr men za bezigradom pa gremo skup pes, lahko pa pred 10ko. Cist po zelji. Ce prides do mene, mi pisi ZS, da ne bom javno objavljal lokacije svoje vile.
 8. B_U_R_I

  Večer novega z gostom #7

  Ti prinesem sendvič.
 9. B_U_R_I

  Večer novega z gostom #7

  Tkole - najprej gremo v 10ko na standup. Pol pa po standupu nekam na pivo. Tko da bo mini meet&greet. Če bi se kdo pridružil, lahko pridete že na standup, drugače pa lahko komot tudi po standupu na pivo - al pa na deci cvička @mancSLO Prva runda je moja.
 10. B_U_R_I

  Večer novega z gostom #7

  @zamex23 ja ... on bo med nastopajočimi. Zmenita se z @Tomaž Eržen pa pridta skupaj.
 11. B_U_R_I

  Večer novega z gostom #7

  Ima kdo čas, da gremo pogledat, če je @Arne Dopudja res tok smešn kot sam misl?
 12. B_U_R_I

  Simrig by B_U_R_I

  Evo tkole - "adapter" je prispel in paše na sanke kot ata na mamo. Na dno sedeža očitno ne paše tok dobr, ker sem malenkost površno meril. Nič hudega, ker je to zadnji del - ko zaviram se uprem na naslonjalo in sprednji del dviguje, tako da zadnji niti ne rabi biti ne vem kako fiksen. En vijak bo dovolj. Predvsem zaradi tega, ker v stanovanju nimam nobenega orodja, da bi luknjo malo povrtal. Ko sem stari sedež odmontiral, je moral Junior takoj probat, če se da to stoje kej odfurat. Pravi, da je kar OK, sam da bo sede lažje. Evo, spodnji del sedeža prišraufan, lepo teče na sankah naprej in nazaj. Zgornji del tudi zmontiran. Naklon naslona je prilagodljiv. Sicer ne za veliko, ker nimam prostora zadaj, da bi ga uležal. To blazinico za križ bom pa verjetno odstranil, ker me zaenkrat samo moti. Sedalni del ni ravno najbolj udoben, ker se spodaj čuti konstrukcija. Bom moral dat verjetno še en povšter pod rit. Je pa definitvno izboljšava v primerjavi s prejšnjim. Če ne drugega, ne bom tok švical (usnje ne diha). Tega sem odmontiral in gre v roke novemu lastniku.
 13. B_U_R_I

  3. Vallelunga (2.12.2018)

  Me veseli, da sem zanetil malo debate. Žal mi je edino to, da se nekateri ne morete otresti starih zamer in se raje spuščate na osebni nivo in provocirate, kot da bi podali kakšno objektivno mnenje in nadaljevali z debato na nivoju. Edino @57X se trudi biti objektiven pa vem, da mu gre marsikatera stvar z moje strani v nos. S tem se ne morem strinjati. Definitivno je važno kako daleč je nekdo zadaj. Normalno, da ne boš puščal odprte linije, če je nekdo tri ovinke za tabo. Voziš po idealni liniji, dokler veš, da ni nekdo tako blizu, da lahko izsili vožnjo po idealni liniji in te na ta način prehiti. Če vidiš, da je dovolj blizu za napad potem voziš defenzivno linijo, če ni napadalec že vzporedno s tabo. Tudi napadalec ti mora dati dovolj prostora in časa, da ti sploh veš, da bo napad prišel in imaš sploh možnost puščat prostor. Če je napad zadnji trenutek, ko si ti že commited na apex, je po mojem mnenju malo prepozno. Se strinjam, da je na tistem tvojem videu kar optimistično dive bombal in se vidi, da je falil apex in izhod iz ovinka. Vseeno pa z GT3 (GTE?) primerjaš LMP, ki ima že de facto precej krajšo razdaljo zaviranja. Težko vlečeš paralele s situacijo v Mazdah. Glede incidentov s Štravsom sem že povedal, da je bila krivda v vseh primerih moja in tega nisem zanikal. Povsod bi moral pustiti več prostora. V Mazdah pa gre itak vse na milimetre in manjši dotiki pustijo velike posledice - ti so bili posledica dirkanja na nož in niso bili namerni. Definitivno pa se mi način v zadnjem krogu ne zdi primeren. Če že delaš primerjave, jih delaj vsaj korektno. Mislim, da je spodnji video dovolj zgovoren. Z barvo dirkalnika so na počasnih posnetkih označene tudi točke zaviranja, da je situacija še malo bolj jasna. Definitivno bi moral pustiti Trpinu tukaj malenkost več prostora. Vseeno pa mislim, da se s pol širine Mazde temu trku ne bi izognil, kvečjemu bi ga za nekaj trenutkov odložil. Kar sem potegnil iz zgornje debate je to, da moram biti naslednjič bolj pozoren tudi na take last-minute napade. Sploh pa bi se po prvih parih poizkusih lahko že naučil in bil pripravljen za naprej - pa nisem bil. Pišem minus točke tudi sebi.
 14. B_U_R_I

  3. Vallelunga (2.12.2018)

  Ja, glede odbojev se lahko strinjam, čeprav do sedaj nisem imel tako slabih izkušenj (so se pa ostali veliko pritoževali glede tega, tako da očitno samo jaz nisem bil v takih situacijah, da bi to tako opazil). Glede dirkanja z drugimi pa mi je kristalno jasno kdaj puščat prostor in kdaj ne. In takrat, ko je nekdo tako daleč zadaj, ne vozim defenzivne linije. Potem lahko vozim defenzivno linijo vsakič, ko je nekdo v vidnem polju vzvratnega ogledala. Očitno bom za Mazde moral prilagodit tehniko. "Criss-cross" tehnika v Mazdah ne deluje tako dobro, ker je premalo moči - se da, a je težje kot s kakšnimi močnejšimi dirkalniki. A če bi mu pustil pol metra več prostora (beri: za celo širino dirkalnika), potem bi se po tvojem mnenju to smatralo za divebomb ob predpostavki, da bi se ravno tako naslonil name ali ne? Še kakšen komentar na zadnje sekunde posnetka?
 15. B_U_R_I

  3. Vallelunga (2.12.2018)

  Seveda lahko Predlagam pa da mogoče še replay pogledaš, ker se tam malo bolje vidi kot na zgornjem posnetku. Glavni razlog za Štravsov spin (če govorimo o scene 4) je bil najprej moj dotik njegovega zadka, ker mu ga je odneslo. On ga je lepo lovil a ga je zavrtelo, ko sem mu hotel pomagat in ga poravnat on je imel pa na polno kontra volan. Scene 3 je mogoče res še najmanj divebomb od vseh njegovih poskusov prehitevanja na tem hairpinu. Jaz sem ta ovinek vedno jemal zelo na široko in če je avto kakšne 3 dolžine za tabo ne pričakuješ, da se bo na apexu pojavil vštric. Prav tako sem za večino teh primerov v dvomih, če bi zadel apex brez moje pomoči na zunanji strani.
×