Skoči na vsebino

PEK

Moderator
 • Števec vsebine

  5 607
 • Donacije

  20,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  192

PEK last won the day on March 14

PEK had the most liked content!

Ocena v skupnosti

2 143 Odlično

O uporabniku PEK

 • Rojstni dan 18. 03. 1982

Osebne informacije

 • Spol
  Ni pomembno
 • Kraj
  Kamnik
 • Volan
  Ostalo
 • Stopalke
  Brez
 1. Streams

  Sebring 12hrs
 2. Kaj poslušate?

  Prihaja tak vikend pač:
 3. Kaj poslušate?

  Mojster Mark
 4. Dirke v prvenstvu

  ARB?
 5. Sebring 12h (10. -11.03.2018)

  ta bo banan
 6. Sebring 12h (10. -11.03.2018)

  Pace smo meli, sreče ne. Vse je šlo v franže, ko sem po prvi uri sedel za volan, ki so ga pa mehaniki očitno pozabli v avto dat. Volan se je odločil ne delovat in obstal sem na pit lane in izgubil 2 kroga da so avto nazaj v naš boks pripeljali in marjana v avto poslali.... Nekoliko zivcn sm razbil par stvari v naši bivalni prikolici v sebringu in ko je marjan prišel po koncanem stintu v box še enkrat poskusil. Tokrat je volan celo deloval avto pa je bil tudi v odličnem stanju in lahko smo se unlapali za krog tudi od drugouvrčenega. tako da pace je bil dobr za štenge, tehnične tezave in en zid pa sta nam to preprečla. Je bilo pa zanimivo furat in ce bo se kakasna podobna se z veseljem pridruzim tej ekipi. Samo ne na Nurburgring in tokrat bom dal sam volan v avto, temu mehaniku ne zaupam več. Morda pa naredimo 2 ekipe za Watkins, ki je samo 6 ur.
 7. Dirke v prvenstvu

  2. Road America - 18.03.2018 Še ena stalnica dirk čez lužo je Road America. Proga zgrajena leta 1955 ni nikoli ogledala pravih sprememb in je še vedno več ali manj v prvotnem stanju. Tako kot prva proga, ki smo jo obiskali, se tudi ta lahko pohvali z zanimivi spusti in vzponi, je pa steza veliko hitrejša in tudi najdaljša v našem koledarju. Nedelja 18.03.2018 Q 21:00 R 21:15 40 Laps LMP (38-39 GT3)
 8. Dirke v prvenstvu

  Zame ena najbolj zanimivih dirk, saj se od Yanna nisem oddaljil več kot 2sec v vsej dirki, izmenjal z njim vodstvo kar parkrat, skoraj vse ovinke z njim v neki točki šel 2 wide, po ravnini tudi 3 wide s kakšnim GTjem skupaj. Na koncu mi je ratalo zmagati s VELIKANSKO razliko 3sec, glede na dogajanje na stezi 95% časa. GT avti so se lepo umikali, upam da smo bili tudi mi LMP dovolj uvidevni do GT klase. Upam na podobno izenačeno dirko tudi na Road America.
 9. Splošna debata - iRacing

  alpa viskija,nvem 😄
 10. Splošna debata - iRacing

 11. Dirke v prvenstvu

  A rabš 1:19 screenshot
 12. Dirke v prvenstvu

  A tkole se boste pustil Taljanom z lamboti? @Žan Trpin @Ale @ingange @anze @Rokovnjac
 13. Splošna debata - iRacing

  Meni GTE dela pri 40 probleme samo bremzanje, ki je res katastrofalno in bremzam z max 30% na pedal indikatorju. In na bremzanju mi odnese zadek, kot da bi mi sovoznik ročno zategnil . Pri zavijanju mi gre na zivce praskanje "gum", pospoševanje je pa NFS, ker imam ravno prav TC naštiman. 10 manj tire pressure je pa -1sec na krog v vsakem primeru...
 14. Splošna debata - iRacing

  Se ne spoznam na to programiranje spilov nič, sam a je mozno, da je to to kar premore tist starinski Nascar Racing 2003 engine (če ma sploh še kej veze s tem iRacing) ? Avta se dejansko ne čuti nič pri zdrsu...
 15. Splošna debata - iRacing

  Dobr avtek, sam gume naj naredijo normalne ne to kar je zdaj.
×