Skoči na vsebino
Serverji :

sonac

Uporabnik
 • Števec vsebine

  56
 • Donacije

  0,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Zmagovalnih dni

  4

sonac last won the day on December 14 2011

sonac had the most liked content!

Ocena v skupnosti

14 Nevtralno

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.f-wheel.com

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Sežana
 • Volan
  Fanatec Porsche 911 GT2
 1. sonac

  Fanatec produkti

  Če se bo kdo odločal za nakup, bi mu svetoval naj, če se le da, naroči oba volanska obroča, saj je razlika med njima ogromna. Oba sta odlična, ampak GT volan zaradi teže in velikosti ni ravno primeren za vožnjo F1 in podobnih avtomobilov, Formula volan pa ni dober za vožnjo večjih avtomobilov, kjer rabiš malo več rotacije in kjer sta večja teža in premer zaželena.
 2. sonac

  Fanatec produkti

  Ne vem točno, ampak kar kmalu (napisano je bilo "it is only a matter of days"). Mislim, da so volani že skoraj pripravljeni, ampak se čaka na novo uradno Fanatec stran, da se s prodajo novega izdelka začne tem, namesto da bi se potem migriralo na sredi prodaje.
 3. sonac

  Fanatec produkti

  Jaz ga verjetno ne bom objavil, ker sem preveč "vmešan" v projekt. Žal... Če vas karkoli zanima, pa kar vprašajte
 4. sonac

  Fanatec produkti

  Res je dober, ja, pa videje dirk redno objavlja na Youtube-u. Celica je na žalost doživela bridko smrt ravno na Nordschleife-u, ampak že gleda, s čim bi jo nadomestil.
 5. sonac

  Fanatec produkti

  Ali slučajno uporabljaš damper? Poskušaj ga izklopiti kar v meniju na volanu, da vidimo, če je to to.
 6. sonac

  Fanatec produkti

  @Play: Katero verzijo pa imaš trenutno nameščeno? "Nov" firmware updater je zelo enostaven za uporabo, tako da ne bi smel imeti nobenih problemov. Tudi ne da se "zaflashati" volana, tako da se nimaš česa bati. Če imaš še vedno firmware starejši od verzije 737, se ti verjetno izplača nadgraditi, še posebej za igranje na Xboxu. Forza namreč zelo veliko uporablja spring efekt, ki je zdaj ZELO izboljšan. Volan je zdaj veliko mehkejši okoli sredine, ko se odmikaš od nje, pa napetost zelo lepo narašča. Sicer pa bi tudi ne-beta firmware ne bi smel biti prveč oddaljen.
 7. sonac

  Fanatec produkti

  249.95
 8. sonac

  Fanatec produkti

  Hvala za objavo. Poročal bom takoj, ko bom lahko
 9. sonac

  P: Fanatec Porsche 911 GT3 RS

  Pazite, ker nikjer ne piše, da gre za V2 volan! Lahko da je prodajalec to samo pozabil pripisati, lahko pa gre za V1.
 10. sonac

  Fanatec produkti

  Ne, loadcell ne paše gor, CSR Elite imajo popolnoma drugačen mehanizem na zavori Jaz še nisem slišal, da bi kdo delal te progresivne vzmeti za CSR pedale, morda pa se bo kdo lotil. Zaenkrat je to verjetno skoraj neobstoječe tržišče v primerjavi z G27 in G25 pedali, ki jih ima skoraj vsak. Kako pa se CSR pedala kaj primerjajo z G27 pedali, če ignoriraš nixim mod?
 11. sonac

  Simracing cockpiti

  Je kar pošteno dražji od Playseat-a, ja, ampak ju ne moreš primerjat. Kokpiti podobne kvalitete so ponavadi še dražji. EDIT: No saj naročanje v Evropo zaradi teže verjetno ne pride v poštev, ampak v Ameriki bo verjetno šel v promet.
 12. sonac

  Simracing cockpiti

  Tudi meni je zelo všeč. Že na daleč vidiš, da je kvaliteta na visokem nivoju. Okvir izgleda izredno močen. Moti me edino nestabilnost držala za volan pri 15:35, ki je popolnoma nesprejemljiva in za moje pojme totalno uniči celotno stvar. Mi je prav malo sumljivo (da ni bilo kaj narobe sestavljeno?). No v vsakem primeru bo ta problem verjetno hitro odpravljen. Super kokpit, pa tudi cena ni prehuda glede na konkurenco, ker izgleda res konkreten.
 13. sonac

  Volani in pedala

  Na kakšnem sejmu? @tauko: S kom pa si se pogovarjal?
 14. sonac

  Volani in pedala

  Ja, s taukom sva se že pogovarjala. Včeraj sem celo malo vprašal Fanatecov support, kaj se naredi v takih primerih in so mi rekli, da je težko reči in je odvisno od primera do primera. Upam, da rešite čim prej. Si že dobil kakšen odgovor? @play: Hvala za embed in pohvalo
 15. sonac

  Volani in pedala

  Zanima koga CSR Elite benchmark? Vsebuje par zanimivih informacij tudi za lastnike ostalih Fanatec volanov.
×