Skoči na vsebino
Serverji :

Simmoniti

Uporabnik
 • Števec vsebine

  96
 • Donacije

  0,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Zmagovalnih dni

  1

Simmoniti last won the day on August 30 2015

Simmoniti had the most liked content!

Ocena v skupnosti

39 Dobro

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Ljubljana
 • Volan
  Logitech Driving Force GT
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

918 ogledov profila
 1. Simmoniti

  Streams

  http://livetv.sx/enx/eventinfo/617863_24_hours_of_daytona/
 2. Simmoniti

  Streams

  Jaz si tule poiščem live stream za kakšen šport, ki ni na TV sporedu: http://livetv.sx/enx/
 3. Simmoniti

  DiRT 4

  Bomo vidli, če dela ta preload. Ravnokar sem prišel iz službe in dal downloadat tole. Čez kake 4 ure. 33,2 Gb veliko.
 4. Simmoniti

  DiRT Rally - Splošna debata

  Sedaj moraš objaviti ligo na http://steamcommunity.com/app/310560/discussions/3/ in mogoče še na http://forums.codemasters.com/categories/dirt-leagues drugače verjetno ne boš imel tekmovalcev.
 5. Simmoniti

  6. Wales Rally GB (20.4. - 27-4.)

  Darjan, ker moj rezultat ne spreminja ničesar v skupni razvrstitvi in razvrstitvi teamov, sem se odločil, da pošljem mehanike in sovoznika na dopust, ter odpeljem po spominu. Vendar me je spomin malo zapustil nekajkrat, tako da sem šel po travnikih, namesto po cesti, vendar nič hujšega razen izgube nekaj sekund, kolikor prišteje, da te postavi na progo. Na koncu niti ni izpadlo tako slabo.
 6. Simmoniti

  5. ADAC Rallye Deutschland (6.4. - 13.4.)

  Sva mela včeraj s FiZikom debato, da bo treba kakšno sezono pavzirat, ker postaja nezanimivo, ker so WRC avti preveč lahko vodljivi. Razen, če ne bo morda naslednja sezona na vrsti kakšna B grupa, In zdaj so še gume ojačali, tako da ne pokajo več in lahko na Finskem z vso hitrostjo letiš direktno v drugi breg, pa ne gre guma. Ta novi reno 5 turbo se pa tudi pelje kot 4WD in ne kot RWD. Diferencial mu do konca zapreš in lahko s fzl gasom pelješ v ovinek.
 7. Simmoniti

  5. ADAC Rallye Deutschland (6.4. - 13.4.)

  Saj če odstopim v Walesu, ne bom nič izgubil, ker me ne bo mogel noben dohitet po točkah.
 8. Simmoniti

  5. ADAC Rallye Deutschland (6.4. - 13.4.)

  Eto, odpeljal včeraj prve tri proge in danes vse do konca, taktično, brez napak, ravno toliko, da bom po vsej verjetnosti na koncu drugi, s tem pa obdržim tudi drugo mesto v skupni razvrstirtvi. FiZika loviti se mi je zdelo brez veze, ker se lahko pregriznem, pa ga ne prehitim, konkutrent Darjan je pa danes odstopil, tako, da me ne more več prehiteti. Se vidimo v Walesu. p.s. Aja, bo treba počas v penzijo, ker ne opazim nobenega napredka več pri svoji vožnji.
 9. Simmoniti

  5. ADAC Rallye Deutschland (6.4. - 13.4.)

  Vidim, da je Nivek s svojo micko že zvozil kompleten rally. In časi, ki jih je postavljal so naravnost odlični, tako da sem precej vesel, da vozim WRC. Še s tem bom verjetno imel problem biti hitrejši. Čestitam za dobro dirkanje.
 10. Simmoniti

  4. Neste Oil Rally Finland (23.3 - 29.3)

  Končano, sicer brez kakšne večje napake, vendar s precej majhnimi, ki so me stale skupaj kakšnih 20 sekund. Na koncu se mi je sicer ponudila priložnost, da prevuamem vodstvo, vendar avto enostavno ni šel več dovolj hitro, da bi ujel še tistih par sekund. Sicer sem pa vesel, da se je izteklo tako, kakor se je, še posebej, ker so mi danes zjutraj v igri izginile vse lige (okrog 15), v katerih sem sodeloval. Hvala Arneju, ker me je postavil nazaj, da sem lahko tole dokončal.
 11. Simmoniti

  DR - Prijave

  Danke in Finke.
 12. Simmoniti

  DR - Prijave

  Zgleda, da imam en čuden problem. Pred kake pol ure zaženem Dirt Rally in v menuju, kjer so lige, ni bilo več ničesar. Zgleda, da sem mel preveč tega tam. A je kakšna možnost, da me uvrstite nazaj in da tole nekako dokončam? Ne vem, kaj zdaj pomeni to, da sem med rezultati prvih osemih prog še vedno vpisan, v listi memberjev me pa ni.
 13. Simmoniti

  DiRT Rally - Splošna debata

  Če koga zanima, sem pripravil eno za vse odprto ligo, sestavljeno iz vseh prog vseh šestih držav. Vsak teden nova država. Vozite lahko po želji katerikoli avto, razen modernih igračk, ki so vsaj zame precej dolgočasne. Restarti so dovoljeni, checkpointov ni, servis je vsako drugo progo, namenjeno je predvsem zabavi. https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/30080/no-modern-cars
 14. Simmoniti

  4. Neste Oil Rally Finland (23.3 - 29.3)

  Brez takih in drugačnih substanc, prosim. Bo treba doping kontolo uvest.
 15. Simmoniti

  3. Acropolis Rally of Greece (9.3. - 16.3)

  Lepa, FiZik. Sem že mislil, da se mi je Marija prikazala danes in bom enkrat za spremembo prvi, namesto večno drugi. Pa nima veze. Čestitke za nepopustljivost do konca, ki se ti je obrestovala.
×