Skoči na vsebino
Serverji :

mihagapiha

Uporabnik
 • Števec vsebine

  116
 • Donacije

  10,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Zmagovalnih dni

  1

mihagapiha last won the day on June 5

mihagapiha had the most liked content!

Ocena v skupnosti

43 Dobro

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Ljubljana
 • Volan
  Thrustmaster T500 RS
 • Stopalke
  T3PA Pro

Zadnji obiskovalci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mihagapiha

  Splošna debata - nadaljevanje

  To naj bolj povedo fantje ki bodo vozili prvenstvo. Meni je drugace tale Brands Hatch top, ker je kratek, pa (zame) dovolj zahteven da mal lovim avto naokrog.
 2. mihagapiha

  Splošna debata - nadaljevanje

  Teamspeak, Discord ali bomo gluhonemi?
 3. mihagapiha

  Splošna debata - nadaljevanje

  Jaz ze dolgo nisem vozil; casa za prvenstvo zal nimam (kaksne dirke bi se verjetno uspel udeleziti, ampak, pravila so pravila). Ce pa boste zvecer sibali po ovinkih, kupim DLC in se vam pridruzim na testu. Da malce odprasim volan in stopalke
 4. mihagapiha

  Rally

  Vedno se nasmejim ko poslusam Blanko. Kapo dol!
 5. mihagapiha

  Dirt 4 - Fun eventi

  Fajn je bila Spanija. Na koliko stopinj imate nastavljen volan? Jaz sem ga moral nastaviti na 400, ker mi je na 1080 pretezko motat...
 6. mihagapiha

  Stol

  Najprej vsem lepa hvala za komentarje! Glede na vase komentarje se nagibam k nakupu rabljenega avto sedeza (sem pa malce razcepljen). Kako ste pa naredili "podvozje" za ta stol potem? @skopusnik/@pek/et al, a bi pripopal kaksno fotko? Sem gledal malce oglase na bolhi in vidim da se precej avto stolov prodaja, tudi taksnih, v dobrem stanju za cca 40 EUR.
 7. mihagapiha

  Stol

  Fantje, pri teh fiksnih (avtomobilskih ali sportnih) sedezih se mi zdi (morda se motim??), da ce ga dvignes (za cca 30-40cm, da si primerno visok za mizo), nekako nenaravno pridejo potem noge navzdol do pedal, ce so le-te na tleh. Ali pa bi ga moral le malenkost dvigniti in predvsem spustiti monitor? (in posledicno nosilec za volan, ki je sedaj na mizi) Ali se motim?
 8. mihagapiha

  Stol

  Jah... bi vseeno rad, da ga je enostavno premikati/odmikati. Nimam game-only prostora. To zna biti pa dobra ideja. Verjetno tak, bolj gost tepih? Te pa ne moti da se stol vrti, itd?
 9. mihagapiha

  Stol

  Fantje, kaksne stole kaj uporabljate? Klasicen stol na kolesih se mi ne zdi najbolj primeren, kajti ko pritiskas stopalke se mimogrede malce zapeljes. Do zdaj je bil kuhinjski v uporabi, razmisljam pa, da bi nabavil drug stol, saj ga v kuhinji tudi rabim. Ne bi pa kupoval posebnega fiksnega dirkaskega stola... (a la Playseat).
 10. mihagapiha

  Splošna debata

  OK, potem pa pridem kaksen hillclimb odpeljat.
 11. mihagapiha

  Splošna debata

  Bomo se kaj furali spance ali malce premora?
 12. mihagapiha

  Dirt 4 - Fun eventi

  Super progica, lustno!
 13. mihagapiha

  4. Donington National - 17.12.2017

  Fantje, se opravicujem, ampak mi ni uspelo niti enega kroga narediti, tako da nima smisla, da vam gneco delam. Se vidimo na kaksni drugi.
 14. mihagapiha

  Assetto Corsa

  Verjamem da je zelo dobro. Glede na to da jaz precej malo vozim (in igram na splosno), se cakam, da cene malce padejo, saj bi moral kupiti tako VR headset kot tudi zmogljivejso graficno, kar pa zaenkrat predstavlja prevelik strosek. Ni vprasanje ce, samo se kdaj, se podam v nakup. In definitivno cenejse kot 3 primerni monitorji.
 15. mihagapiha

  Assetto Corsa

  Kako pa komentiras monitor vs VR? Zdaj imas kar precej izkusenj z obema, mar ne?
×