Skoči na vsebino
Serverji :

alkoro

Uporabnik
 • Števec vsebine

  821
 • Donacije

  20,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Zmagovalnih dni

  47

Vsa vsebina uporabnika alkoro

 1. alkoro

  5. Okayama Piper (06.01.2019)

  Všeč mi je tvoj in Matjažev zeleni skin
 2. alkoro

  5. Okayama Piper (06.01.2019)

  Še kompilacija vseh mojih prehitevanj: Pri 5:00 sem porabil celotno srečo za letos 😂
 3. alkoro

  Atlantic Motosport GT3 series

  @mancSLO dobro naštudirana taktika
 4. alkoro

  5. Okayama Piper (06.01.2019)

  HOW TO 59:5
 5. alkoro

  Video

  Srečno, zdravo in hitro 2019! Some V10 goodness:
 6. alkoro

  5. Okayama Piper (06.01.2019)

  Evo pod minuto.
 7. alkoro

  5. Okayama Piper (06.01.2019)

  Hold my Red Bull ....
 8. alkoro

  4. Blackwood (16.12.2018)

  Matija kateri app imaš za speed in gume? Ker vidim da ti linija povzroča probleme, priporočam da za enkrat voziš na shift paddles. Pa ni vedno potrebno prestavljati v višjo prestavo če je 10 m kasneje ovinek. Za moje pojme imaš prevelik POV, če voziš na single screen poizkušaj dobiti celo "habuo" na zaslon. Prilagam Dizel Team trening video za primerjavo linije in prestav. P.S. Tak pogled vozi moj team mate
 9. alkoro

  3. Vallelunga (2.12.2018)

  Mehaniki niso bili najbolj veseli, saj so morali po vsaki dirki klepati avto. R1: Demolition derbi, pobral eno Mazdo, ki se je odbila od stene. Nato še dotik pred zaviranjem v 3ji ovinek ki me je poslal v travo, kjer sem po 150m drsenja, skoraj napravil totalko Erženu. R2: Trdi boji z @Luka Peklaj , ki mi ni pustil niti milimetra prostora , če je bil kakšen dotik preveč se oproščam ampak mislim da sva imela kar korektne boje. Na koncu P3. R3: Masaker na začetku, spet pred mano @Luka Peklaj, tudi tokrat se ni dal. Tokrat sem ga v drugem poizkusu le uspel prehiteti. Nato sem dohitel Bellona in Zupanca, ki sta imela svoj boj. Po nesrečnem naključju, sem zadel zadnji konec Zupancove Mazde, ki jo je začelo vrteti, nato sem zadaj dobil še potisk od Eržena. Se oproščam, nisem vedel da bo taka razlika v hitrosti, jaz sem tam vedno costal, medtem ko so ostali zavirali. Na koncu mi je zmankal krog ali dva, da bi imel šanso napasti Bellona. Na koncu P2. Bo počasi potrebno razmisliti o H menjalniku, saj sem v prvem sektorju vedno izgubil dve desetinki
 10. alkoro

  Fanatec produkti

  Ko ti ga razkalibrira, odpri DXTweak in poglej vrednosti. Min bremze premakni za 15-20 korakov od current value.
 11. alkoro

  Fanatec produkti

  Uporabi DXTweak, da si nastaviš meje na senzorjih. S tem programom jaz pokrivam dead zones na hall senzorjih. Mali vodič in link za download: http://derekspearedesigns.com/technical-guide.html Za min si nastavi kakšnih 20 korakov več kakor ti kaže v programu.
 12. alkoro

  2. Laguna Seca (18.11.2018)

  Ali ni bilo rečeno da QR štartamo v obratnem vrstnem redu kot je prvenstvo? Raje štartam zadnji brez sladkorja pa da imam boje, kakor pa da štartam prvi z sladkorjem Še enkrat opravičilo @Ale za tisti pit manever pred corkscrew. Sem imel overspeed iz prejšnega ovinka, malo laga pa sem podcenil razdaljo. Na GT3 nikoli nisem imel problemov s tem da so avti skakali za par metrov. Prvič sem to doživel na core, pa sedaj ko imamo tuje goste.
 13. alkoro

  VRbaty plac

  jealous lep sim rig, za moj okus ti fali edino en 27 inch 144hz gsync display. Ko voziš na VR, kako zavraga zadaneš gumbe?
 14. alkoro

  1. Brands Hatch Indy (4.11.2018)

  Tomaž, mislim da AC server manager omogoča da avtomatsko obrne listo. Poljubno lahko nastaviš številko.
 15. alkoro

  1. Brands Hatch Indy (4.11.2018)

  Meni, dela. Še vedno ni zaklenjen setup.
 16. alkoro

  1. Brands Hatch Indy (4.11.2018)

  OK
 17. alkoro

  1. Brands Hatch Indy (4.11.2018)

  Ali se bo uporabljal fixed setup? Na serverju je namreč možno spreminjati. Za Donnington pa to ni bilo mogoče.
 18. alkoro

  VASC (V8 Supercars)

  V nedeljo zjutraj Bathurst 1000
 19. alkoro

  Assetto Corsa

  Primerjava z AC?
 20. alkoro

  Formula 1

  Hamiltonesque? BTW če kdo še ne ve, TV3 prenaša tudi GP2 dirke. V nedeljo pokažejo tisto ki je bila v soboto, nedeljsko pa prenašajo v živo.
 21. alkoro

  Formula 1

  Vettel je imel že lani avto za naslov pa si ga je sam zapravil. Ferrariju bi morali začeti zvoniti alarmi, ko je med varnostnim avtom ob bok zapeljal Hamiltonu in ga zadel, ker se mu je zdelo da je zanalašč zavrl. Takrat bi moral, tako kot Romano Fenati dobiti črno zastavo in kakšno prepoved dirke. Podoben temperament kaže tudi Verstappen - RedBull šola? Letos pa tudi: Baku, Francija, Nemčija in Italija. Brez tega bi lahko vodil Hamiltona za cca 50 točk. Že na podlagi tega si letos ne zasluži naslova. Možno da so po Nemčiji začeli razmišljati o tem da pripeljejo Leclerca? Bo pa zanimivo, ker se bo Raikkonenu šlo da osvoji še kakšno zmago in zna se ponoviti Italija. Fun times ahead.
 22. alkoro

  Formula 1

  Ga gledam v GP2 pa me ni navušil. Rusell ga šola big time. Trenutno ga smatram kot nadgradnjo Strolla (Dirka zaradi globokih žepov). Če Mclaren ne bo popravil avta, ne bo nič višje kot Vandoorne. Leclerc se mi zdi da ima talent. Najprej se je še malo lovil. Verjetno tudi avto ni bil najboljši na začetku. Sedaj pa konstantno šola Ericssona. Bomo videli kaj bo dosegal v Q proti Vettlu, tam ga moštvo ne bo držalo nazaj. Najraje bi videl obratno sezono 2007.
 23. alkoro

  Triple Screen for Sim Racing

  Če bo že kdo vrgel toliko denarja v monitorje in grafično, priporočam vsaj 120hz+ Razlika je opazna.
 24. alkoro

  Formula 1

  Leclerc v Ferrari - Potrjeno Kimster še 2 leti v Sauberju - Potrjeno Drugo leto bo super. Se lahko ponovi sezona 2014, ko je Ricciardo pobrisal tla s Vettlom?
 25. alkoro

  Formula 1

  ene so res genialne
×